Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Aangezien boosters die niet op mensen zijn getest in de hele wereld worden uitgerold, geeft een nieuwe studie aan dat de prik veel gevaarlijker is dan COVID-19 zelf. En de CDC heeft valse informatie verstrekt over het volgen van bijwerkingen die verband houden met de vaccins.

Terwijl overheidsfunctionarissen en reguliere media er bij de gevaccineerden op aandringen om een ​​tweede zogenaamde “bivalente” booster te injecteren, waarvan wordt gezegd dat deze gericht is op de Omicron-variant, blijkt dat deze stof niet op mensen is getest. En de enige dierproef die is uitgevoerd, omvatte acht muizen.

“Het is niet bewezen in een klinische proef, omdat we geen tijd hebben om een ​​klinische proef uit te voeren, omdat we het vaccin nu moeten uitbrengen omdat we over de hele wereld en zeker in de Verenigde Staten een dergelijke situatie hebben. Er zijn 400 doden per dag en tot 5.000 ziekenhuisopnames per dag”, legde NIAID Dr. Anthony Fauci uit in een interview.

CDC-directeur Rochelle Walensky heeft ook verklaard dat de boosters moeten worden versneld om goed te kunnen werken. Een vertraging zou de shots mogelijk “verouderd” maken, omdat er nieuwe varianten zouden ontstaan, stelt Walensky.

STUDIE: ERGER DAN HET VIRUS

Een nieuwe studie uitgevoerd door wetenschappers van Harvard en Johns Hopkins, momenteel in pre-print, onthult dat de COVID-19-vaccins tot 98 keer erger waren dan het virus zelf. De studie is kritisch over de booster-eis voor Amerikaanse universiteitsstudenten en stelt in het abstract: “Met behulp van CDC en door de sponsor gerapporteerde gegevens over ongewenste voorvallen, vinden we dat boostermandaten een netto verwachte schade kunnen veroorzaken: per COVID-19-hospitalisatie die is voorkomen in voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen verwachten we 18 tot 98 ernstige bijwerkingen, waaronder 1,7 tot 3,0 gevallen van booster-geassocieerde myocarditis bij mannen, en 1.373 tot 3.234 gevallen van graad ≥3 reactogeniciteit die de dagelijkse activiteiten verstoort.”

VALSE INFORMATIE

Zoals voor het eerst gemeld in de Epoch Times, heeft CDC valse informatie verstrekt over het volgen van bijwerkingen veroorzaakt door de vaccins. Tegelijkertijd geeft Walensky toe dat er een causaal verband bestaat tussen de mRNA-vaccins en myocarditis:

In een brief van 2 september van CDC-directeur Rochelle Walensky aan senator Ron Johnson stelt de directeur dat “CDC consequent uitgebreide gegevensverzameling en -analyse uitvoert om mogelijke ongewenste voorvallen en veiligheidssignalen te detecteren en deze informatie vervolgens aan het publiek communiceert. Bijvoorbeeld, VAERS personeel heeft beoordelingen uitgevoerd waaruit blijkt dat er causale verbanden bestaan ​​tussen trombose met het trombocytopeniesyndroom en het COVID-19-vaccin van Janssen en tussen myocarditis en mRNA-vaccinatie tegen COVID-19.”

In dezelfde brief verklaarde Walensky ook dat de CDC bepaalde soorten meldingen van ongewenste voorvallen in 2021 niet heeft geanalyseerd, ondanks eerder te hebben verklaard dat ze in februari van dat jaar met deze tracking zijn begonnen.

Bronnen: The Florida Standard

Previous HOGER risico op kanker na COVID-injecties, bevestigen gegevens van de Amerikaanse overheid
Next Gefragmenteerd mRNA met lage integriteit krijgt nu de schuld van covid-prikproblemen

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Veelbelovende antibacteriële laag gemaakt van groene thee en zout

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Studie: Biovoeding is een stuk voedzamer

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

6 wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen van citroenen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat