ONweerlegbaar bewijs: mRNA COVID-prik veroorzaakt vaat- en orgaanschade

ONweerlegbaar bewijs: mRNA COVID-prik veroorzaakt vaat- en orgaanschade

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

We hebben al hard bewijs dat de mRNA-COVID-injecties de vasculaire gezondheid kunnen schaden – inderdaad, cardiovasculaire problemen zoals hartontsteking (myocarditis, pericarditis) worden vermeld als nadelige effecten in niet-verzegelde Pfizer-documenten en in de bijsluiter van de mRNA-prik van Pfizer.

Nu heeft een duo van artsen een grote verzameling gegevens doorzocht om te onthullen hoe schadelijk deze injecties zijn geweest en blijven voor het menselijk lichaam. Zorgwekkend genoeg lijkt het niet alleen een uniek COVID-injectieprobleem te zijn – de auteurs vrezen dat alle toekomstige medicijnen met mRNA-technologie tot dezelfde sombere resultaten kunnen leiden.

Bewijs is “onweerlegbaar” – mRNA-technologie die wordt gebruikt in op genen gebaseerde COVID-shots schaadt geïnjecteerde personen en veroorzaakt mogelijk dodelijke vasculaire problemen

In een artikel van 19 augustus 2022, gepubliceerd door Doctors for COVID Ethics, bespreken Michael Palmer, MD, en Sucharit Bhakdi, MD wat zij “onweerlegbaar bewijs van causaliteit” noemen tussen COVID-injecties, vasculaire schade en orgaanschade.

Onder verwijzing naar autopsieresultaten van overleden gevaccineerde-personen en gegevens van gepubliceerde experimentele onderzoeken, doen de artsen verschillende belangrijke beweringen.

Ten eerste blijven deze mRNA-vaccins NIET op de injectieplaats, zoals veel reguliere vax-voorstanders blijven aandringen. In plaats daarvan is het duidelijk dat materialen van deze medicijnen zich door het lichaam verspreiden via “snelle distributie” via de bloedbaan en zich kunnen ophopen in verschillende organen. Zelfs Pfizers eigen dieronderzoek bewijst dit, benadrukken Dr. Palmer en Dr. Bhakdi, verwijzend naar de aanvraag van Pfizer voor vaccin-goedkeuring in Japan.

Dr. Palmer en Dr. Bhakdi vegen verschillende andere feiten over deze shots van tfel, zoals blijkt uit verschillende onderzoeken, waaronder de volgende:

De expressie van spike-eiwitten die optreedt als gevolg van de prik is “wijdverbreid” door het hele lichaam; cellen waarvan is vastgesteld dat ze de productie van spike-eiwit “sterk tot expressie brengen” zijn overal gevonden, van de lymfeklieren tot de longen … en vaak gedurende enkele maanden na de prik

Spike-eiwitten die door het lichaam worden gemaakt als reactie op de injectie “veroorzaakt auto-immuunachtige ontsteking”

Het is aangetoond dat de ontsteking die door deze injecties wordt veroorzaakt, ernstige en soms dodelijke orgaanschade veroorzaakt, ook in bloedvaten, die “bloedstolling en stollingsgerelateerde ziekten zoals een hartaanval, beroerte, longembolie kan bevorderen”, die komen allemaal “zeer vaak voor in de databases met bijwerkingen”

De co-auteurs citeren ook een recente Zweedse studie gepubliceerd in Current Issues in Molecular Biology, waaruit bleek dat menselijke levercellen die in een laboratorium zijn gekweekt en worden blootgesteld aan de Pfizer-mRNA-injectie, het mRNA daadwerkelijk kunnen reverse-transcriberen en in hun eigen chromosomale DNA kunnen invoegen. . Dit is een verbazingwekkende klop op de bewering uit het reguliere verhaal dat mRNA van de COVID-shots het DNA van een persoon niet kan beïnvloeden en absoluut verder onderzoek rechtvaardigt.

Een hint naar wat er gaat komen?

Terwijl overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen ons psychologisch blijven voorbereiden op nog meer naleving en medische onderwerping door herhaaldelijk te verwijzen naar “de volgende pandemie”, komt de onderzoeksanalyse van Dr. Palmer en Dr. Bhakdi met een belangrijke waarschuwing.

De artsen leggen uit dat de mechanismen waarmee de huidige mRNA-COVID-prikken schade toebrengen aan het menselijk lichaam inderdaad “niet beperkt zijn tot alleen COVID-19-vaccins, maar volledig algemeen zijn – het moet worden verwacht dat het op dezelfde manier zal gebeuren met mRNA-vaccins tegen alle infectieuze ziekteverwekkers.” “Deze technologie heeft gefaald en moet worden opgegeven”, zeggen ze. Het probleem is natuurlijk dat drieletterige instanties en farmaceutische bedrijven momenteel met deze technologie aan de haal gaan in de jacht op nieuwe toepassingen voor mRNA.

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) zeggen dat “mRNA-vaccins eerder zijn bestudeerd voor griep, zika, rabiës en cytomegalovirus (CMV)” en dat “toekomstige mRNA-vaccintechnologie het mogelijk maakt om één vaccin te verschaffen voor bescherming tegen meerdere ziekten, waardoor het aantal injecties dat nodig is voor bescherming tegen veelvoorkomende ziekten die door vaccins kunnen worden voorkomen, wordt verminderd.”

De CDC zegt ook dat het doel is om mRNA ‘buiten vaccins’ te brengen: bijvoorbeeld door mRNA te gebruiken ‘om het immuunsysteem te activeren om zich op specifieke kankercellen te richten.

Lezers, wat denken jullie: is deze aanhoudende mars naar toekomstig onderzoek gerechtvaardigd?

Hoe zeker bent u dat de mogelijke veiligheidsproblemen van deze shots adequaat worden onderzocht? Zullen deze uitgebreide toepassingen van mRNA-technologie leiden tot onbedoelde gevolgen voor de individuele en volksgezondheid – laat staan ​​voor maatschappelijke vrijheden en medische autonomie?

Bronnen:

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Studie: Glyfosaat kan de ziekte van Alzheimer veroorzaken
Next Farmaceutische bedrijven plegen wetenschappelijke fraude om klinische vaccin proeven te manipuleren

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Cordyceps doden kankercellen en versterken de immuniteit, suggereren studies

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Reishi-paddenstoelen bewezen voor fibromyalgie Pijnbestrijding in onderzoek bij mensen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Onderzoekers concluderen glucosestroop Is giftiger dan geraffineerde suiker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat