Astma bij kinderen WAARSCHUWING: Het eten van DIT voedsel brengt kinderen in gevaar, onthult NIEUWE studie

Astma bij kinderen WAARSCHUWING: Het eten van DIT voedsel brengt kinderen in gevaar, onthult NIEUWE studie

Luister naar dit artikel

In de afgelopen decennia is de incidentie van astma onder kinderen in de VS blijven stijgen. Volgens de CDC hebben momenteel 5,5 miljoen Amerikaanse kinderen astma. Omdat die aantallen blijven toenemen, zijn onderzoekers begonnen met graven om erachter te komen wat de toename veroorzaakt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volgens een recente studie is er een verband tussen vleesconsumptie en astmasymptomen bij kinderen. Gepubliceerd in het tijdschrift Thorax, ontdekten onderzoekers van Mount Sinai dat de voedingsgewoonten van kinderen – met name de consumptie van gekookt vlees – een rol kunnen spelen bij het ontwikkelen van de ziekte.

Hogere AGE-inname via de voeding in verband met astmasymptomen bij kinderen

In deze nieuwe studie onderzochten onderzoekers meer dan 4.000 kinderen in de leeftijd van 2 tot 17 jaar uit de National Health and Nutrition Examination Survey 2003-2006. De enquête maakt deel uit van een programma dat de voedings- en gezondheidstoestand van zowel kinderen als volwassenen in de VS evalueert door middel van lichamelijk onderzoek en interviews.

Onderzoekers keken naar associaties tussen voedingsmiddelen die geavanceerde glycatie-eindproducten (AGE’s) bevatten – gevaarlijke gifstoffen en DNA-veranderende mutagene stoffen – en ademhalingssymptomen. Kinderen met een hogere AGE-inname hadden een grotere kans op piepende ademhaling, waaronder een piepende ademhaling die ernstig genoeg is om lichaamsbeweging en slaap te verstoren en waarvoor geneesmiddelen op recept nodig zijn voor de behandeling. Ze ontdekten ook dat een verhoogde consumptie van niet-zeevruchtenvlees werd geassocieerd met piepende ademhaling waarvoor behandeling met voorgeschreven medicijnen nodig was.

Studieleiders merkten op dat AGE’s in de voeding, die grotendeels afkomstig zijn van de consumptie van gekookt vlees, het risico op piepende ademhaling en andere astmasymptomen bij kinderen lijken te vergroten. Onderzoekers beschouwen deze bevindingen als cruciaal en zijn van mening dat ze in de toekomst aanbevelingen kunnen doen om de prevalentie van astma bij kinderen te verminderen.

Extra gezondheidsrisico’s van koken op hoge temperatuur

Waarom is vleesconsumptie problematisch? Dat is koken op hoge temperatuur. De meeste mensen realiseren zich niet dat uw lichaam wordt blootgesteld aan gevaarlijke gifstoffen en chemicaliën als u voedsel eet dat op hoge temperaturen is gekookt. Kookmethoden op hoge temperatuur zijn onder meer braden, schroeien, en grillen. Het koken van vlees op hoog vuur resulteert in de productie van deze gevaarlijke gifstoffen – AGE’s.

Naast deze nieuwe studie die aantoont dat AGE’s verband houden met astma bij kinderen, heeft eerder onderzoek andere significante gezondheidsrisico’s aan het licht gebracht die samenhangen met de consumptie van vlees dat op hoge temperaturen is gekookt. AGE’s kunnen uw DNA beschadigen, waardoor het risico op bepaalde soorten kanker, vroegtijdige veroudering, hartaandoeningen en meer toeneemt.

Studies hebben aangetoond dat het eten van te gare hamburgers het risico op borstkanker bij vrouwen met meer dan 50 procent verhoogt. Een aanvullende studie ontdekte dat wanneer mannen wekelijks 1,5 portie verwerkt vlees (of meer) eten, hun risico op gevorderde prostaatkanker met 50 procent toeneemt.

Bescherm uzelf tegen de gevaren van AGE’s.

Hoewel het niet eenvoudig is om AGE’s volledig te elimineren, kan het eten van minder vetrijk dierlijk voedsel en het kiezen van kookmethodes met een lagere temperatuur zeker helpen. Voedingsmiddelen met een laag AGE-gehalte omvatten biologische volle granen, groenten en rauwe zuivelproducten, dus concentreer u op het toevoegen van meer van deze voedingsmiddelen aan uw dieet.

Het is echter vermeldenswaard dat veel integratieve zorgverleners mensen met ademhalingsproblemen waarschuwen om hun consumptie van enkelvoudige suikers en zuivelproducten te beperken, met name conventioneel geproduceerde melk en kaasproducten.

Bronnen: ScienceDaily.comCDC.gov

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Japan vereist binnenlandse klinische onderzoeken voordat vaccins tegen coronavirus groen licht krijgen
Next Geen Bot, geen Beest: wetenschappers creëren het allereerste levende, programmeerbare organisme

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Het immuunsysteem, niet het COVID-virus, kan het grootste risico vormen voor zwangere vrouwen

Luister naar dit artikel Wetenschappers onderzochten of het COVID-19-virus het placentaweefsel van geïnfecteerde aanstaande moeders zou kunnen aantasten. Uit hun analyse bleek dat hoewel bewijs van het virus in de

Onderzoek

Overeenkomende studie: Aspartaam is puur vergif!

Luister naar dit artikel De kunstmatige zoetstof aspartaam wordt gevonden in veel verschillende zoete lightproducten zoals bijvoorbeeld frisdranken. Sinds de introductie van de zoetstof begin jaren tachtig circuleren er negatieve

Onderzoek

De meeste oncologen geven toe dat ze geen training hebben om patiënten te helpen gezonder te leven, nieuwe studie

Luister naar dit artikel Begin 2015 beweerde een studie gepubliceerd in het Science-tijdschrift dat 65% van de kankergevallen eenvoudigweg een geval was van “pech” veroorzaakt door willekeurige DNA-mutaties. Slechts een