Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Aangezien boosters die niet op mensen zijn getest in de hele wereld worden uitgerold, geeft een nieuwe studie aan dat de prik veel gevaarlijker is dan COVID-19 zelf. En de CDC heeft valse informatie verstrekt over het volgen van bijwerkingen die verband houden met de vaccins.

Terwijl overheidsfunctionarissen en reguliere media er bij de gevaccineerden op aandringen om een ​​tweede zogenaamde “bivalente” booster te injecteren, waarvan wordt gezegd dat deze gericht is op de Omicron-variant, blijkt dat deze stof niet op mensen is getest. En de enige dierproef die is uitgevoerd, omvatte acht muizen.

“Het is niet bewezen in een klinische proef, omdat we geen tijd hebben om een ​​klinische proef uit te voeren, omdat we het vaccin nu moeten uitbrengen omdat we over de hele wereld en zeker in de Verenigde Staten een dergelijke situatie hebben. Er zijn 400 doden per dag en tot 5.000 ziekenhuisopnames per dag”, legde NIAID Dr. Anthony Fauci uit in een interview.

CDC-directeur Rochelle Walensky heeft ook verklaard dat de boosters moeten worden versneld om goed te kunnen werken. Een vertraging zou de shots mogelijk “verouderd” maken, omdat er nieuwe varianten zouden ontstaan, stelt Walensky.

STUDIE: ERGER DAN HET VIRUS

Een nieuwe studie uitgevoerd door wetenschappers van Harvard en Johns Hopkins, momenteel in pre-print, onthult dat de COVID-19-vaccins tot 98 keer erger waren dan het virus zelf. De studie is kritisch over de booster-eis voor Amerikaanse universiteitsstudenten en stelt in het abstract: “Met behulp van CDC en door de sponsor gerapporteerde gegevens over ongewenste voorvallen, vinden we dat boostermandaten een netto verwachte schade kunnen veroorzaken: per COVID-19-hospitalisatie die is voorkomen in voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen verwachten we 18 tot 98 ernstige bijwerkingen, waaronder 1,7 tot 3,0 gevallen van booster-geassocieerde myocarditis bij mannen, en 1.373 tot 3.234 gevallen van graad ≥3 reactogeniciteit die de dagelijkse activiteiten verstoort.”

VALSE INFORMATIE

Zoals voor het eerst gemeld in de Epoch Times, heeft CDC valse informatie verstrekt over het volgen van bijwerkingen veroorzaakt door de vaccins. Tegelijkertijd geeft Walensky toe dat er een causaal verband bestaat tussen de mRNA-vaccins en myocarditis:

In een brief van 2 september van CDC-directeur Rochelle Walensky aan senator Ron Johnson stelt de directeur dat “CDC consequent uitgebreide gegevensverzameling en -analyse uitvoert om mogelijke ongewenste voorvallen en veiligheidssignalen te detecteren en deze informatie vervolgens aan het publiek communiceert. Bijvoorbeeld, VAERS personeel heeft beoordelingen uitgevoerd waaruit blijkt dat er causale verbanden bestaan ​​tussen trombose met het trombocytopeniesyndroom en het COVID-19-vaccin van Janssen en tussen myocarditis en mRNA-vaccinatie tegen COVID-19.”

In dezelfde brief verklaarde Walensky ook dat de CDC bepaalde soorten meldingen van ongewenste voorvallen in 2021 niet heeft geanalyseerd, ondanks eerder te hebben verklaard dat ze in februari van dat jaar met deze tracking zijn begonnen.

Bronnen: The Florida Standard


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous HOGER risico op kanker na COVID-injecties, bevestigen gegevens van de Amerikaanse overheid
Next Gefragmenteerd mRNA met lage integriteit krijgt nu de schuld van covid-prikproblemen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Ritalin heeft mogelijk blijvend effect op kinderhersenen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Mazelenvaccin veel gevaarlijker dan de mazelen zelf

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Deodorants bevatten gevaarlijke aluminiumzouten die de groei van kanker kunnen versnellen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat