Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben

Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Vrijwilligers die een in Rusland gemaakt Covid-19-vaccin hebben gekregen, hebben immuniteit tegen het virus ontwikkeld, aldus het ministerie van Defensie van het land. Klinische proeven voor het medicijn bevinden zich nu in hun laatste fase.

Het ministerie is medio juni begonnen met het testen van een coronavirusvaccin in samenwerking met het Gamelei Institute of Epidemiology and Microbiology in Moskou.

Het zei dat gegevens verkregen door wetenschappers “erop wijzen dat vrijwilligers in de eerste en tweede groep een immuunrespons vormden na injecties van het vaccin tegen het coronavirus.”

De eerste groep trialisten wordt op 15 juli ontslagen. Er zijn vooralsnog geen klachten over bijwerkingen. De tweede groep, die het vaccin slechts een paar dagen na de eerste kreeg, krijgt op 13 juli een injectie met een booster. De booster is ontworpen om ‘het immuunsysteem te versterken en de duur ervan te verlengen’.

Donderdag kondigde minister van Volksgezondheid Mikhail Murashko aan dat er onderzoek gaande is naar 17 afzonderlijke Russische coronavirusvaccins, waarvan het Gamelei-medicijn er slechts één is. Hij verklaarde ook dat Rusland immunisatie tegen Covid-19 niet verplicht zal stellen.

Eind juni meldde de Russische minister van Defensie, Sergey Shoigu, dat de processen eind juli voorbij moeten zijn. Als het succesvol is afgerond, is het de bedoeling dat het vaccin in augustus wordt geregistreerd en onmiddellijk in massaproductie wordt gebracht.

Via: RT

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Klokkenluider binnen de firma droeg zender om bewijs te krijgen en kan nu $ 75 miljoen binnenhalen
Next COVID-19: "Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%" - Stanford Professor

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

De reden waarom het Amerikaanse Congres geen hoorzitting wil houden over de relatie tussen autisme en vaccins

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Staat aansprakelijk gesteld om gevolgen vaccinatie Mexicaanse griep

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat