CDC houdt gegevens achter over hartontsteking na vaccinatie tegen COVID-19

CDC houdt gegevens achter over hartontsteking na vaccinatie tegen COVID-19

Luister naar dit artikel

Ondanks de talloze meldingen van nadelige bijwerkingen en sterfgevallen in verband met vaccins tegen het Coronavirus (COVID-19), heeft de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geweigerd bijgewerkte informatie vrij te geven over gerapporteerde gevallen van myocarditis en pericarditis na vaccinatie tegen COVID-19.
Het bureau heeft eerder onthuld dat coronavirusvaccins de ontstekingsaandoeningen kunnen veroorzaken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


CDC maakte tijdens een recente bijeenkomst geen melding van VAERS-gegevens

In het verleden heeft de CDC regelmatig het aantal gevallen van myocarditis (hartspierontsteking) en pericarditis (ontsteking van de hartvoering) na vaccinatie gerapporteerd aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), terwijl het met zijn adviseurs overlegt over updates van de vaccinaties. De CDC helpt bij het beheren van VAERS.

Tijdens een bijeenkomst op 12 september deelde de CDC echter geen details over recente VAERS-gegevens. Toen hem om informatie werd gevraagd, verwees een CDC-woordvoerder naar een CDC-onderzoek dat alleen gegevens tot en met 23 oktober 2022 bestrijkt.

Uit het onderzoek kwamen ten minste negen meldingen van myocarditis of pericarditis naar voren na vaccinatie met een van de bivalente COVID-19-vaccins. Zeven van de negen meldingen zijn door medische beoordeling geverifieerd.

Toen er werd aangedrongen op meer actuele gegevens, zei de woordvoerder dat de CDC deze wel heeft, maar deze niet openbaar maakt, en voegde eraan toe dat de bijgewerkte veiligheidsgegevens zullen worden gepubliceerd ‘wanneer nodig’.

Barbara Loe Fisher, mede-oprichter en voorzitter van het National Vaccine Information Center, zei dat, hoewel het bureau al heeft bevestigd dat hartontsteking een complicatie is van mRNA COVID-19-injecties, de enige gepubliceerde gegevens die door CDC-functionarissen over die complicatie zijn vrijgegeven, de zeven weken durende studie. Ze zette ook vraagtekens bij het gebrek aan specifiekere gegevens over myocarditis en pericarditis die verband houden met bivalente COVID-19-injecties van de afgelopen tien maanden.

De mRNA-injecties worden vervaardigd door Pfizer en Moderna. De bijgewerkte injectie van Novavax, die gebruik maakt van andere technologie, is nog steeds niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA).

Kim Witczak, een pleitbezorgster voor de veiligheid van geneesmiddelen en leiding geven aan de non-profitorganisatie Woodymatters, betreurde het dat ze het beu is dat zowel de CDC als de FDA beslissen welke informatie aan het publiek wordt onthuld, omdat dit de informatie is die ouders nodig hebben, vooral omdat er nog enkele scholen en activiteiten zijn, die vaccins verplicht stellen.

“Dit is een kwaad dat zich vlak voor onze ogen afspeelt”, voegde Witczak eraan toe. Ze bekritiseerde ook de reactie van de CDC: “wanneer nodig zullen de bijgewerkte veiligheidsgegevens worden gepubliceerd”, wat onaanvaardbaar is.

Witczak voegde eraan toe dat dit de reden is waarom er “aarzeling over vaccins en een gebrek aan vertrouwen in volksgezondheidsfunctionarissen” bestaat.

Het blijft onduidelijk waarom de CDC niet actuelere gegevens heeft gepresenteerd

Tijdens de bijeenkomst presenteerden CDC-functionarissen en hun partners gegevens over de bivalente injecties aan hun adviespanel, de Adviescommissie voor Immunisatiepraktijken. De adviseurs debatteerden over welke groepen ze zouden moeten aanbevelen om een van de nieuwe COVID-19-vaccins te krijgen, die door de toezichthouders werden goedgekeurd ondanks het ontbreken van goede gegevens uit klinische onderzoeken.

Dr. Nicola Klein, een Kaiser Permanente-arts die samenwerkt met de CDC, leidde een presentatie over de veiligheid van COVID-19-vaccins. Ze presenteerde gegevens van de Vaccine Safety Datalink (VSD), een monitoringsysteem dat een veel kleinere populatie bestrijkt dan VAERS.

Klein legde uit dat er tot en met 11 maart twee gevallen van myocarditis na bivalente vaccinatie waren gedetecteerd in de VSD.

