Wetenschappers zijn ‘geschokt’ en ‘gealarmeerd’ over wat er in de mRNA-injecties zit

Wetenschappers zijn ‘geschokt’ en ‘gealarmeerd’ over wat er in de mRNA-injecties zit

Luister naar dit artikel

Begin 2023 deed genomicswetenschapper Kevin McKernan een toevallige ontdekking. Terwijl hij een experiment uitvoerde in zijn laboratorium in Boston, gebruikte McKernan enkele flesjes met mRNA-Pfizer- en Moderna Covid-vaccins als controles. Hij was ‘geschokt’ toen hij ontdekte dat ze naar verluidt besmet waren met kleine fragmenten van plasmide-DNA.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


McKernan, die 25 jaar ervaring heeft in zijn vakgebied, voerde het experiment opnieuw uit en bevestigde dat de flesjes naar zijn mening 18 tot 70 keer meer DNA-besmettingen bevatten dan de wettelijke limieten die zijn toegestaan door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). de Food and Drug Administration (FDA).

In het bijzonder was McKernan gealarmeerd toen hij de aanwezigheid van een SV40-promoter in de Pfizer-vaccinflesjes ontdekte. Dit is een sequentie die ‘…wordt gebruikt om DNA in de kern te drijven, vooral bij gentherapieën’, legt McKernan uit. Dit is iets waarvan regelgevende instanties over de hele wereld specifiek hebben gezegd dat het niet mogelijk is met de mRNA-vaccins.

Wetende dat de besmetting niet door de fabrikanten was bekendgemaakt tijdens het regelgevingsproces, sloeg McKernan alarm en plaatste zijn bevindingen op Twitter (nu X) en Substack met een oproep aan andere wetenschappers om te zien of zij zijn bevindingen konden repliceren.

Andere wetenschappers bevestigden al snel de bevindingen van McKernan, hoewel de hoeveelheid DNA-besmetting variabel was, wat erop duidde dat de inhoud van de flesjes inconsistent was, afhankelijk van de batchpartijen. Een van deze wetenschappers was kankergenomica-expert Dr. Phillip Buckhaults, die een voorstander is van het mRNA-platform en zelf het Pfizer Covid-vaccin heeft gekregen.

In september van dit jaar deelde dr. Buckhaults zijn bevindingen tijdens de hoorzitting in de Senaat van South Carolina. ‘Ik ben nogal ongerust over het feit dat dit DNA in het vaccin zit – het verschilt van RNA, omdat het permanent kan zijn’, zei hij tegen de aanwezigen.

‘Er bestaat een zeer reëel gevaar’, zei hij, dat de verontreinigende DNA-fragmenten zich zullen integreren in het genoom van een persoon en een ‘permanent onderdeel van de cel’ zullen worden, wat zal leiden tot auto-immuunproblemen en kanker bij sommige mensen die de vaccinaties hebben gehad. Hij merkte ook op dat deze genoomveranderingen ‘generaties kunnen duren’.

Dr. Buckhaults beweert dat de aanwezigheid van hoge niveaus van verontreinigend DNA in de mRNA-vaccins ‘enkele van de zeldzame maar ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, zoals de dood door een hartstilstand’. Hij voegde eraan toe: ‘Ik denk dat dit een echt serieus falend regelgevend toezicht is dat op federaal niveau heeft plaatsgevonden.’

De zorgen van dr. Buckhaults worden gedeeld door McKernan, die zijn bevindingen in juni aan de FDA presenteerde. Op het moment van schrijven had McKernan nog geen reactie van de FDA over deze kwestie ontvangen. Dr. Buckhaults zei tijdens de hoorzitting in de Senaat dat hij zijn bevindingen naar de FDA had gemaild, maar ook geen reactie had ontvangen.

In Australië beweert de Therapeutic Goods Administration (TGA) dat Covid-vaccins het DNA van een persoon niet kunnen veranderen. Een woordvoerder van de TGA verklaarde: ‘Het mRNA in de vaccins dringt niet door tot in de celkern en wordt niet geïntegreerd in het menselijk genoom. Het mRNA veroorzaakt dus geen genetische schade en heeft geen invloed op de nakomelingen van gevaccineerde individuen.’

Ze zeiden ook: ‘Alle batches Covid-vaccins die aan Australiërs zijn gedistribueerd, zijn getest op de aanwezigheid van verontreinigende stoffen, waaronder resterende niveaus van DNA-templates.’

Een rechtszaak die in juli van dit jaar bij het Australische Federale Hof is ingediend, beweert echter dat de TGA niet de juiste toezichthouder is op het gebied van Covid-mRNA-vaccins, omdat de DNA-besmetting volgens de definitie van de Gene Technology Act (2000) een genetisch gemodificeerd organisme is ( GMO).

De aanklager, de Victoriaanse arts en apotheker dr. Julian Fidge, verzoekt om een gerechtelijk bevel om Pfizer en Moderna ervan te weerhouden hun mRNA-Covid-vaccins te distribueren, omdat ze nooit een licentie hebben verkregen van het Office of the Gene Technology Regulator (OGTR), de instantie die toezicht houdt op de verspreiding van hun mRNA-covidvaccins. alle GMO-gerelateerde producten.

De TGA vereiste geen tests op genotoxiciteit of carcinogeniteit alvorens voorlopige goedkeuring en uiteindelijk volledige registratie van zowel de Moderna- als de Pfizer Covid-vaccins te verlenen. De OGTR-richtlijnen suggereren sterk dat dergelijke tests moeten worden uitgevoerd als er een risico bestaat op schade aan de menselijke gezondheid.

McKernan, die deskundig advies gaf over de zaak, is het ermee eens dat de DNA-besmetting in de mRNA-vaccins voldoet aan de Australische wettelijke definitie van een GGO. Maar er is ook een tweede component van de mRNA-vaccins die aan de definitie voldoet.

Dat is het mRNA zelf, dat feitelijk gemodificeerd RNA is, verpakt in lipide nanodeeltjes (LNP’s). In de zaak wordt betoogd dat dit ‘LNP-mod-RNA-complex’ onder de wettelijke definitie van een GGO valt en dat het, net als de DNA-besmetting, het vermogen heeft om de celkern binnen te dringen en te integreren in het menselijk genoom.

Er is al minstens één collegiaal getoetst wetenschappelijk artikel dat aantoont dat het mRNA van het Pfizer Covid-vaccin de menselijke levercellijn kan binnendringen en in vitro omgekeerd kan transcriberen naar DNA (dat wil zeggen in een laboratoriumschaaltje).

Andere onderzoeken die in het casusmateriaal worden aangehaald, tonen de aanwezigheid van mRNA van het spike-eiwit in de kern van menselijke cellen aan, en bewijst dat verworven immuunkenmerken worden doorgegeven aan de nakomelingen van muizen die vooraf zijn blootgesteld aan het mRNA-LNP-platform van het Covid-vaccin. Dit suggereert dat het vaccin-mRNA, eenmaal in de kern, kan worden overgedragen en geïntegreerd met chromosomaal DNA.

Rekening houdend met zowel de LNP-mod-RNA-complexen als de onlangs ontdekte DNA-besmetting die aanwezig is in de mRNA-Covid-vaccins, zegt waarnemend advocaat Katie Ashby Koppens: ‘Elke persoon die met deze producten is geïnjecteerd, heeft een GGO ontvangen dat nog niet door de deskundig regelgevingsproces in dit land is getest of goedgekeurd.’ Ze voegt eraan toe: ‘Het menselijk genoom kan permanent worden veranderd, zonder dat iemand hiervan op de hoogte is gesteld.’

Nu roepen McKernan, dr. Buckhaults en andere wetenschappers op tot dringend onderzoek om te testen of de DNA-besmetting blijft hangen in de cellen van met mRNA gevaccineerde mensen, en of het menselijk genoom inderdaad is veranderd door mRNA Covid-vaccins.

Bronnen: The Spectator Australia

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Sommige griepvaccins bevatten nog steeds Thimerosal (kwik), een “krachtig neurotoxine”
Next CDC houdt gegevens achter over hartontsteking na vaccinatie tegen COVID-19

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Artsen die kanker enzymen in Vaccines ontdekten, allemaal vermoord gevonden!

Luister naar dit artikel De recente gevallen van een aantal holistische artsen die werden gedood/dood gevonden in Florida, hadden allemaal één ding gemeen. Zij ontdekten dat een kankerverwekkend enzym eiwit,

Vaccinaties

MUIZENGENEESKUNDE: Nieuw goedgekeurde COVID-prikken zijn alleen getest op muizen – slechts ACHT van hen – en NOOIT op mensen

Luister naar dit artikel Tot nu toe is de reactie van het publiek op de nieuwste en beste ‘vaccins’ tegen het Coronavirus (COVID-19) van Pfizer en Moderna, die zojuist goedkeuring

Overig

Arts met expertise op het gebied van biowapens noemt COVID-19-vaccins ‘bewapende geneeskunde’

Luister naar dit artikel Terwijl sommige artsen mensen aanmoedigen om in de rij te gaan staan voor hun COVID-19-vaccin, spreken anderen zich dapper uit over waarom haasten om een niet-geteste