Ontwaken: Miljoenen Amerikanen zeggen NEE tegen COVID-shots, onthullen CDC-gegevens

Ontwaken: Miljoenen Amerikanen zeggen NEE tegen COVID-shots, onthullen CDC-gegevens

Luister naar dit artikel

Als jij en je dierbaren zich hebben onthouden van de COVID-shots, houd er dan rekening mee dat je NIET alleen bent – ondanks wat de reguliere berichten zeggen. We zijn echt getuige geweest van ongekende niveaus van sociale schaamte, stigmatisering, verbanning en dwang van volksgezondheidsfunctionarissen, overheidsfunctionarissen, Big Pharma-pratende hoofden, werkgevers en meer rond de op genen gebaseerde COVID-prikken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De injecties die aanvankelijk aan ons werden verkocht als de “enige manier om de pandemie te beëindigen” en later (op magische wijze) werden omgezet in een injectie die alleen bedoeld is om ernstige ziekte en overlijden door COVID-19 te voorkomen (los van het feit ​​dat de meerderheid van de mensen die COVID-19 zal  oplopen hoe dan ook geen ernstige ziekte of dood ervaren). En ondanks alle bedreigingen, stress en propaganda, blijven miljoenen Amerikanen geïnformeerde toestemming uitoefenen en een andere keuze maken voor zichzelf en hun families.

Ze Nemen Het Niet: CDC-gegevens onthullen dat bijna driekwart van de Amerikanen niet “up-to-date” is met de COVID-shots

Weet je nog toen Amerikaanse politici afgelopen zomer tegen het publiek logen – ten onrechte bewerend ‘je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt’ en ‘als je gevaccineerd bent, word je niet opgenomen in het ziekenhuis, je gaat niet op de IC-afdeling belanden, en je gaat niet dood?” Interessant is dat deze flagrante verkeerde informatie – die politici nooit hebben ingetrokken en nooit van hun platform is gehaald – slechts één voorbeeld is van het spervuur ​​van propaganda dat het mainstream-verhaal tijdens de pandemie over ons uitkotste.

Het was niet alleen jouw plicht jegens jezelf en anderen om de injectie te nemen, werd ons verteld, maar op de een of andere manier is het sociaal acceptabel dat mensen eisen dat je hen je vaccinatiestatus vertelt en dat als je niet gevaccineerd bent, je ” egoïstisch” bent, en tot de “marginale minderheid” behoort, om een ​​paar negatieve opmerkingen van de Canadese premier te lenen.

Maar volgens de laatste cijfers van de COVID-gegevenstracker, gepubliceerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft bijna 1 op de 4 (22 procent) van de Amerikanen NOOIT een enkele COVID-injectie gekregen. Evenzo hebben nog eens 157 miljoen Amerikanen de tweede of derde dosis van de mRNA-prik afgeslagen. (Zoals onthuld door Expose News, ontvingen 38 miljoen Amerikanen die de eerste COVID-dosis hadden de tweede dosis NIET, en maar liefst 119 miljoen mensen die een tweede dosis hadden, stroopten hun mouwen NIET op voor de derde dosis.)

Wat dit betekent is dat ongeveer 70 procent van de Amerikaanse bevolking niet wordt beschouwd als “volledig gevaccineerd” tegen COVID-19. Nogmaals: u bent NIET de enige als u een of al deze op genen gebaseerde prikken heeft afgewezen!

(Natuurlijk is de term “volledig gevaccineerd” snel passé geworden volgens volksgezondheidsfunctionarissen, die de voorkeur lijken te geven aan de veel vagere term “up-to-date”. daadwerkelijk “volledig gevaccineerd” zijn, alleen in overeenstemming met de laatste eisen van Big Pharma en Big Government.)

Heb je je ooit afgevraagd wat geïnformeerde toestemming eigenlijk is? Hier is een basisinleiding over dit essentiële medische recht

Volgens een StatPearls-artikel gepubliceerd in de U.S. Library of Medicine, “is geïnformeerde toestemming het proces waarbij een zorgverlener een patiënt informeert over de risico’s, voordelen en alternatieven van een bepaalde procedure of interventie.”

Aangeduid als een “ethische en wettelijke verplichting” van Amerikaanse artsen, komt geïnformeerde toestemming uiteindelijk ” voort uit het recht van de patiënt om te bepalen wat er met hun lichaam gebeurt”. Het voegt eraan toe: “geïnformeerde toestemming is een gezamenlijk proces waardoor patiënten en zorgverleners samen beslissingen kunnen nemen wanneer er meer dan één redelijk alternatief bestaat, rekening houdend met de unieke voorkeuren en prioriteiten van de patiënt en het beste beschikbare wetenschappelijke bewijsmateriaal.”

Geïnformeerde toestemming betekent dat je het recht hebt om een ​​behandeling af te wijzen, vragen te stellen, je eigen keuze te maken over je lichaam, zelfs als andere mensen het daar niet mee eens zijn, en nergens is er ruimte voor dwang, schaamte en schuldgevoelens.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe India vecht tegen Bill Gates en Vaxx-blessures
Next Children's Health Defense onthult vaccingeheimen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Pharmaceutisch bedrijf’s vergunning opgeschort door vaccin verantwoordelijk voor sterilisatie van 500.000 vrouwen en kinderen

Luister naar dit artikel Een door de overheid gesponsorde gedwongen sterilisatie op grote schaal heeft naar verluidt plaatsgevonden in Afrika volgens oppositieleiders en het publiek dat tegen de regering tekeergaat.

Vaccinaties

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel $ 26 miljard: dat is hoeveel Pfizer verwacht te verdienen in 2021 dankzij zijn COVID-shot, goed voor meer dan een derde van de omzet van de

Vaccinaties

Bill & Melinda Gates: vaccinatiefraude in India..?

Luister naar dit artikel Staat de  Bill & Melinda Gates Foundation in verband met het HPV-vaccin en de onveilige testen die daarmee zijn gedaan in India? Het blijkt dat in