Sommige griepvaccins bevatten nog steeds Thimerosal (kwik), een “krachtig neurotoxine”

Sommige griepvaccins bevatten nog steeds Thimerosal (kwik), een “krachtig neurotoxine”

Luister naar dit artikel

Het is een wijdverbreid misverstand dat thimerosal, een vaccinbestanddeel op basis van kwik, volledig uit alle vaccins is verdwenen. De waarheid is dat thimerosal nog steeds wordt aangetroffen in sommige griepvaccins, inclusief vaccins die specifiek aan zwangere vrouwen, zuigelingen en kinderen worden toegediend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ondanks honderden onderzoeken die aantonen dat thimerosal uiterst schadelijk is voor de mens, bevatten verschillende andere injectieflaconvaccins met meerdere doses – dat wil zeggen vaccins die individueel in naalden uit een grotere bulkbatch worden getrokken – ook thimerosal bevatten in hoeveelheden tot 20 microgram (mcg). ).

“De CDC creëerde de illusie dat ze thimerosal tussen 2001 en 2003 uit vaccins verwijderden door de vrijwillige geleidelijke afschaffing van het gebruik ervan als conserveermiddel in de HepB-, HiB- en DTaP-vaccins”, waarschuwt Brian Hooker, hoofd wetenschappelijk directeur bij Children’s Health Defense. , over de goochelarij van de Centers for Disease Control and Prevention.

“Het werd echter tegelijkertijd via de griepprik opnieuw geïntroduceerd in het prenatale/zuigelings-/kindervaccinatieschema. In 2004 gaf de CDC aan dat de kwikhoudende griepprik tijdens elk trimester van de zwangerschap kon worden gegeven, wat betekent dat de zich ontwikkelende embryo/foetus kan worden blootgesteld aan 25 microgram kwik.”

Als bewezen is dat kwik destructief is voor mensen, waarom is het dan nog steeds toegestaan in de ‘geneeskunde’?

Thiomersal werd in de jaren dertig ontwikkeld als conserveermiddel voor vaccins en bevat ongeveer 50 gewichtsprocent kwik en produceert wat bekend staat als ethylkwik als metaboliet. Ethylkwik wordt vervolgens in het lichaam omgezet in anorganisch kwik, waar het zich vervolgens voornamelijk in de hersenen en de nieren ophoopt.

De Environmental Protection Agency (EPA) geeft toe dat kwik uiterst giftig is. Blootstelling eraan kan de hersenen, het hart, de nieren, de longen en het immuunsysteem beschadigen. En toch blijven Amerikaanse gezondheidsinstanties zoals de CDC en de Food and Drug Administration (FDA) het gebruik ervan in sommige vaccins toestaan.

“Als het gaat om verschillende vormen van kwik, is organisch kwik giftiger dan anorganisch kwik – wat kwik is in combinatie met andere elementen”, merkt Megan Redshaw op, die voor The Epoch Times schrijft.

Volgens Hooker, die ook een doctoraat in de biochemische technologie heeft, is kwik in al zijn vormen “een krachtig neurotoxine en zal het bij contact neuronen vernietigen (via demyelinisatie).

Methylkwik, dat voornamelijk voorkomt in besmette vissen en in kwikdampen, wordt beschouwd als een van de meest giftige niet-radioactieve stoffen die de mens kent. En uit onderzoeken blijkt dat ethylkwik in principe net zo giftig is, ondanks beweringen van het establishment dat het tegendeel beweert.

“Methylkwik en ethylkwik zijn de meest voorkomende vormen van blootstelling voor foetussen, pasgeborenen, jonge kinderen en zwangere moeders en moeders die borstvoeding geven”, waarschuwt Redshaw verder.

Voordat thimerosal uit de meeste vaccins op het CDC-schema werd verwijderd, werd het opgenomen in meer dan 30 verschillende door de FDA goedgekeurde injecties. Toen dat het geval was, kreeg het gemiddelde kind dat het injectieschema kreeg ook minstens 200 mcg ethylkwik binnen tijdens de eerste zes maanden van zijn leven!

De CDC beweert ten onrechte dat het “lichaam thimerosal gemakkelijk elimineert” en dat het “niet lang in het lichaam blijft”. Het federale agentschap benadrukt ook dat thimerosal de reputatie heeft “zeer veilig” te zijn, ook al blijkt uit meer dan 75 jaar wetenschappelijk onderzoek en onafhankelijke studies dat het tegendeel waar is.

“Kwik is het op een na meest giftige natuurlijk voorkomende element op aarde”, zegt Hooker. “Het is belachelijk om het als additief in welk vaccin dan ook op te nemen.”

Bronnen: TheEpochTimes.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het pad naar sterke botten op oudere leeftijd kan door de darmen lopen
Next Wetenschappers zijn 'geschokt' en 'gealarmeerd' over wat er in de mRNA-injecties zit

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

Luister naar dit artikel Aangezien boosters die niet op mensen zijn getest in de hele wereld worden uitgerold, geeft een nieuwe studie aan dat de prik veel gevaarlijker is dan

Vaccinaties

Is het mazelenvaccin gevaarlijker dan de ziekte?

Luister naar dit artikel Vanwege de recente golf van gemelde gevallen van mazelen in de VS, dringen gezondheidsinstanties er bij alle burgers op aan ervoor te zorgen dat ze volledig

Vaccinaties

Covid-vaccins hebben in 2021 meer tieners geschaad en gedood dan alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen

Luister naar dit artikel Redden Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” echt levens? Niet precies. Volgens de laatste gegevens vernietigen de medicijninjecties in een ongekend tempo levens. Nieuwe cijfers van het Vaccine