Foto’s van baby besmet met mazelen, gefotoshopt door NBC News om massahysterie op te dringen en naleving van vaccins te eisen

Foto’s van baby besmet met mazelen, gefotoshopt door NBC News om massahysterie op te dringen en naleving van vaccins te eisen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Nog maar een keertje het bewijs dat de linkse media doordrenkt zijn van nep nieuws en geënsceneerde evenementen, NBC News met Lester Holt is betrapt op het uitzenden van een vervalste mazelenfoto die op Photoshop berustte om “mazelen” vlekken toe te voegen aan de foto van een gezonde baby. (Zie het bewijs hieronder.)

Verbazingwekkend, NBC News zond de vervalste foto van mazelen uit samen met tekst op het scherm die beweert: “Verpleegster vecht tegen vaccin mythen omdat de uitbarsting van mazelen 555 gevallen treft.”

De echte mythe is natuurlijk het idee dat NBC News überhaupt een nieuwsorganisatie is. In werkelijkheid zijn ze een links Big Pharma-propaganda-mondstuk die kijkers misleidt, zelfs als ze beweren dat ze “vechten tegen vaccin mythes.”

https://youtu.be/UaB4go7SPaI

Zie het bewijs dat NBC News mazelenfoto’s fabriceert om hun eigen kijkers te terroriseren met massahysterie Lester Holt kijkt serieus, en doet alsof hij iets onderzoekt met een gevoel voor echte journalistiek en eerlijkheid, en doet alsof hij geen leugenachtige Big Pharma-hack is die zegt wat hij moet zeggen van de vaccinindustrie:

nbc-fake1

En hieronder is de stockfoto van de gezonde baby die NBC News heeft gekocht om te beginnen met de Photoshop-misleiding:

nbc-fake2

En hier is de foto met Photoshop waarmee NBC News liep te leuren, met toevoeging van mazelen vlekjes aan de gezonde baby:

nbc-fake3

Deze geanimeerde GIF laat zien waar de “mazelen” vlekken zijn toegevoegd om het publiek te laten denken dat deze gezonde baby besmet was met mazelen:

nbc-fake-4

Hiermee menen wij aangetoond te hebben hoe de MSM de boel belazerd om hun mening op te dringen aan de argeloze kijkers. Voor wie het hele verhaal over deze NBC Hoax wil lezen, is hier de link naar de bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Verbeter uw darmgezondheid om psychische stoornissen te voorkomen
Next Saffraan kan helpen om leeftijdgerelateerd verlies van gezichtsvermogen te keren

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

530 ziek, 7 dood door mysterieuze vaping ziekte

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Straling

Verrast? Meer artsen die bekenden dat ze opzettelijk gezonde mensen met kanker diagnosticeerden om geld te verdienen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat