Alle mobiele telefoons vormen een stralingsbedreiging

Alle mobiele telefoons vormen een stralingsbedreiging

Luister naar dit artikel

Straling van alle mobiele telefoons is gevaarlijk voor de menselijke gezondheid en de apparaten moeten spaarzaam worden gebruikt, zei het Russische agentschap voor consumentenrechten en menselijk welzijn maandag. Het bureau reageerde op speculaties dat Rusland het voorbeeld van Frankrijk zou volgen en de iPhone 12 zou verbieden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Straling van alle mobiele telefoons is gevaarlijk voor mensen, vooral voor kinderen. Het is belangrijk om de veiligheidsregels te volgen bij het telefoneren via een mobiele telefoon: het gesprek mag niet langer dan twee minuten duren en de minimale pauze tussen gesprekken moet minimaal 15 minuten zijn.”, zei een woordvoerder van Rospotrebnadzor volgens de Russische nieuwssite Gazeta.

De woordvoerder voegde eraan toe dat mobiele telefoons opzij moeten worden gelegd terwijl de gebruiker slaapt, en idealiter in tassen moeten worden gedragen in plaats van in zakken.

Eerder deze maand eiste het Franse National Frequency Agency (ANFR) dat Apple de iPhone 12 uit de verkoop in het land zou halen nadat het had vastgesteld dat het apparaat meer elektromagnetische straling uitzendt dan de regelgeving van de Europese Unie toestaat.

De ANFR zei dat uit tests in een geaccrediteerd laboratorium is gebleken dat de telefoon de door de EU opgelegde specifieke absorptiesnelheid (SAR) overschrijdt, namelijk vier watt per kilogram (W/kg), wanneer deze in de hand of in een broekzak wordt gehouden. . De ‘lichaams’-SAR – gemeten wanneer de telefoon in een jaszak of tas op minstens 5 mm afstand zit – lag echter binnen de limiet van 2 W/kg.

Rospotrebnadzor overweegt een dergelijk verbod niet. De woordvoerder van de toezichthouder zei dat Rusland elektromagnetische straling meet met behulp van de PES-schaal in plaats van het SAR-systeem, waarvan de resultaten “niet kunnen worden vergeleken”.

De iPhone 12 werd geïntroduceerd in oktober 2020 en bleef populair vanwege een lagere prijs dan de daaropvolgende modellen. Apple betwist de Franse bevindingen en beweert dat het model een SAR van 0,99 W/kg heeft, gemeten volgens de EU-norm.

De Amerikaanse techgigant werd echter al eerder beschuldigd van het overtreden van stralingsnormen. In de VS werden Apple en de Koreaanse fabrikant Samsung in 2019 aangeklaagd nadat uit onderzoek bleek dat de iPhone 8, iPhone X en Galaxy S8 de federale stralingslimieten met wel 500% overschreden.

Bronnen: RT

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kankers verschijnen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien na COVID-vaccinaties: Dr. Harvey Risch
Next Het pad naar sterke botten op oudere leeftijd kan door de darmen lopen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

5G-gevecht: inwoners van Sacramento vechten om 5G-zendmasten te verwijderen

Luister naar dit artikel Op dit moment is er in de stad Sacramento een strijd gaande tussen bezorgde burgers en Verizon. Het geschil – dat zich richt op een stadsbrede

Straling

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Waarschuwing over draadloze straling, slimme meters, mobiele telefoons, hersentumoren Kinderen 0-14

Luister naar dit artikel In bijna elke gemeenschap over de hele wereld waar draadloze slimme meters zijn geïnstalleerd, klaagt een percentage van de bewoners over gezondheidseffecten, van draadloze straling, die

Straling

13 gezondheidsgevaren van straling van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten

Luister naar dit artikel Met het aantal gebruikers van mobiele telefoons op dit moment op meer dan 2,7 miljard, wordt de mensheid (en het milieu) gebombardeerd door ongekende hoeveelheden straling