Je kunt op veel manieren gehoorschade oplopen

Je kunt op veel manieren gehoorschade oplopen

Luister naar dit artikel

Je kunt op veel manieren gehoorschade oplopen. De meeste gehoorschade wordt echter opgelopen door je gehoor bloot te stellen aan langdurig hard lawaai. Gehoorschade kun je ook oplopen van medicijnen. Erfelijkheid is ook een van de oorzaken voor gehoorproblemen. Wanneer je denkt dat je gehoorschade hebt opgelopen dan kun je een gratis gehoortest laten doen of doe een hoortest in enkele minuten op het internet. Doe je de hoortest in de winkel dan bespreekt de audicien de uitslag direct met je. Doe je de hoortest op het internet dan ontvang je per mail de uitslag. Met een hoortest kun je (laten) onderzoeken wat je oren nog kunnen waarnemen. In de winkel krijg je een koptelefoon op waardoor omgevingsgeluid wordt geweerd. Door deze koptelefoon hoor je piepjes en je moet dan met een knop aangeven wanneer je geluid hoort.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Screenshot 2021-09-14 03.22.24

Hoe ontstaat gehoorbeschadiging:

De meeste gehoorbeschadiging wordt opgelopen door blootstelling aan harde geluiden. Niet alleen harde geluiden zorgen voor gehoorbeschadiging, ook langdurig geluid of geluid dat direct in het oor wordt gebracht door oordopjes met muziek bijvoorbeeld, kunnen gehoorschade opleveren. Wanneer je uit bent geweest naar een festival of concert en je hebt, wanneer het stil is, een piep in je oren dan geeft dat aan dat je te veel lawaai hebt gehoord. Als dit vaker voorkomt dan levert dit gehoorbeschadiging op die onomkeerbaar is. Op koptelefoons en oortjes of oordopjes zit een begrenzer en fabrikanten zijn verplicht om bij 85 decibel een waarschuwing voor gehoorschade te geven. Maar met geluid onder de 85 decibel kan ook gehoorschade worden opgelopen! Dat komt omdat een langere tijd blootstaan aan lawaai ook schade oplevert. Muziek op je koptelefoon is net zo hard als het geluid van een drilboor namelijk 95 decibel.

De impact van slecht horen is groot:

In Nederland zijn meer dan 1,5 miljoen mensen slechthorend. De impact van slecht horen is groot zeker in het dagelijks leven. Heb je twijfels over je gehoor wacht dan niet langer. Ga naar www.schoonenberg.nl en vraag een gratis hoortest aan of doe zelf een hoortest online. Schoonenberg helpt mensen die slecht horen al meer dan 90 jaar aan een goede hooroplossing. Dit doen ze niet alleen door de verkoop van gehoorapparaten. Ze hebben samen met het VUmc ook een begeleidingsprogramma samengesteld voor mensen die een hoorapparaat moeten dragen. Met dit programma, HoorSupport, kunnen de medewerkers van Schoonenberg je helpen met het kiezen én wennen aan je hoortoestel. Je kiest samen met de audicien 3 modellen uit de nieuwste meest innovatieve hoortoestellen die je gaat uitproberen. Uit die 3 modellen kun je dan het model kiezen dat bij jou en je wensen past.

HoorSupport:

Schoonenberg biedt je HoorSupport. Je kunt hierbij naast een hoortest, het uitproberen van 3 verschillende gehoorapparaten ook een onlineprogramma volgen. Ze geven hierbij ook een niet tevreden geld terug garantie.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Thaise regering keurt groen chiretta-kruid goed als behandeling voor covid
Next VK: batch diabetesmedicijnen teruggeroepen vanwege giftige besmetting met mogelijk kankerverwekkende stof

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Door kunstmatige smaakstoffen krijg je letterlijk een hekel aan gezond voedsel

Luister naar dit artikel In 2030 zal er volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een obesitas-epidemie woeden in Europa. Een derde van alle Amerikanen is te dik. Zeven op de 10 Mexicanen hebben

Overig

Invasieve slakken op Hawaï verspreiden hersenparasieten onder mensen

Luister naar dit artikel Parasieten kunnen in microscopisch formaat een enorme hoofdpijn zijn, en in het geval van een bepaalde parasitaire worm is de hoofdpijn die deze veroorzaakt letterlijk –

Onderzoek

Garnalen bevatten cocaïne, antibiotica en verboden pesticiden

Luister naar dit artikel Garnalencocktail – met ijskoude garnalen, pittige cocktailsaus en een schijfje citroen – is een aloude favoriet van liefhebbers van zeevruchten. Maar nieuw onderzoek uit het VK