Is het mazelenvaccin gevaarlijker dan de ziekte?

Is het mazelenvaccin gevaarlijker dan de ziekte?

Luister naar dit artikel

Vanwege de recente golf van gemelde gevallen van mazelen in de VS, dringen gezondheidsinstanties er bij alle burgers op aan ervoor te zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn van hun BMR-vaccinaties (mazelen, bof en rubella). Maar wat deze gezondheidsautoriteiten niet onthullen, is het feit dat het MMR-vaccin een aantal zeer ernstige risico’s met zich meebrengt, waardoor het een veel grotere bedreiging wordt dan de ziekte zelf.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een van de vele veel voorkomende bijwerkingen van het MMR-vaccin zijn lichte koorts, huiduitslag, rood worden van de huid, zwelling, jeuk, netelroos en lichamelijke zwakte – en dit zijn slechts de kleintjes. In meer ernstige gevallen kan het BMR-vaccin aanvallen, dubbelzien, ernstige hoofdpijn, braken, gewrichtspijn en problemen met de spijsvertering veroorzaken. En in nog extremere gevallen is van het MMR-vaccin bekend dat het veroorzaakt:

• encefalitis (hersenontsteking)
• encefalopathie (chronische hersenstoornis)
• panniculitis (ontsteking van de vetlaag onder de huid)
• syncope (plotseling verlies van bewustzijn, flauwvallen)
• vasculitis (ontsteking van de bloedvaten)
• pancreatitis (ontsteking van de pancreas)
• suikerziekte
• trombocytopenie purpura (bloedaandoening)
• leukocytose (hoog aantal witte bloedcellen)
• anafylaxie (shock)
• bronchiale spasmen
• artritis en artralgie (pijn in de gewrichten)
• myalgie (spierpijn)
• polyneuritis (gelijktijdig ontsteking van meerdere zenuwen)

Het is nogal een lijst met mogelijke schadelijke effecten, maar dat is nog steeds niet eens de omvang ervan. Geloof het of niet, een andere mogelijke bijwerking van MMR is atypische mazelen, precies de ziekte die dit zeer controversiële vaccin op afstand lijkt te houden.

Dus naast het risico van het ontwikkelen van een ernstige, chronische ontstekingsaandoening, kan het krijgen van “MMR” ook het ontwikkelen van mazelen betekenen, wat de vraag oproept: wat is dan het punt?

Merck & Co. waarschuwt in de bijsluiter dat MMR een extreem hoog risico is, maar mainstream media en vaccinapologeten denken dat ze het het beter weten
Het (FDA) rapportage systeem voor meldingen van vaccins voor vaccins (VAERS) van de Verenigde Staten is tot de rand gevuld met meldingen van ernstige reacties, hospitalisaties, verwondingen en sterfgevallen na MMR-vaccinatie, waarvan de meerderheid voorkomt bij kinderen van drie jaar of ouder. Maar zelden of nooit wordt het publiek de waarheid hierover verteld.

Bovendien geeft het officiële Merck & Co.-pakket voor MMR toe dat deze gruwelijke uitkomsten inderdaad mogelijk zijn en dat sommige mensen die zijn gevaccineerd met MMR zowel mazelen kunnen contracteren als verspreiden – maar deze informatie lijkt nooit de krantenkoppen te halen .

Vanaf 30 november 2018 zijn er bijna 100.000 rapporten ingediend bij VAERS over schadelijke effecten veroorzaakt door MMR. En toch, volgens de reguliere nieuwsuitzendingen zouden we allemaal geloven dat MMR nooit echt serieuze problemen veroorzaakt, en dat de voordelen van het gepenetreerd worden met MMR veel groter zijn dan de risico’s.

Houd er rekening mee dat de aan VAERS gerapporteerde gevallen slechts een fractie vormen van de werkelijke hoeveelheid, waarvan de overgrote meerderheid nooit de officiële gegevensreeksen haalt.

“Hoewel de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 wettelijk kinderartsen en andere vaccinaanbieders verplicht om ernstige gezondheidsproblemen te melden na vaccinatie aan federale gezondheidsinstanties (VAERS), melden veel artsen en andere medische werkers die vaccins geven aan kinderen en volwassenen geen vaccinatie. gerelateerd gezondheidsprobleem aan VAERS “, meldt het National Vaccine Information Centre (NVIC).

“Er zijn aanwijzingen dat slechts één tot tien procent van de ernstige gezondheidsproblemen die optreden na het gebruik van geneesmiddelen op recept of vaccins in de VS ooit aan federale gezondheidsfunctionarissen worden gerapporteerd, die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins en nationaal vaccin afgegeven beleidsaanbevelingen.”

Lees deze grondige analyse door het NVIC over het MMR-vaccin en alles wat u niet wordt verteld over de gevaren en ondoeltreffendheid ervan.

Bronnen:

GreenMedInfo.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous SOA superbugs verspreiden zich als een lopend vuurtje ... Eén blootstelling en je bent voor het leven besmet
Next Door dagelijks verouderde knoflook te nemen, vermindert je het risico op kanker, vinden onderzoekers

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

WHO-hoofd Ghebreyesus kondigt nieuwe covid-dictaten aan om regeringen tot autoritaire naleving te dwingen

Luister naar dit artikel Tijdens een bijeenkomst die bijna geen aandacht kreeg, kwamen dictators binnen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samen om plannen te bespreken om de wereld over te nemen tijdens

Onderzoek

Coronavirus CONTROVERSIE: Britse regering zal opzettelijk vrijwilligers infecteren met SARS-CoV-2

Luister naar dit artikel Hoeveel zou men u moeten betalen om doelbewust te worden blootgesteld aan het slecht begrepen coronavirus en vervolgens in quarantaine te worden geplaatst terwijl wetenschappers u

Vaccinaties

Jongen, 11, sterft aan griepvirus dat zijn hart aanviel ondanks het krijgen van de griepprik die volgens NIH-artsen een ‘mismatch voor kinderen’ is

Luister naar dit artikel Een 11-jarige jongen uit New York is overleden nadat hij door een ernstige griep een hartstilstand had gekregen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige