Kankers verschijnen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien na COVID-vaccinaties: Dr. Harvey Risch

Kankers verschijnen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien na COVID-vaccinaties: Dr. Harvey Risch

Luister naar dit artikel

Volgens Dr. Harvey Risch zijn er aanwijzingen dat kanker in overmaat voorkomt nadat mensen COVID-19-vaccinaties hebben gekregen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dr. Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie bij de afdeling Epidemiologie en Volksgezondheid van de Yale School of Public Health en Yale School of Medicine. Zijn onderzoek heeft zich uitgebreid gericht op de oorzaken van kanker, preventie en vroege diagnose.

In een interview voor de American Thought Leaders van EpochTV zei Dr. Risch dat patiënten nu maanden, en niet weken, moeten wachten voordat ze een afspraak krijgen bij een oncologiekliniek in New York.

Het is moeilijk om te observeren of een vaccin kanker kan veroorzaken, omdat kanker gewoonlijk tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen, zei Dr. Risch. Het kan twee tot dertig jaar duren, afhankelijk van de verschillende soorten kanker, van leukemie tot darmkanker.
“Wat artsen hebben gezien zijn heel vreemde dingen: bijvoorbeeld 25-jarigen met darmkanker, die geen familiegeschiedenis van de ziekte hebben – dat is in principe onmogelijk volgens het bekende paradigma van hoe darmkanker werkt – en andere lange tijd.” Latentiekankers die ze bij zeer jonge mensen zien. Dit is niet hoe kanker zich normaal gesproken ontwikkelt. Er moet een initiërende stimulans zijn waarom dit gebeurt.’

Kanker bestrijden

Dr. Risch zei dat naar zijn mening kanker iets is dat een gezond menselijk lichaam kan bestrijden en uitschakelen, omdat de niet-normale kankercellen worden opgeslokt wanneer ze worden gedetecteerd in een lichaam met een functioneel immuunsysteem. Als het immuunsysteem echter wordt aangetast, kan het de taak van het neutraliseren van kankercellen niet aan, en kunnen kankercellen zich vermenigvuldigen en groeien, wat leidt tot symptomen van kanker.

“Dat is volgens mij het mechanisme dat hier het meest waarschijnlijk is. We weten dat de COVID-vaccins verschillende graden van schade aan het immuunsysteem hebben aangericht bij een deel van de mensen die ze hebben gebruikt.”

Die schade zou zich kunnen vertalen in het vaker krijgen van COVID, het krijgen van andere infectieziekten of het krijgen van kanker.

Een ander voorbeeld dat Dr. Risch gaf was borstkanker, waarbij normaal gesproken, als er sprake is van een remanifestatie na chirurgische verwijdering, de remanifestatie na twintig jaar plaatsvindt. Tegenwoordig blijkt echter dat gevaccineerde vrouwen borstkanker in veel kortere tijd opnieuw manifesteren.

“Dit zijn de eerste signalen die we hebben gezien, en omdat deze vormen van kanker voorkomen bij mensen die te jong waren om ze te krijgen, worden ze, vergeleken met de normale manier waarop het werkt, bestempeld als turbokankers.

Sommige van deze vormen van kanker zijn zo agressief dat ze tussen het moment dat ze voor het eerst worden gezien en het moment waarop ze na een paar weken terugkomen voor behandeling, dramatisch zijn gegroeid in vergelijking met wat oncologen hadden verwacht op basis van de manier waarop kanker normaal vordert.”

“Wees afgestemd op je lichaam”, adviseerde Dr. Risch, om nieuwe signalen op te merken die het lichaam zou kunnen geven.

Bijwerkingen na vaccinatie

Dr. Risch sprak ook over het aspect van officiële medische instanties die iemand niet erkennen als gevaccineerd binnen de eerste twee weken van vaccinatie. Dit gebeurt, zei hij, omdat de medische instanties zeggen dat de effecten van het vaccin twee weken nodig hebben voordat ze zich manifesteren. Bijwerkingen die zich een paar dagen na vaccinaties voordeden, werden officieel geteld als gezondheidsproblemen die zich manifesteerden bij niet-gevaccineerde mensen, zei hij.

