Dit is wat cocaïne doet met je hersenen en met je lichaam

Dit is wat cocaïne doet met je hersenen en met je lichaam

Luister naar dit artikel

Binnen enkele seconden na gebruik begint cocaïne al de hersenen te beïnvloeden. Eenmaal daar aangekomen vergroot het de afgifte van een aantal hormonen, waaronder dopamine, wat leidt tot een intens gevoel van euforie. Helaas duurt dit gevoel hooguit een half uur.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Langdurig intensief gebruik heeft tal van kwalijke gevolgen, zoals neusbloedingen, schade aan de longen, hart en bloedvaten en het geheugen. In onderstaande infographic zie je precies wat cocaïne allemaal met je hersenen en je lichaam doet.

bi_graphics_what-cocaine-does-to-your-body-and-mindcocaine-720x480

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous We eten minder vet, maar worden steeds dikker: Hoe de wetenschap, politiek en industrie ons jarenlang voorlogen
Next Zoveel suiker zit er in je favoriete latte van de Starbucks

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunaanvallen tegen hun eigen organen

Luister naar dit artikel Twee gerenommeerde wetenschappers uit Duitsland, Sucharit Bhakdi, M.D. en Arne Burkhardt, M.D., publiceerden een explosieve-paper met de titel: “Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en

Onderzoek

Nooit meer chemotherapie? Wetenschappers veranderen agressieve kankercellen in gezonde cellen

Luister naar dit artikel Amerikaanse wetenschappers zijn erin geslaagd om kankercellen weer te veranderen in normale cellen. Er wordt gesproken van een bijzondere doorbraak. De ontdekking kan leiden tot nieuwe

Onderzoek

Verband tussen deo en borstkanker

Luister naar dit artikel Twee Zwitserse onderzoekers manen aan tot voorzichtigheid met het gebruik van deodorant, omdat de meeste soorten aluminiumzouten bevatten. Als de wetenschappers muizen injecteerden met cellen die