Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Luister naar dit artikel

Volgens Mayo Clinic eindigt 10 tot 20 procent van de bekende zwangerschappen in een miskraam. Helaas hebben sommige vruchtbaarheidsklinieken in de Verenigde Staten een enorme toename van het aantal miskramen en geboorteafwijkingen gezien sinds de introductie van de COVID-injectie.
Bovendien onthullen real-world gegevens die in een New England Journal of Medicine-paper worden aangehaald, enkele ALARMENDE percentages van zwangerschapsverlies bij vrouwen na de prik – maar tenzij je goed let op de manier waarop de gegevens worden gepresenteerd, zou je het nooit weten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Miskraamcijfers onder gevaccineerde vrouwen schieten omhoog, volgens klokkenluiders van IVF-klinieken

Zoals gemeld door de Britse Daily Expose en ondernemer Steve Kirsch, hebben klinieken voor in-vitrofertilisatie (IVF) in de Verenigde Staten een alarmerende trend gezien: een enorme toename van miskramen en geboorteafwijkingen sinds het grote publiek is begonnen met het nemen van de COVID-injectie.
Onlangs meldde een volksgezondheidsrapport van een groep genaamd Health Independence Alliance dat alleen al één grote IVF-kliniek in Utah een absolute toename van miskramen zag van 28% naar 40% tussen maart en mei 2021 – dat is een relatieve toename van 43% vergeleken met de dezelfde periode het jaar ervoor.
IVF-klinieken zien naar verluidt ook embryo’s voor terugplaatsing die ongewoon grote aantallen verontreinigingen bevatten, evenals andere problemen.
Voor alle duidelijkheid: het echte verband tussen deze negatieve zwangerschapsuitkomsten en de COVID-injectie moet nog definitief worden bewezen – en het lijkt onwaarschijnlijk dat er ooit een goed verband zal worden gelegd als nieuwszenders weigeren deze alarmerende trend op de juiste manier te onderzoeken.

Probleem in COVID-vaccin veiligheidsonderzoek met zwangere vrouwen, ECHTE gegevens onthullen 80% zwangerschapsverlies na de prik

Niemand ontkent dat miskramen gebeuren, met of zonder de prik. Zoals vermeld, is het nationale basispercentage van miskramen bij bekende zwangerschappen ongeveer 15%.
De vraag is: zou u, als zwangere vrouw, bereid zijn om met het schuldgevoel om te gaan als u ermee instemde om tijdens de zwangerschap een experimentele injectie te nemen, een miskraam kreeg en zich vervolgens de rest van uw leven afvroeg of uw beslissing het zwangerschapsverlies veroorzaakte of als het gewoon gebeurde omdat het toeval dicteert dat het zo is?
Helaas kan het risico op een miskraam na de prik behoorlijk hoger zijn dan daadwerkelijk is gemeld.
We keren terug naar het artikel van juni 2021 uit de New England Journal of Medicine, genaamd “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons”.
Dit artikel wordt aangehaald als een veelbelovend stuk gegevens over de COVID-injectie en zwangerschap. In feite concluderen de auteurs van de studie in hun samenvatting dat “preliminaire bevindingen geen duidelijke veiligheidssignalen vertoonden bij zwangere personen die mRNA Covid-19-vaccins kregen.”
“Echter”, voegen de onderzoekers toe, “meer longitudinale follow-up, inclusief follow-up van grote aantallen vrouwen die eerder in de zwangerschap zijn gevaccineerd, is noodzakelijk om de resultaten van moeders, zwangerschappen en baby’s te informeren”.
We kunnen zeker begrijpen waarom.
Het punt is dat een miskraam (spontane abortus) wordt gedefinieerd als zwangerschapsverlies voorafgaand aan een zwangerschapsduur van 20 weken, zoals gedefinieerd in tabel 4 van het artikel. En volgens de auteurs ervoeren slechts 104 van de 827 totale deelnemers een zwangerschapsverlies voorafgaand aan een zwangerschapsduur van 20 weken. .
ECHTER, in het eigen bijschrift van Tabel 4, leggen de auteurs uit dat 700 (84,6%) van de 827 zwangere vrouwen hun prik kregen in het derde trimester – waardoor ze BENEDEN 20 WEKEN ZWANGERSCHAP waren op het moment van hun eerste COVID-vax.
Waarom is dit belangrijk? Omdat een vrouw die al in haar derde trimester van de zwangerschap zit, per definitie geen miskraam kan krijgen.
Als we er dan van uitgaan dat de overige 127 vrouwen die eerder in hun zwangerschap zijn geprikt (laten we aannemen dat ze allemaal vóór week 20 zijn gevaccineerd, maar zelfs dat kan minder zijn dan de 127 in totaal), dan is het WERKELIJKE miskraampercentage meer dan 81% – vier tot acht keer hoger dan het nationale gemiddelde.

Het komt neer op:

Het is twee jaar geleden dat deze pandemie plaatsvond en minder dan een jaar dat deze mRNA-COVID-shots werden vrijgegeven aan het publiek. Toch dringen ze het nu al hard en snel op aan kinderen. Toch zijn er GEEN veiligheidsgegevens op de lange termijn, en van de gegevens die we hebben – inclusief duizenden en duizenden gerapporteerde bijwerkingen – is er duidelijk meer nodig.
Maar dit alles weerhoudt gekozen functionarissen er niet van om vax-mandaten te eisen en mensen die ervoor hebben gekozen om deze medische producten niet te gebruiken, vrolijk te ‘lastig’ te vallen.
Bronnen: MayoClinic.orgDailyexpose.ukStevekirsch.comNEJM.orgDrive.google.comMedrxiv.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous GLOEDNIEUW ONDERZOEK vindt dat mensen met tandvleesaandoeningen een verhoogd risico hebben op psychische aandoeningen
Next Meest uitgebreide studie tot nu toe: Omega-3 vermindert hartrisico's

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Voorgeschreven bloedverdunners kunnen ziekenhuisopnames in verband met COVID-19 helpen verminderen

Luister naar dit artikel De NIH heeft gemeld dat veel personen met COVID-19 abnormale bloedstolsels ontwikkelen door een hoge ontsteking, wat kan leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties en mortaliteit. Om manieren

Vaccinaties

Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben

Luister naar dit artikel Vrijwilligers die een in Rusland gemaakt Covid-19-vaccin hebben gekregen, hebben immuniteit tegen het virus ontwikkeld, aldus het ministerie van Defensie van het land. Klinische proeven voor

Onderzoek

Protonpompremmers gekoppeld aan een 80% verhoogd risico op leverkanker, schokkende nieuwe studie

Luister naar dit artikel Maagzuur, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), zweren en andere stoornissen gerelateerd aan je maag en maagzuur kunnen een echte last zijn – letterlijk. Het branden, ongemak en indigestie