Er hebben zich echter binnen de eerste vier dagen ernstige bijwerkingen voorgedaan na ontvangst van het vaccin, zei Dr. Risch. Er wordt geregistreerd dat driekwart van de bijwerkingen optreden bij niet-gevaccineerde mensen.

“De besluitvormers die de leiding hadden tijdens de pandemie “gooiden de principes overboord van de volksgezondheid, zes dagen in de pandemie en deden het tegenovergestelde van alles waarvan we wisten dat het moest worden gedaan voor ademhalingsvirussen.”

Eén voorbeeld was de ontkenning van effectieve vroege behandeling en onnodige vaccinaties, die wijzen op een ‘kolossaal falen van de volksgezondheid gedurende deze periode’, zei hij.

Dr. Risch zei dat het nu minder waarschijnlijk is dat veel mensen ‘gepropageerd’ worden met betrekking tot COVID, en dat nieuwsberichten over een nieuwe variant die de komende maand de wereld gaat overnemen ‘propaganda zijn om de volgende partij te verkopen’. Er komen over een paar weken vaccins uit. “De mensen zijn dit beu en dat zal voor nog veel meer tegenslag zorgen”, zei hij.

Risico’s voor de samenleving

Dr. Risch zei dat, hoewel het individuele risico op een bijwerking op het vaccin relatief laag is, het resultaat, zodra dat risico zich op grotere schaal manifesteert, wanneer miljoenen mensen het vaccin hebben gekregen, is dat honderdduizenden mensen overblijven. met verwondingen en ernstige bijwerkingen die vaak erger zijn dan het virus zelf.

Dr. Risch is van mening dat niemand zich moet laten vaccineren met een mRNA-vaccin, omdat de nieuwe varianten mild en niet levensbedreigend zijn. Hij heeft gehoord van enkele ziekenhuisopnames die enkele dagen duurden, maar aangezien de meeste mensen in het verleden COVID hadden, hebben zij ook enige immuniteit tegen deze nieuwe varianten.

“Er is geen enkele reden waarom mensen zich nu in welke mate dan ook laten vaccineren”, zei hij.

Hij zei dat COVID een ziekte is geworden die qua ernst lijkt op de griep, en dat propaganda om mensen bang te maken namens farmaceutische bedrijven door de regering wordt aangespoord om meer vaccins te verkopen.
“We leven in sociaal contact met elkaar en verspreiden daardoor infecties op laag niveau. Dit is een onderdeel van het menselijk leven dat we als vanzelfsprekend beschouwen en we proberen er zo goed mogelijk mee om te gaan. Zo moeten we hiermee omgaan.”

Bronnen: Zero Hedge

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onderzoek onthult alarmerende blootstelling aan chemische stoffen bij vrouwen die tegen kanker vechten
Next Alle mobiele telefoons vormen een stralingsbedreiging

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Foto’s van baby besmet met mazelen, gefotoshopt door NBC News om massahysterie op te dringen en naleving van vaccins te eisen

Luister naar dit artikel Nog maar een keertje het bewijs dat de linkse media doordrenkt zijn van nep nieuws en geënsceneerde evenementen, NBC News met Lester Holt is betrapt op

Vaccinaties

Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

Luister naar dit artikel In de Verenigde Staten hebben de autoriteiten het eerste dodelijke geval door mazelen in 12 jaar geregistreerd. Volgens de gezondheidszorg in de staat Washington overleed de

Vaccinaties

“Zorgen over vaccinatie moeten serieus worden genomen”

Luister naar dit artikel Het is onterecht om ouders die vragen hebben bij vaccinatie van hun kinderen weg te zetten als onkritisch. Dat stelt Steven van den Brink in het