MUIZENGENEESKUNDE: Nieuw goedgekeurde COVID-prikken zijn alleen getest op muizen – slechts ACHT van hen – en NOOIT op mensen

MUIZENGENEESKUNDE: Nieuw goedgekeurde COVID-prikken zijn alleen getest op muizen – slechts ACHT van hen – en NOOIT op mensen

Luister naar dit artikel

Tot nu toe is de reactie van het publiek op de nieuwste en beste ‘vaccins’ tegen het Coronavirus (COVID-19) van Pfizer en Moderna, die zojuist goedkeuring en toestemming voor noodgebruik (EUA) hebben gekregen van de Food and Drug Administration (FDA), overweldigend negatief, en en niet zonder reden: de opnames zijn niet getest en onveilig.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bijna ongelooflijk roept Newsweek, dat nog maar een paar jaar geleden opriep om niet-gevaccineerden gevangen te zetten, de FDA op voor het goedkeuren van deze nieuwe zogenaamde ‘vaccins’ zonder enige klinische proef op mensen.

Volgens dat rapport werden de nieuwe ‘booster’ injecties alleen getest op muizen, en op slechts acht ervan. Als dat geen povere ‘wetenschap’ is, dan weten we het zeker niet meer.

“Deze bijgewerkte boosters zullen de eerste zijn die aan het publiek worden vrijgegeven zonder dat er mensen bij de klinische onderzoeken betrokken zijn, wat bij sommigen vragen oproept over de werkzaamheid”, schrijft Nick Mordowanec van Newsweek.

Mandy Cohen van de CDC beweert dat de enige manier om COVID te stoppen is door prik na prik na prik na prik te ontwikkelen
Het was eigenlijk de FDA zelf die Pfizer en Moderna in juni smeekte om de nieuwe prikken te ontwikkelen. Het bureau beweerde destijds dat er een nieuwe ‘variant’ van COVID in het herfstseizoen zou ontstaan die niet zou worden gedekt door de eerdere prikken, wat betekende dat er een nieuwe prik moest worden ontwikkeld om deze te ‘bestrijden’.

“We hebben meer hulpmiddelen dan ooit om de ergste gevolgen van COVID-19 te voorkomen”, zegt Mandy Cohen, directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), over de nieuwe prikken waar de FDA om vroeg, en die nu hier zijn. .

“Sommige virussen veranderen echter in de loop van de tijd. Dit coronavirus is daar één van.”

In een opiniestuk voor The New York Times erkende Cohen het feit dat COVID, net als alle andere coronavirussen (dat wil zeggen verkoudheid), altijd bij ons zal zijn – wat zou moeten betekenen dat we er gewoon aan wennen en verder gaan. met ons leven. Maar waar zou de winst daarin zitten?

Cohen beweert in het propagandablad dat de enige manier om ernstige ziekten, ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van elke nieuwe variant of stam van COVID die zich voordoet te stoppen, is door Big Pharma prik na prik na prik te laten ontwikkelen.

“Het vindt manieren om ons immuunsysteem te omzeilen door voortdurend te evolueren”, beweert Cohen over COVID. “Daarom moeten onze vaccins worden bijgewerkt zodat ze overeenkomen met het veranderde virus. Ook al zijn veel Amerikanen blootgesteld aan eerdere versies van het virus omdat ze besmet zijn geraakt, neemt die bescherming in de loop van de tijd af.”

Volgens FDA-commissaris Dr. Robert Califf in een bericht van 25 augustus (voorheen Twitter), sloeg het bureau klinische proeven op mensen over voor de nieuwste goedgekeurde prikken en vertrouwde het in plaats daarvan op klinische proefgegevens van andere bivalente mRNA-COVID-boosters die in de VS waren vrijgegeven in het verleden.

“Bivalente en multivalente vaccins komen heel vaak voor en het aanpassen van een vaccin om verschillende virusstammen op te nemen vereist vaak geen verandering van andere ingrediënten”, schreef Califf. “De FDA heeft uitgebreide ervaring met het beoordelen van stamveranderingen in vaccins, zoals wordt gedaan met het jaarlijkse griepvaccin.”

De tijd zal leren of iemand deze dingen daadwerkelijk neemt. We weten dat een paar ziekenhuissystemen hier en daar proberen hen een mandaat te geven, wat waarschijnlijk de enige manier is waarop het establishment op dit moment iemand zal ‘overtuigen’ om met dit duidelijk dodelijke gif te worden geprikt.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Onderzoek onthult waarom kanker zich naar de wervelkolom kan verspreiden
Next Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen zich ophopen in het lichaam

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Amerikaanse ziekenhuizen weren niet gevaccineerde kinderen (video)

Luister naar dit artikel Het is niet langer een kwestie of, maar wanneer verplichte vaccinaties ook hier hun intrede zullen doen. Als het ergens nog niet wettelijk verplicht is dan

Vaccinaties

Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Luister naar dit artikel In wat waarschijnlijk een teken is van dingen die ergens anders ook zullen komen, duwt Israël nu een derde injectie of een vervolg booster voor degenen

Vaccinaties

Wat de media je niet vertellen over onderzoeken naar het verband tussen vaccinaties en autisme

Luister naar dit artikel In september bleek uit een nieuwe studie dat er geen verband zou zijn tussen vaccinaties en autisme. Op tv en internet was er veel aandacht voor het