Vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert dat volledig gevaccineerd het verworven immunodeficiëntiesyndroom veel sneller ontwikkelt dan verwacht

Vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert dat volledig gevaccineerd het verworven immunodeficiëntiesyndroom veel sneller ontwikkelt dan verwacht

Luister naar dit artikel

De meest recente cijfers van het Britse PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-19-gevallen laten zien dat dubbel gevaccineerde 40-79-jarigen 44% van hun immuunsysteem hebben verloren. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 3,8% en 9,1%).
Als dit zo doorgaat, zullen 30-59-jarigen tegen Kerstmis geen Covid/virale afweer (en misschien een vorm van verworven immunodeficiëntiesyndroom) hebben en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 volledig het deel van hun immuunsysteem hebben verloren dat Covid-19 aanpakt tegen januari volgend jaar.
De 5 Public Health England (PHE)-tabellen hieronder uit hun uitstekende Vaccine Surveillance Report van alle deltagevallen met volledige genoomsequentie, gescheiden door 5 weken, laten duidelijk de progressieve schade zien die de vaccins aanrichten aan de reactie van het immuunsysteem. PHE heeft zoveel goed werk gedaan en het beeld is heel duidelijk.
Dit is de wekelijkse afname van de prestaties van het dubbel gevaccineerde immuunsysteem in vergelijking met mensen zonder prik. De werkzaamheid van vaccins wordt gemeten met behulp van de formule voor vaccineffectiviteit van Pfizer…
(Ongevaccineerd case rate – Gevaccineerd case rate)/de grotere van Ongevaccineerd of Gevaccineerd case rate – We gebruiken de verhouding van gevaccineerd tot ongevaccineerd casenummers om de vaccinefficiëntie te bepalen, net zoals Pfizer dat zelf doet.
gr1
Een vaccineffectiviteit van 50% betekent dat dubbel gevaccineerde mensen 50% meer beschermd zijn tegen Covid dan niet-gevaccineerde mensen. Het betekent dat de delta case rate in de gevaccineerden de helft is van de delta case rate in de niet gevaccineerden.
Een vaccineffectiviteit van -50% betekent dat mensen zonder prik 50% beter beschermd zijn tegen Covid dan mensen met dubbele prik. Het betekent dat de delta case rate in de gevaccineerden het dubbele is van de delta case rate in de niet gevaccineerden.
Een vaccineffectiviteit van 0% betekent dat dubbel gevaccineerde mensen 0% meer beschermd zijn tegen Covid dan niet-gevaccineerde mensen. Het betekent dat de delta case rate in de gevaccineerden gelijk is aan de delta case rate in de niet gevaccineerden. Het betekent dat de vaccins al hun effectiviteit hebben verloren.
gr2
Iedereen boven de 30 zal binnen 16 weken 100% van zijn volledige immuunvermogen hebben verloren (zeker voor Covid en hoogstwaarschijnlijk voor virussen en bepaalde kankers – volgens het bewijs van Cole Diagnostics in Idaho en Dr. Nathan Thompson).
Dubbel gevaccineerde 30-59-jarigen zullen het voor Kerstmis kwijt zijn. Deze mensen hebben dan helemaal geen afweer tegen Covid. De vraag wordt dan hoeveel van het immuunsysteem betrokken is bij de verdediging tegen Covid? Het worstcasescenario is dat ze effectief aids hebben en de NHS vernietigen.
Als er niet snel een geneesmiddel wordt gevonden, kunnen ze heel goed sterven (zoals gebeurde bij het begin van de aids-epidemie).
Deze degradaties van het immuunsysteem kunnen worden veroorzaakt door ADE (Antibody Dependent Enhancement – waarbij de vaccin-geïnduceerde antilichamen omgekeerd beginnen te werken) en specifiek zijn voor Covid, of kunnen algemener zijn en resulteren in een vorm van vaccin-gemedieerde AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) . Het feit dat de 3e shots in Israël werkten (korte tijd voordat de 4e shots werden voorgesteld) betekent dat vaccinantistoffen direct na vaccinatie nog steeds een beschermend effect hebben. Dus dat sluit ADE uit.
De afnemende werkzaamheid van de vaccins nadert niet asymptotisch nul (wat zou betekenen dat vaccins in de loop van de tijd alleen maar aan effectiviteit verliezen). Het gaat dwars door nul en wordt dan gevaarlijk negatief (wat betekent dat de vaccins giftig worden voor het immuunsysteem). Dan wordt het week na week meer negatief op een lineaire manier. Als dit zo doorgaat, zullen de vaccins eind januari het deel van je immuunsysteem dat met Covid te maken heeft volledig vernietigen.
De vaccinboostershots moeten hetzelfde zijn als de vaccins zelf, omdat het een eeuwigheid duurt om klinische proeven te doen en goedkeuring te krijgen voor iets anders. Dus als je een booster-injectie neemt, laten deze cijfers zien dat je jezelf een nog snellere progressieve vorm van aids geeft (na een eerste paar maanden van effectiviteit). De risico-batenanalyse voor deze vaccins is nu een risico-nadeelanalyse geworden voor iedereen boven de 30.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tabel 2. COVID-19 gevallen naar vaccinatiestatus…

Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 32 en week 35 2021 –
gr3
Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 33 en week 36 2021 –
gr4
Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 34 en week 37 2021 –
gr5
Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 35 en week 38 2021 –
gr6
Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 36 en week 39 2021 –
gr7
Gevallen gemeld op specimendatum tussen week 37 en week 40 2021 –
gr8
Pfizer claimde oorspronkelijk een efficiëntie van 95% voor hun vaccin (berekend zoals in de boost- of degradatiekolom hierboven). Bovenstaande cijfers geven aan dat hun cijfers direct na vaccinatie wel eens correct kunnen zijn (de jongere leeftijdsgroepen hebben het kortst gevaccineerd). Maar de bovenstaande cijfers laten ook zien dat de vaccins NIET alleen efficiëntie verliezen in de loop van de tijd tot nul efficiëntie. Ze beschadigen het immuunsysteem geleidelijk tot een negatieve efficiëntie wordt gerealiseerd. Ze laten momenteel iedereen boven de 30 in een slechtere positie dan vóór de vaccinatie. Klik hier voor meer informatie.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Oefening kan de symptomen van reumatoïde artritis helpen verbeteren - hier is waarom:
Next Honing vermindert het risico op hartaandoeningen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Maagzuur medicijnen kunnen het risico op nierziekte en falen verhogen met maar liefst 20% – studie

Luister naar dit artikel Miljoenen mensen in de Verenigde Staten gebruiken medicijnen om hun maagzuur of zure oprispingen te beheersen. De alomtegenwoordigheid van deze medicijnen, bekend als protonpompremmers (PPI’s), is

Onderzoek

Dit is wat cocaïne doet met je hersenen en met je lichaam

Luister naar dit artikel Binnen enkele seconden na gebruik begint cocaïne al de hersenen te beïnvloeden. Eenmaal daar aangekomen vergroot het de afgifte van een aantal hormonen, waaronder dopamine, wat leidt tot

Onderzoek

“100% effectief in het voorkomen van ziekenhuisopname en overlijden”: het hergebruikte geneesmiddel Fluvoxamine is een belofte voor de behandeling van COVID-19

Luister naar dit artikel Steve Kirsch van TrialSiteNews heeft een uitstekend nieuw overzicht geschreven van het bewijsmateriaal over drie COVID-19-behandelingen die ten onrechte over het hoofd zijn gezien of belasterd