Hoe India vecht tegen Bill Gates en Vaxx-blessures

Hoe India vecht tegen Bill Gates en Vaxx-blessures

Luister naar dit artikel

Vandaag sluit ik me aan bij de terugkerende gast Yohan Tengra om zijn betrokkenheid bij een recente rechtszaak met betrekking tot vaxx-verwondingen te bespreken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Yohan zal ook vertellen wat Bill Gates met de rechtszaak te maken heeft.

Zie onze eerdere interviews: https://theconsciousresistance.com/?s=yohan

Het Conscious Resistance Network is een onafhankelijke mediaorganisatie die zich richt op het versterken van individuen door middel van onderwijs, filosofie, gezondheid en gemeenschapsorganisatie. We werken aan het creëren van een wereld waarin de macht van bedrijven en staten niet over de levens van vrije mensen heerst.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zuigelingen, jonge kinderen krijgen eindelijk verlichting van de vreselijke jeuk van eczeem
Next Ontwaken: Miljoenen Amerikanen zeggen NEE tegen COVID-shots, onthullen CDC-gegevens

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Hard bewijs in nieuwe studie: Hersenen, hartschade veroorzaakt door mRNA-vaccin

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Duitsland hebben ontdekt dat mRNA-vaccinatie, en niet de COVID-19-infectie zelf, hersen- en hartbeschadiging veroorzaakte bij een oudere volwassene met onderliggende aandoeningen. Steun Health Bytes: alleen

Vaccinaties

Verhit vaccindebat – Robert F. Kennedy Jr. versus Alan Dershowitz

Luister naar dit artikel Over de gasten: Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard

Vaccinaties

ONweerlegbaar bewijs: mRNA COVID-prik veroorzaakt vaat- en orgaanschade

Luister naar dit artikel We hebben al hard bewijs dat de mRNA-COVID-injecties de vasculaire gezondheid kunnen schaden – inderdaad, cardiovasculaire problemen zoals hartontsteking (myocarditis, pericarditis) worden vermeld als nadelige effecten