Verhit vaccindebat – Robert F. Kennedy Jr. versus Alan Dershowitz

Verhit vaccindebat – Robert F. Kennedy Jr. versus Alan Dershowitz

Luister naar dit artikel

Over de gasten:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


(Antivaccinatie) Robert F. Kennedy, Jr. is president van Waterkeeper Alliance, evenals oprichter, voorzitter van de raad en Chief Legal Counsel for Children’s Health Defense, en van raadsman van Morgan & Morgan, een landelijke praktijk voor persoonlijk letsel. .

Mr. Kennedy is een gewaardeerde auteur, met een lange lijst van gepubliceerde boeken, waaronder de bestseller van de New York Times, Crimes Against Nature. Mr. Kennedy werd genoemd als een van Time Magazine’s “Heroes for the Planet” vanwege zijn succes dat Riverkeeper hielp de strijd te leiden om de Hudson River te herstellen. Zijn reputatie als een resoluut verdediger van het milieu en de gezondheid van kinderen komt voort uit een reeks van succesvolle juridische acties. Hij kreeg erkenning voor zijn rol in de historische overwinning tegen Monsanto vorig jaar, evenals in de DuPont Case die de film ‘Dark Waters’ (2019) inspireerde.

(Pro Vaccinatie) Professor Alan M. Dershowitz is geboren in Brooklyn en wordt ‘de meest peripatetische advocaat van de natie’ genoemd en een van de ‘meest vooraanstaande verdedigers van individuele rechten’, ‘de bekendste strafadvocaat ter wereld’. “De allerbeste advocaat”, “Amerika’s meest openbare Joodse verdediger” en “Israëls meest zichtbare verdediger – de belangrijkste advocaat van de Joodse staat in de rechtbank van de publieke opinie.” Hij is Felix Frankfurter Professor of Law aan de Harvard Law School. Dershowitz, afgestudeerd aan Brooklyn College en Yale Law School, trad op 25-jarige leeftijd toe tot de faculteit van de Harvard Law School, nadat hij zich had bekeerd voor rechter David Bazelon en justitie Arthur Goldberg.

(Moderator) Patrick Bet-David – Tijdens de Iraanse revolutie van 1978 moest Patrick’s familie ontsnappen om te overleven en woonde uiteindelijk in een vluchtelingenkamp in Erlangen, Duitsland. Op 12-jarige leeftijd merkte Patrick dat hij blikjes en bierflesjes kon verzamelen om geld in te zamelen dat zijn familie kon helpen en hem een Nintendo kon bezorgen. Deze ervaringen uit zijn jeugd hadden een grote impact op zijn perspectief van vrijheid, hard werken en ondernemerschap. Tegenwoordig is hij CEO van PHP Agency, Inc., een financiële dienstverlener met meer dan 15.000 agenten in 49 staten en Puerto Rico en een actieve YouTube-maker die algemeen bekend staat om zijn onderzoeksjournalistieke benadering van interviews en onorthodoxe zakelijke leerstellingen.

(Channel) Valuetainment is een opkomend medianetwerk voor ondernemers en mensen uit alle lagen van de bevolking, gecreëerd door Serial Entrepreneur, Patrick Bet-David. Waardebepaling wordt het beste kanaal voor ondernemers genoemd met wekelijkse how-to’s, motivatie, actuele gebeurtenissen en interviews met unieke personen uit alle lagen van de bevolking.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zeewierextract presteert aanzienlijk beter dan Remdesivir bij het blokkeren van het COVID-19-virus, zo blijkt uit onderzoek
Next Studie: Vitamine C plus quercetine een solide remedie tegen coronavirus

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Hoe het COVID-vaccin uw darmen kan beschadigen, wat kan leiden tot hersenmist en auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Hoewel darmproblemen vaak worden afgeschilderd als gevolg van slechte voedings- en levensstijlgewoonten, kunnen ze ook een teken zijn van schade door infecties en vaccinaties. Steun Health

Vaccinaties

Expert waarschuwt: de griepprik van dit jaar zal waarschijnlijk niet effectief zijn

Luister naar dit artikel Een gezondheidsexpert waarschuwt dat het griepprik van dit jaar waarschijnlijk net zo ineffectief zal zijn als het vaccin van vorig jaar. De griep wordt vaak actief

Vaccinaties

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”

Luister naar dit artikel In België wordt onderzoek gedaan naar het verdachte overlijden van de 1-jarige Milow uit Westrozebeke. De ouders denken dat het jongetje is gestorven als gevolg van