Arts met expertise op het gebied van biowapens noemt COVID-19-vaccins ‘bewapende geneeskunde’

Arts met expertise op het gebied van biowapens noemt COVID-19-vaccins ‘bewapende geneeskunde’

Luister naar dit artikel

Terwijl sommige artsen mensen aanmoedigen om in de rij te gaan staan voor hun COVID-19-vaccin, spreken anderen zich dapper uit over waarom haasten om een niet-geteste injectie te krijgen misschien niet zo’n goed idee is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dr. Lee Merritt, een voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons, heeft toegegeven dat ze gelooft dat de huidige coronavirusvaccins eigenlijk zeer gevaarlijke biowapens zijn die tegen de bevolking worden ingezet.

Dr. Merritt weet veel over biowapens, ze heeft ze bestudeerd terwijl ze bijna een decennium als orthopedisch chirurg voor de Amerikaanse marine werkte. Ze heeft ook verschillende peer-reviewed papers gepubliceerd en was in het bestuur van de Arizona Medical Association.

In een interview met The New America zei dr. Merritt dat ze gelooft dat we in een tijd van “oorlogsvoering van de vijfde generatie” leven, waar geheime biologische agentia, propaganda en economische oorlogvoering worden gebruikt in plaats van wapens op het slagveld om de stroom van macht tussen naties.

Ze zei dat vaccins het meest effectief zijn als ze worden gebruikt voor dodelijke, onbehandelbare virussen zoals polio en pokken. Wetenschappers hebben echter al enkele veelbelovende coronavirusbehandelingen gevonden, zoals hydroxychloroquine en intraveneus toegediende vitamine C, waardoor men zich afvraagt waarom een vaccin zo urgent is.

Ze zei: “Als we nu bij biowarfare zijn als onderdeel van deze multidimensionale oorlogsvoering, als je een behandeling in je achterzak hebt, kunnen ze je niet terroriseren met virussen en dat is belangrijk omdat … het vaccin transmissie niet voorkomt door hun eigen toelating. ”

Natuurlijk censureren de media regelmatig informatie over effectieve manieren om de ziekte te voorkomen en te behandelen, waardoor de massa gelooft dat een vaccin de enige optie is. Sociale media doen ook hun best om degenen die informatie delen over natuurlijke manieren om uw risico te verkleinen het zwijgen op te leggen, en de grote platforms maken ook overuren om te voorkomen dat mensen de mogelijke gevaren van deze vaccins bespreken.

COVID-19-vaccins lijken in niets op traditionele vaccins

Helaas, zoals ze opmerkt, lijken coronavirusvaccins niet op de vaccins die we al lang gebruiken. Met deze vaccins wordt boodschapper-RNA in het lichaam van mensen geïnjecteerd, waardoor hun genetische code verandert, zodat ze hun eigen gemodificeerde versie van het virus gaan produceren, waartegen het immuunsysteem leert vechten – althans in theorie.

Dit specifieke vaccin is echter niet alleen nooit op lange termijn getest, maar deze hele benadering van vaccinatie heeft nooit langetermijnstudies ondergaan om de veiligheid ervan bij mensen te bewijzen. Dierstudies hebben een ‘antilichaamafhankelijke verbetering’ aangetoond die ervoor zorgt dat het virus onopgemerkt het lichaam binnendringt, omdat het immuunsysteem van een persoon het ziet als een deel van het lichaam, zegt ze, wat een snelle dood kan veroorzaken.

Ze zegt zelfs dat de langste periode dat ze ooit mensen hebben gevolgd nadat ze het vaccin hebben gekregen, twee maanden is, wat lang niet genoeg tijd is om te bepalen of er een probleem met de verbetering van antilichamen zal zijn.

Dit, zegt ze, is precies hoe een buitenlandse tegenstander clandestiene biowarfare zou voeren tegen zijn vijanden zonder dat het proces naar hen teruggeleid zou worden.

Ze noemt de vaccins ‘een perfect binair wapen’ en zegt: ‘Ik weet op geen enkele manier precies waarvoor dat mRNA is geprogrammeerd en jij ook niet, en de meeste artsen ook niet. De doktoren kunnen die gegevens niet achterhalen. Dat is voor de jongens aan de top van dit project … Als ik China was en ik ons leger wilde uitschakelen, zou ik gewoon een mRNA maken waarvan ik weet dat het niet in de natuur bestaat, zodat niemand sterft aan een vaccin en twee jaar later laat ik alles vrij wat ik heb gemaakt … en het veroorzaakt de dood van deze immuunversterking. ”

Als je alle beelden ziet van mensen die trots de mouwen opstropen om het coronavirusvaccin te krijgen, is het behoorlijk eng om te bedenken wat er kan gebeuren als Dr. Merritt gelijk heeft en de massa gewillig wordt geïnjecteerd met een vorm van bewapende medicijnen.

Bronnen:  WakingTimes.comDrLeeMerritt.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De uitvinder van het rubellavaccin geeft toe dat tientallen baby's strategisch werden geaborteerd om een geschikte cellijn voor vaccins op te zetten
Next NADELIGE EFFECTEN VAN HET CORONAVIRUS VACCIN 50X HOGER DAN HET GRIEPVACCIN

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

“Medicijnmakers hebben meer doden op hun geweten dan de maffia”

Luister naar dit artikel De Deense hoogleraar geneeskunde Peter Gøtzsche werkt als biochemicus voor een medicijnmaker. Hij komt nu met een dringend advies: gebruik zo weinig mogelijk medicijnen. Van medicijnen kun

Overig

Monsanto overgenomen door bedrijf dat kinderen bewust besmette met hiv

Luister naar dit artikel Het Duitse chemiebedrijf Bayer neemt de Amerikaanse zadenhandelaar Monsanto over. Het samengaan van Bayer en Monsanto levert de grootste producent van zaaigoed en bestrijdingsmiddelen ter wereld

Vaccinaties

Shot WAARSCHUWING: Gardasil veroorzaakt ernstige schade, bevestigt onderzoek

Luister naar dit artikel Met Covid en apenpokken volop in de belangstelling zou je haast vergeten dat er nog andere gevaarlijke vaccins bestaan. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of