Artsen die kanker enzymen in Vaccines ontdekten, allemaal vermoord gevonden!

Artsen die kanker enzymen in Vaccines ontdekten, allemaal vermoord gevonden!

Luister naar dit artikel

De recente gevallen van een aantal holistische artsen die werden gedood/dood gevonden in Florida, hadden allemaal één ding gemeen. Zij ontdekten dat een kankerverwekkend enzym eiwit, Nagalese genoemd in vaccins wordt toegediend aan mensen en dat dit wordt gedaan op wereldwijde schaal.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nagalese is een enzym dat er voor zorgt dat vitamine D niet kan worden geproduceerd, wat het vermogen van het lichaam stopt om kankercellen natuurlijk te kunnen doden.

The bigriddle.com brengt rapport uit:

Nagalase is een eiwit dat ook door alle kankercellen wordt gecreerd. Dit eiwit wordt ook aangetroffen in hoge concentraties in autistische kinderen. En ze stoppen het in onze vaccins!!
Dit voorkomt dat het lichaam gebruik kan maken van de vitamine D die nodig is voor de bestrijding van kanker en autisme. Nagalese schakelt het immuunsysteem uit.
Het staat er ook om bekend type 2 diabetes te veroorzaken.

Dus eigenlijk werden deze artsen niet vermoord, omdat ze een geneesmiddel tegen kanker hadden gevonden of met succes autisme konden behandelen. Ze werden vermoord, omdat deze dokters onderzoek hadden gedaan en het bewijs hadden dat de vaccins die ze in onze kinderen injecteren de oorzaak zijn van de huidige kanker en autisme crisis!! En dat het duidelijk bewust en met opzet wordt gedaan!

De artsen die ze vermoorden in FL werkten samen en waren klaar om publiek te gaan met de informatie.

Ontvolking 101..voeg gif toe aan vaccins en maak een wet die stelt dat alle kinderen moeten worden geïnjecteerd om naar school te mogen gaan. Slow kill methoden. Ze denken dat ze eerlijk zijn met hun ‘survival of the fittest “type mentaliteit. Alleen de beste genen overleven? Deze mensen hebben geen ziel.

Dr Ted Broer brak de stilte rondom bovenstaande informatie (over de nagalese) in deze clip. Hij legt het veel beter uit dan ik ooit zou kunnen. De clip is kort (uit zijn 25 juli Hagmann & Hagmann interview), maar het is er eentje die je echt moet beluisteren.

Dr Ted Broer brak het nieuws op The Hagmann & Hagmann Report en het duurde een uur alleen maar om hem in de lucht te krijgen omdat hun 3 uur durende show werd neergehaald door elke lijn die ze probeerden te gebruiken los te koppelen, en vervolgens werden hun servers op zwart gezet.

Uiteindelijk kregen ze de boel online via een beveiligde verbinding, en dus een vol uur in de show waren ze eindelijk terug op de lucht en verbonden met Dr Broer en het eerste wat hij zei was ” ik ben op geen enkele manier suïcidaal. “hij was super zenuwachtig vast te houden aan deze info, bang dat hijook zou worden neergehaald, Hastings stijl voordat hij een kans kreeg om het publiek te zeggen wat hij te zeggen had.

Dus luister naar deze korte clip van hem.
Het is een 19 min clip, maar de belangrijkste informatie wordt gebracht binnen de eerste 10 min. Het is zeker een van de belangrijkste nieuwsberichten die ik ooit heb gehoord. En het moet viraal gaan.
Luister alsjeblieft naar deze korte CLIP!! en in godsnaam, deel het!

https://youtu.be/XYvLPCze_So

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Reken af met Migraine in enkele minuten met gember Water! (RECEPT)
Next Dementie en Alzheimer, menselijk brein verwoest door statines

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

mRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt Studie

Luister naar dit artikel Een verontrustend nieuw peer-reviewed onderzoek heeft sporen van mRNA gevonden in de harten van dode mensen die plotseling waren overleden na een hartstilstand. Steun Health Bytes: alleen

Vaccinaties

Vele duizenden Canadese vrouwen op spoedeisende hulp na HPV-vaccin

Luister naar dit artikel Uit een nieuwe wetenschappelijke studie van de Canadese overheid is gebleken dat bijna 10 procent van de Canadese vrouwen op de spoedeisende hulp belandt na inenting tegen

Vaccinaties

Hard bewijs in nieuwe studie: Hersenen, hartschade veroorzaakt door mRNA-vaccin

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Duitsland hebben ontdekt dat mRNA-vaccinatie, en niet de COVID-19-infectie zelf, hersen- en hartbeschadiging veroorzaakte bij een oudere volwassene met onderliggende aandoeningen. Steun Health Bytes: alleen