Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend

Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend

Luister naar dit artikel

Ambtenaren zijn het erover eens: het werkelijke aantal bijwerkingen van een medicijn of injectie wordt historisch gezien te weinig gerapporteerd. Maar ondanks deze onderrapportage zijn duizenden en duizenden bijwerkingen – waaronder ernstige allergische reacties, neurologische aandoeningen en sterfgevallen – al gedocumenteerd bij mensen na de COVID-prikken.
Ambtenaren voegen nu met tegenzin doorbraakgevallen en COVID-19-hospitalisatie toe aan deze dubieuze lijst van mislukte prikken … maar met één opmerkelijk voorbehoud.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot nu toe hebben 6.000 “volledig gevaccineerde” Amerikanen positief getest op COVID-19 en stierven of werden opgenomen in het ziekenhuis, volgens CDC

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben duizenden mensen die hun hoop hebben gevestigd op de experimentele COVID-19-prik – of zich misschien onder druk gezet voelden om het te nemen – nu last van “doorbraak” COVID-19-gevallen. Gedefinieerd als een volledig gevaccineerd persoon die besmet raakt met SARS-CoV-2, is een ‘doorbraak’-zaak een meer politiek correcte manier om te zeggen dat de prik is mislukt.
Volgens de CDC is het exacte aantal op 19 juli 2021 5.914 mensen (van de 161 miljoen volledig gevaccineerde mensen). De meeste van deze doorbraakgevallen deden zich voor bij mannen ouder dan 65 jaar. Bovendien werd meer dan een kwart van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder deze mensen gerapporteerd als “asymptomatisch of niet gerelateerd aan COVID-19”.
“Asymptomatisch of niet gerelateerd aan COVID-19.” We vragen: is die verduidelijking ooit gemaakt voor COVID-19-sterfgevallen in het algemeen tijdens de pandemie? Hoeveel COVID-19-sterfgevallen waren eigenlijk niet te wijten aan COVID-19 – en toch geteld als een factor in de lockdowns en maskermandaten?

Een ander voorbehoud dat het vermelden waard is:

Deze cijfers omvatten volgens de CDC alleen doorbraakgevallen die verband houden met ziekenhuisopname of overlijden. Het bureau negeert het aantal “volledig geïnjecteerde” mensen die positief testen op COVID-19 en NIET naar het ziekenhuis gaan.
Dus, hoeveel doorbraakzaken vinden er eigenlijk plaats? De CDC lijkt niet geïnteresseerd om dit uit te zoeken, noch om dit aan het publiek bekend te maken.
De Amerikaanse regering erkent dat bijwerkingen van medicatie “vaak voorkomen, maar te weinig worden gerapporteerd” – maar blijft volhouden dat experimentele COVID-injecties universeel “veilig en effectief” zijn
Alsof doorbraakgevallen niet genoeg zijn voor een PR-nachtmerrie voor voorstanders van de prik, neemt het aantal bijwerkingen dat optreedt na deze experimentele prikken toe – en het kan veel erger zijn dan we weten.
Het is bekend dat minder dan 1 procent van de bijwerkingen van injecties wordt gemeld aan het medische injectiebewakingssysteem van de overheid, het Vaccine Adverse Event Reporting System of VAERS.
Waar komt deze schatting vandaan, vraagt u zich misschien af? Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services.
In een beoordeling van VAERS-gegevens van 2007 tot 2010 schrijft het Agency for Healthcare Research and Quality, een afdeling van de HHS: “Bijwerkingen van medicijnen en injecties komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd. Hoewel 25% van de ambulante patiënten een bijwerking ervaart, wordt minder dan 0,3% van alle bijwerkingen en 1-13% van de ernstige gebeurtenissen gemeld aan de Food and Drug Administration (FDA).”
“Evenzo”, vervolgt het rapport, “wordt minder dan 1% van de injectie bijwerkingen gemeld. Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van ‘probleem’-medicatie en injecties die de volksgezondheid in gevaar brengen.”
De experimentele COVID-shots werden haastig bestudeerd en snel op de markt gebracht. Naar alle redelijke schattingen is het aantal meldingen van bijwerkingen van deze geneesmiddelen erg traag. Dit is enorm zorgwekkend voor pleitbezorgers van geïnformeerde toestemming en zet vraagtekens bij injectiemandaten en ander openbaar beleid dat is ingevoerd op basis van deze niet-goedgekeurde medische producten.
Zal de werkelijke omvang van de baten-risicoverhouding van deze geneesmiddelen ooit aan het licht komen – en zo ja, wanneer?
Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden
Next Thaise regering keurt groen chiretta-kruid goed als behandeling voor covid

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Er gaan vrouwen dood, omdat onze gezondheidszorg alleen gericht is op mannen

Luister naar dit artikel Veel artsen hebben last van een ‘bikinivisie’. Ze denken dat het enige verschil tussen mannen en vrouwen is wat er onder de bikini of zwembroek zit.

Overig

OLIJVEN ZIJN MEESTAL ONGEZONDER DAN JE DENKT

Luister naar dit artikel Olijven en olijfolie staan al jaren in een gezond daglicht. Iedereen weet dat het mediterrane dieet levensverlengend kan werken. Toch zitten er een aantal haken en

Overig

“We slikken zoveel medicijnen omdat de fabrikanten ons voorliegen”

Luister naar dit artikel De Deense arts Peter Gøtzsche werkte jarenlang in de farmaceutische industrie. Onlangs onthulde hij zijn ervaringen met onthutsende praktijken, waaronder omkoping, onderzoeksvervalsing en manipulatie. De meest