Covid-vaccins hebben in 2021 meer tieners geschaad en gedood dan alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen

Covid-vaccins hebben in 2021 meer tieners geschaad en gedood dan alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen

Luister naar dit artikel

Redden Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” echt levens? Niet precies. Volgens de laatste gegevens vernietigen de medicijninjecties in een ongekend tempo levens.
Nieuwe cijfers van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) laten zien dat tieners bijzonder hard worden getroffen door de prikken. Velen van hen zijn nu ernstig ziek, gehandicapt en in sommige gevallen zelfs dood.
Op 27 augustus 2021 zijn in VAERS bijna drie miljoen letselsymptomen van Fauci-griepprikken geregistreerd, samen met 76.160 bezoeken aan spoedeisende hulp, 56.912 ziekenhuisopnames, 18.098 blijvende invaliditeit, 14.327 levensbedreigende gebeurtenissen en 13.911 doden.
Alleen al de sterfgevallen als gevolg van shots bedragen tweemaal het aantal dat in VAERS is geregistreerd voor alle vaccins die de afgelopen 30 jaar zijn toegediend. Dit betekent dat er in de afgelopen negen maanden meer mensen zijn overleden aan Fauci-griepprikken dan aan alle andere vaccins bij elkaar in de afgelopen drie decennia.
“Van 1 januari 1991 tot 30 november 2020, de laatste maand voordat de COVID-injecties werden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, waren er in totaal slechts 6.068 sterfgevallen geregistreerd (voornamelijk zuigelingen) na ALLE vaccins”, meldt Brian Shilhavy van Health Impact. Nieuws.
“En toch blijft de CDC iedereen pushen om een COVID-19-injectie te nemen.”
Vergeleken met alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins die momenteel op de markt zijn, hebben tieners die covid-prikken nemen 44 keer meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen, 15 keer meer kans om een handicap te ontwikkelen en 7,5 keer meer kans om te overlijden aan deze specifieke injecties.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ook baby’s lijden onder covid-shots

Niet alleen tieners, maar ook baby’s, zowel geboren als ongeboren, lopen eveneens schade op door injecties tegen het virus – die trouwens met trots op “warpsnelheid” aan de wereld werden toegediend door Donald Trump, die zichzelf de “vader van het vaccin noemde.”
De laatste CDC-gegevens tonen aan dat 1.490 ongeboren baby’s in de baarmoeder zijn gestorven omdat hun moeders er dwaas voor kozen om geprikt te worden met de experimentele gentherapiecocktails.
Ter vergelijking: er zijn de afgelopen jaren slechts 16 foetale sterfgevallen gemeld in combinatie met griepprikken, wat suggereert dat covid-injecties aanzienlijk dodelijker zijn voor kleintjes.
In plaats van ‘Operatie Warp Speed’ hadden ze dit ding waarschijnlijk Operatie Genocide moeten noemen, want dat is wat het tot stand brengt. En het ergste is dat de dood en vernietiging nog maar net is begonnen, omdat de langetermijn-bijwerkingen nog niet volledig zijn ingetreden.
Als gestoorde volwassenen farmaceutische zelfmoord willen plegen omdat ze dom genoeg waren om mensen als Tony Fauci te geloven, dan zij het zo. Maar kinderen deze dingen opdringen in ruil voor het krijgen van een opleiding en proberen een leven voor zichzelf op te bouwen, is ronduit slecht.
Jongeren van tegenwoordig zullen het heel moeilijk hebben om rond te komen als hun door vaccinatie veroorzaakte verwondingen zich volledig manifesteren. Velen zullen auto-immuunziekten en andere verlammende aandoeningen ontwikkelen waardoor ze gehandicapt raken en niet in staat zijn om te werken.
Zullen de Branch Covidians die hen dwongen om in de eerste plaats geïnjecteerd te worden, ooit verantwoordelijk worden gehouden? Wie zorgt er voor al deze kinderen die zijn beschadigd door de vaccins, om nog maar te zwijgen van alle andere vaccins die ze moeten nemen?
“Deze COVID-19-injecties hebben een verwoestend effect op onze tieners, en toch blijven de CDC en de FDA ze niet alleen promoten voor tieners, ze zijn ook van plan om de COVID-19-injecties voor zuigelingen en kinderen vervolgens goed te keuren”, waarschuwt Shilhavy over hoe kleine kinderen de volgende zijn die door de schoten worden uitgeroeid.
Bronnen:  NexusNewsfeed.comArchive.is

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Cordyceps doden kankercellen en versterken de immuniteit, suggereren studies
Next DOORBRAAK: Eenvoudige blootstelling aan zonlicht kan beschermen tegen ernstige en dodelijke COVID-19-infecties - studie

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunaanvallen tegen hun eigen organen

Luister naar dit artikel Twee gerenommeerde wetenschappers uit Duitsland, Sucharit Bhakdi, M.D. en Arne Burkhardt, M.D., publiceerden een explosieve-paper met de titel: “Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en

Vaccinaties

De Gevolgen van griep-vaccinaties in beeld (2)

Luister naar dit artikel De helende kracht van vitamine C Vitamine C (het liefste in de niet-zure vorm van natriumascorbaat) is HET eerstelijns verdedigingsmiddel tegen ziekteverwekkers en hun gifstoffen, tegen

Onderzoek

COVID-19-onderzoek uit Israël vindt dat de Zuid-Afrikaanse variant in staat is om het Pfizer-vaccin te ‘doorbreken’

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie uit Israël geeft aan dat de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus tot op zekere hoogte het Pfizer / BioNTech-vaccin kan “doorbreken”. Steun Health