Ze voegde eraan toe dat de gevallen geen veiligheidssignaal onder volwassenen teweegbrachten, maar het valt nog te bezien waarom er geen recentere gegevens werden gepresenteerd.

De gepresenteerde gegevens werden veelvuldig geciteerd door artsen die in nieuwsmedia werden geciteerd, waaronder dr. Andrew Pavia. Tijdens een briefing beweerde Pavia dat er geen “detecteerbaar risico” leek te zijn op myocarditis veroorzaakt door de bivalente injecties.

“Wat ik wilde duidelijk maken is dat in het tijdperk van het bivalente vaccin het aantal gevallen is gedaald tot een niveau waarop het niet langer een signaal afgeeft dat detecteerbaar is”, zegt Pavia, hoofd van de afdeling pediatrische infectieziekten van de Universiteit van Utah. Medische faculteit.

Toen hij besprak hoe de ontbrekende VAERS-gegevens de kracht van die bewering beïnvloeden, zei hij dat de sterkste gegevens afkomstig zijn van gecontroleerde onderzoeken zoals de VSD, waar ingebouwde controles zijn.

Uit onderzoek bleek dat tot en met 8 september 98 gevallen van myocarditis, pericarditis of myopericarditis (ontsteking van zowel de hartwand als de spieren) werden gemeld bij VAERS na bivalente vaccinatie.

Hoewel iedereen rapporten kan indienen bij VAERS, is uit onderzoek gebleken dat de meeste rapporten door zorgverleners worden ingevoerd. Degenen die valse informatie verstrekken, kunnen vervolgd worden.

Vijf meldingen waren voor mensen van zes tot en met zeventien jaar, en nog eens dertien voor mensen van 18 tot en met 29 jaar.

Bij de presentatie aan het panel zei CDC-functionaris Megan Wallace dat er beperkte gegevens zijn om het risico op myocarditis te onderkennen na een bijgewerkte mRNA-dosis. Ze maakte geen melding van de aan VAERS gemelde gevallen, maar beweerde dat de voordelen van de vaccins groter zijn dan de risico’s, zelfs voor jonge, gezonde mannen.

Ze erkende ook dat de VSD een “relatief kleinere steekproefomvang” van ontvangers had.

Dr. Pablo Sanchez, het enige lid dat tegen een wijdverbreide aanbeveling was, noemde het risico op myocarditis. Sanchez drong er bij gezondheidsexperts op aan om eerlijk te zijn tegenover hun patiënten en hen te informeren over “wat bekend en onbekend is, in plaats van een volledige aanbeveling te doen”, vooral voor sommige groepen waar de gegevens beperkt zijn.

Op de etiketten van de nieuwe vaccins staat dat ze myocarditis kunnen veroorzaken. Volgens de etiketten tonen postmarketinggegevens met geautoriseerde of goedgekeurde mRNA COVID-19-vaccins “een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis aan, vooral binnen de eerste week na vaccinatie.”

Sommigen zijn hersteld, andere mensen niet. De labels zeggen ook dat er “nog geen informatie beschikbaar is over mogelijke gevolgen op de lange termijn.”

Bekijk hieronder hoe Ben Armstrong uit het New American Magazine de cover-up van myocarditis in verband met COVID-19-vaccins door de CDC bespreekt.

Bronnen: NTD.com, TheEpochTimes.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wetenschappers zijn 'geschokt' en 'gealarmeerd' over wat er in de mRNA-injecties zit
Next De kracht van jodium ontsluiten: 5 dwingende redenen om prioriteit te geven aan uw inname

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Studie: DNA van geaborteerde foetussen in vaccins gelinkt aan kanker en autisme

Luister naar dit artikel Uit een studie die is gepubliceerd in het Journal of Public Health and Epidemiology blijkt dat er een correlatie is tussen autisme en het pokken-, hepatitis

Overig

‘Onnodig, misleidend, catastrofaal’: senior Europese artsen zijn co-auteur van een expertverklaring over COVID-vaccin voor kinderen

Luister naar dit artikel Eminente Europese artsen en wetenschappers waren deze maand co-auteur van een deskundigen verklaring met betrekking tot het Comirnaty-COVID-19 mRNA-vaccin voor kinderen, waarin ze hun deskundige mening

Vaccinaties

Big Pharma krijgt seizoensgebonden griepprikken OPNIEUW verkeerd – hoe wordt dit beschouwd als ‘evidence-based medicine?’

Luister naar dit artikel Het is weer “griepseizoen”, wat betekent dat je waarschijnlijk levensgrote grim reapers tegenkomt die vaccinspuit sessies  bij je plaatselijke apotheek houden, evenals echte griepprikken die, zoals