Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben

Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben

Luister naar dit artikel

Vrijwilligers die een in Rusland gemaakt Covid-19-vaccin hebben gekregen, hebben immuniteit tegen het virus ontwikkeld, aldus het ministerie van Defensie van het land. Klinische proeven voor het medicijn bevinden zich nu in hun laatste fase.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het ministerie is medio juni begonnen met het testen van een coronavirusvaccin in samenwerking met het Gamelei Institute of Epidemiology and Microbiology in Moskou.

Het zei dat gegevens verkregen door wetenschappers “erop wijzen dat vrijwilligers in de eerste en tweede groep een immuunrespons vormden na injecties van het vaccin tegen het coronavirus.”

De eerste groep trialisten wordt op 15 juli ontslagen. Er zijn vooralsnog geen klachten over bijwerkingen. De tweede groep, die het vaccin slechts een paar dagen na de eerste kreeg, krijgt op 13 juli een injectie met een booster. De booster is ontworpen om ‘het immuunsysteem te versterken en de duur ervan te verlengen’.

Donderdag kondigde minister van Volksgezondheid Mikhail Murashko aan dat er onderzoek gaande is naar 17 afzonderlijke Russische coronavirusvaccins, waarvan het Gamelei-medicijn er slechts één is. Hij verklaarde ook dat Rusland immunisatie tegen Covid-19 niet verplicht zal stellen.

Eind juni meldde de Russische minister van Defensie, Sergey Shoigu, dat de processen eind juli voorbij moeten zijn. Als het succesvol is afgerond, is het de bedoeling dat het vaccin in augustus wordt geregistreerd en onmiddellijk in massaproductie wordt gebracht.

Via: RT

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Klokkenluider binnen de firma droeg zender om bewijs te krijgen en kan nu $ 75 miljoen binnenhalen
Next COVID-19: "Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%" - Stanford Professor

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Pro-life-groep waarschuwt voor COVID-vaccins gemaakt van geaborteerde baby’s, vaccinmandaten

Luister naar dit artikel Een pro-life-groep heeft de aandacht gevestigd op enkele van de ethische kwesties rond vaccins en het coronavirusvaccin in het bijzonder, vooral als het gaat om de

Nieuws

Ziekelijke hebzucht: De farmawhizzkid die medicijnen 5000% duurder maakt

Luister naar dit artikel De 32-jarige Martin Shkreli wordt in de Amerikaanse media de meest verafschuwde man van het land genoemd. Deze voormalige hedgefondsmanager begon een farmaceutisch bedrijf en kocht

Nieuws

VK: batch diabetesmedicijnen teruggeroepen vanwege giftige besmetting met mogelijk kankerverwekkende stof

Luister naar dit artikel De Britse regelgevende instantie voor geneesmiddelen heeft opdracht gegeven tot een kleinschalige terugroeping van een populair diabetesmedicijn nadat bij een controle van de voorraden van apotheken