Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

Luister naar dit artikel

In de Verenigde Staten hebben de autoriteiten het eerste dodelijke geval door mazelen in 12 jaar geregistreerd. Volgens de gezondheidszorg in de staat Washington overleed de vrouw in de lente door een niet vastgestelde diagnose van het virus.
Uit de lijkschouwing bleek dat ze was gestorven aan een door mazelen veroorzaakte longontsteking. De vrouw had enkele gezondheidsproblemen, waaronder een verzwakt immuunsysteem.
Ze was als kind gevaccineerd tegen de ziekte. Vanwege de gezondheidsproblemen slikte te vrouw medicijnen die haar reactie op een infectie verstoorden. Ze raakte waarschijnlijk besmet in een ziekenhuis. Omdat ze geen gangbare symptomen zoals huiduitslag vertoonde, was men niet op mazelen uitgekomen.
Het gaat om het elfde geval van mazelen in Washington dit jaar. Mazelen is uiterst besmettelijk en verspreidt zich als een besmet persoon ademt, hoest of niest. Het komt zelden voor dat iemand aan de ziekte sterft.
Donn Moyer, woordvoerder van het departement van Gezondheid in de staat Washington, zei dat de medicijnen die de vrouw slikte hebben bijgedragen aan haar verzwakte immuunsysteem. Hoewel het vaccin de vrouw niet beschermde tegen mazelen en haar immuunsysteem werd verzwakt door de medicijnen, benadrukt Moyer dat het belangrijk is om zoveel mogelijk mensen te immuniseren.
In de VS sterven ieder jaar alleen al 783.000 mensen door toedoen van artsen, ziekenhuizen en medicijnen. Daar hoor je vrijwel nooit iets over, maar een sterfgeval als gevolg van een kruidenmiddel wordt breed uitgemeten in de media. Je leest dan dat kruidenmiddelen niet werken en verboden zouden moeten worden, maar als een vaccin niet werkt is dat op de één of andere manier bewijs dat er meer mensen moeten worden gevaccineerd. Op dezelfde manier krijgen niet-gevaccineerde mensen in de media vaak de schuld van een uitbraak.
Nu is gebleken dat een vaccin niet altijd werkt in combinatie met bepaalde medicijnen kun je je op zijn minst afvragen of andere vaccins wel te allen tijde bescherming bieden tegen ziektes.

[MailOnline, Naturalnews, Komonews]


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Geconstateerde bijwerkingen statines topje ijsberg
Next Amazonestam maakt 500 pagina’s dikke encyclopedie over traditionele geneeskunde

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Niet vaccins, maar sanitair verantwoordelijk voor uitroeiing ziekte

Luister naar dit artikel Je leest vaak dat vaccins ziektes hebben uitgeroeid, maar loodgieters zullen je vertellen dat rioolsystemen en schoon water daar voor hebben gezorgd. Steun Health Bytes: alleen via

Nieuws

Slaapapneu behandelen met neurostimulatie geeft "positieve resultaten"

Luister naar dit artikel Bepaalde patiënten met slaapapneu kunnen met succes behandeld worden met een implanteerbare neurostimulator, die met elektrische pulsen naaar de tong of keel de luchtweg openhoudt. Dat

Vaccinaties

Hoe het COVID-vaccin uw darmen kan beschadigen, wat kan leiden tot hersenmist en auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Hoewel darmproblemen vaak worden afgeschilderd als gevolg van slechte voedings- en levensstijlgewoonten, kunnen ze ook een teken zijn van schade door infecties en vaccinaties. Steun Health