Thaise regering keurt groen chiretta-kruid goed als behandeling voor covid

Thaise regering keurt groen chiretta-kruid goed als behandeling voor covid

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er is goed nieuws te melden uit Thailand nadat de regering daar officieel het gebruik van Fah Talai Jone (Andrographis paniculate), ook bekend als chiretta-kruid, heeft goedgekeurd voor de behandeling van het Wuhan-coronavirus (Covid-19).
Het National News Bureau of Thailand zegt dat het Thaise kabinet groen licht heeft gegeven voor groene chiretta om “asymptomatische gevallen” van de Fauci-griep te behandelen na een succesvolle proef met het kruidengeneesmiddel in het gevangenissysteem van het land.
Plaatsvervangend regeringswoordvoerder Ratchada Thanadirek kondigde aan dat het toevoegen van het kruidengeneesmiddel aan het arsenaal aan behandelingsopties voor het Chinese virus zal helpen om de druk op het volksgezondheidssysteem aanzienlijk te verlichten, te midden van rapporten over 14.000 nieuwe gevallen van het virus per dag.
Geïnfecteerde gevangenen hebben uitzonderlijk goed gereageerd op groene chiretta, zegt ze, omdat het kruid de vorming van symptomen verhindert en tegelijkertijd het virus blokkeert om de cellen binnen te komen, waardoor virale replicatie wordt voorkomen.
De afdeling Correcties heeft naar verluidt groene chiretta toegediend aan 11.800 gevangenen in het hele land die “milde” symptomen vertoonden. Maar liefst 99,02 procent van hen herstelde volledig na inname.
Thanadirek verklaarde verder dat het Thaise Ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschap, Onderzoek en Innovatie nu aanbeveelt dat Wuhan-grieppatiënten met milde symptomen 180 mg Fah Talai Jone innemen, verdeeld over drie doses van 60 mg per dag, bij elke maaltijd.
Thaise regeringen zeggen dat andere traditionele kruidengeneesmiddelen moeten worden gebruikt om mensen gezond te houden
Premier Prayut Chan-o-cha heeft de autoriteiten opgedragen een nieuwe commissie op te richten om het gebruik van groene chiretta bij de behandeling van Chinese ziektekiemen verder te bestuderen.
De aankondiging werd gedaan tijdens een kabinetsvergadering, die naar verluidt was bijeengeroepen om nieuwe manieren te bespreken om de nieuwste “uitbraak” van “varianten” van het Chinese virus over de hele wereld aan te pakken.
Vice-premier en minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul is aangesteld als hoofd van de commissie, die nieuwe studies zal coördineren over de veiligheid en werkzaamheid van groene chiretta-extract bij de behandeling van patiënten die positief testen op de Fauci-griep.
De beslissing werd genomen naar aanleiding van een voorstel van de minister van Justitie Somsak Thepsutin, die er bij de regering van Thailand op aandringt om het gebruik van andere traditionele kruidengeneesmiddelen bij de behandeling van Chinese ziektekiemen op te schalen, in plaats van door te gaan met het jagen op “vaccins”.
Het blijkt dat Gods schepping veel effectiever is in het versterken van de immuniteit en het afweren van ziekten dan genetisch gemodificeerd (GMO) RNA en andere chemicaliën die vanuit een Big Pharma-spuit in de armen van mensen worden afgegeven.
Uit hetzelfde onderzoek dat werd gebruikt om de veiligheid en effectiviteit van groene chiretta bij de behandeling van Wuhan-grieppatiënten te bepalen, bleek ook dat ongeveer een derde van een hectare land voldoende is om 600 kg groene chiretta te produceren. Dit is genoeg om ongeveer 375.000 capsules van het kruidenextract te produceren.
De Thaise regering zegt dat er ongeveer 3,1 miljard van dergelijke capsules nodig zijn om het hele land te bestrijken, waarbij ongeveer 3.321 hectare land nodig is om het te verbouwen en te produceren.
Het Department of Corrections is van plan om de komende vier maanden ongeveer 50 miljoen capsules groene chiretta te produceren, wat genoeg is voor ongeveer 50 procent van de gevangenisbevolking.
Ondertussen hebben de regering en gezondheidsfunctionarissen hier in de Verenigde Staten nog nooit een soort natuurlijk extract of middel tegen het Chinese virus genoemd. De enige oplossingen die onze opperheren hebben zijn in China gemaakte gezichtsmaskers, eindeloze lockdowns en injectie na injectie van DNA-modificerend gif.
“Dit kruid wordt al 2000 jaar in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt”, schreef een commentator bij de Bangkok Post.
“Er zijn al veel onderzoeken naar het gebruik en de effectiviteit ervan voor de behandeling van griepachtige symptomen. Pinocchio (Fauci) en zijn wetenschappers zouden van daaruit kunnen beginnen om zichzelf een hoop tijd en moeite te besparen.”
Bronnen:  ThaiNews.prd.go.thBangkokPost.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend
Next Je kunt op veel manieren gehoorschade oplopen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

‘Verantwoorde’ soja zit vol gevaarlijke chemicaliën

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Rode wijn blijkt toch gezond

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Pistachenoten goed voor hart en bloedvaten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat