Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Volgens Mayo Clinic eindigt 10 tot 20 procent van de bekende zwangerschappen in een miskraam. Helaas hebben sommige vruchtbaarheidsklinieken in de Verenigde Staten een enorme toename van het aantal miskramen en geboorteafwijkingen gezien sinds de introductie van de COVID-injectie.
Bovendien onthullen real-world gegevens die in een New England Journal of Medicine-paper worden aangehaald, enkele ALARMENDE percentages van zwangerschapsverlies bij vrouwen na de prik – maar tenzij je goed let op de manier waarop de gegevens worden gepresenteerd, zou je het nooit weten.

Miskraamcijfers onder gevaccineerde vrouwen schieten omhoog, volgens klokkenluiders van IVF-klinieken

Zoals gemeld door de Britse Daily Expose en ondernemer Steve Kirsch, hebben klinieken voor in-vitrofertilisatie (IVF) in de Verenigde Staten een alarmerende trend gezien: een enorme toename van miskramen en geboorteafwijkingen sinds het grote publiek is begonnen met het nemen van de COVID-injectie.
Onlangs meldde een volksgezondheidsrapport van een groep genaamd Health Independence Alliance dat alleen al één grote IVF-kliniek in Utah een absolute toename van miskramen zag van 28% naar 40% tussen maart en mei 2021 – dat is een relatieve toename van 43% vergeleken met de dezelfde periode het jaar ervoor.
IVF-klinieken zien naar verluidt ook embryo’s voor terugplaatsing die ongewoon grote aantallen verontreinigingen bevatten, evenals andere problemen.
Voor alle duidelijkheid: het echte verband tussen deze negatieve zwangerschapsuitkomsten en de COVID-injectie moet nog definitief worden bewezen – en het lijkt onwaarschijnlijk dat er ooit een goed verband zal worden gelegd als nieuwszenders weigeren deze alarmerende trend op de juiste manier te onderzoeken.

Probleem in COVID-vaccin veiligheidsonderzoek met zwangere vrouwen, ECHTE gegevens onthullen 80% zwangerschapsverlies na de prik

Niemand ontkent dat miskramen gebeuren, met of zonder de prik. Zoals vermeld, is het nationale basispercentage van miskramen bij bekende zwangerschappen ongeveer 15%.
De vraag is: zou u, als zwangere vrouw, bereid zijn om met het schuldgevoel om te gaan als u ermee instemde om tijdens de zwangerschap een experimentele injectie te nemen, een miskraam kreeg en zich vervolgens de rest van uw leven afvroeg of uw beslissing het zwangerschapsverlies veroorzaakte of als het gewoon gebeurde omdat het toeval dicteert dat het zo is?
Helaas kan het risico op een miskraam na de prik behoorlijk hoger zijn dan daadwerkelijk is gemeld.
We keren terug naar het artikel van juni 2021 uit de New England Journal of Medicine, genaamd “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons”.
Dit artikel wordt aangehaald als een veelbelovend stuk gegevens over de COVID-injectie en zwangerschap. In feite concluderen de auteurs van de studie in hun samenvatting dat “preliminaire bevindingen geen duidelijke veiligheidssignalen vertoonden bij zwangere personen die mRNA Covid-19-vaccins kregen.”
“Echter”, voegen de onderzoekers toe, “meer longitudinale follow-up, inclusief follow-up van grote aantallen vrouwen die eerder in de zwangerschap zijn gevaccineerd, is noodzakelijk om de resultaten van moeders, zwangerschappen en baby’s te informeren”.
We kunnen zeker begrijpen waarom.
Het punt is dat een miskraam (spontane abortus) wordt gedefinieerd als zwangerschapsverlies voorafgaand aan een zwangerschapsduur van 20 weken, zoals gedefinieerd in tabel 4 van het artikel. En volgens de auteurs ervoeren slechts 104 van de 827 totale deelnemers een zwangerschapsverlies voorafgaand aan een zwangerschapsduur van 20 weken. .
ECHTER, in het eigen bijschrift van Tabel 4, leggen de auteurs uit dat 700 (84,6%) van de 827 zwangere vrouwen hun prik kregen in het derde trimester – waardoor ze BENEDEN 20 WEKEN ZWANGERSCHAP waren op het moment van hun eerste COVID-vax.
Waarom is dit belangrijk? Omdat een vrouw die al in haar derde trimester van de zwangerschap zit, per definitie geen miskraam kan krijgen.
Als we er dan van uitgaan dat de overige 127 vrouwen die eerder in hun zwangerschap zijn geprikt (laten we aannemen dat ze allemaal vóór week 20 zijn gevaccineerd, maar zelfs dat kan minder zijn dan de 127 in totaal), dan is het WERKELIJKE miskraampercentage meer dan 81% – vier tot acht keer hoger dan het nationale gemiddelde.

Het komt neer op:

Het is twee jaar geleden dat deze pandemie plaatsvond en minder dan een jaar dat deze mRNA-COVID-shots werden vrijgegeven aan het publiek. Toch dringen ze het nu al hard en snel op aan kinderen. Toch zijn er GEEN veiligheidsgegevens op de lange termijn, en van de gegevens die we hebben – inclusief duizenden en duizenden gerapporteerde bijwerkingen – is er duidelijk meer nodig.
Maar dit alles weerhoudt gekozen functionarissen er niet van om vax-mandaten te eisen en mensen die ervoor hebben gekozen om deze medische producten niet te gebruiken, vrolijk te ‘lastig’ te vallen.
Bronnen: MayoClinic.orgDailyexpose.ukStevekirsch.comNEJM.orgDrive.google.comMedrxiv.org

Previous GLOEDNIEUW ONDERZOEK vindt dat mensen met tandvleesaandoeningen een verhoogd risico hebben op psychische aandoeningen
Next Meest uitgebreide studie tot nu toe: Omega-3 vermindert hartrisico's

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Gandhi: “Vaccineren is barbaarse praktijk en dodelijke misleiding”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Om je brein jong te houden, moet je de trap oplopen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Gewone kruidenplanten zoals heilig basilicumblad en sesamzaad hebben therapeutische effecten tegen ontstekingen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat