Foto’s van baby besmet met mazelen, gefotoshopt door NBC News om massahysterie op te dringen en naleving van vaccins te eisen

Foto’s van baby besmet met mazelen, gefotoshopt door NBC News om massahysterie op te dringen en naleving van vaccins te eisen

Luister naar dit artikel

Nog maar een keertje het bewijs dat de linkse media doordrenkt zijn van nep nieuws en geënsceneerde evenementen, NBC News met Lester Holt is betrapt op het uitzenden van een vervalste mazelenfoto die op Photoshop berustte om “mazelen” vlekken toe te voegen aan de foto van een gezonde baby. (Zie het bewijs hieronder.)


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Verbazingwekkend, NBC News zond de vervalste foto van mazelen uit samen met tekst op het scherm die beweert: “Verpleegster vecht tegen vaccin mythen omdat de uitbarsting van mazelen 555 gevallen treft.”

De echte mythe is natuurlijk het idee dat NBC News überhaupt een nieuwsorganisatie is. In werkelijkheid zijn ze een links Big Pharma-propaganda-mondstuk die kijkers misleidt, zelfs als ze beweren dat ze “vechten tegen vaccin mythes.”

https://youtu.be/UaB4go7SPaI

Zie het bewijs dat NBC News mazelenfoto’s fabriceert om hun eigen kijkers te terroriseren met massahysterie Lester Holt kijkt serieus, en doet alsof hij iets onderzoekt met een gevoel voor echte journalistiek en eerlijkheid, en doet alsof hij geen leugenachtige Big Pharma-hack is die zegt wat hij moet zeggen van de vaccinindustrie:

nbc-fake1

En hieronder is de stockfoto van de gezonde baby die NBC News heeft gekocht om te beginnen met de Photoshop-misleiding:

nbc-fake2

En hier is de foto met Photoshop waarmee NBC News liep te leuren, met toevoeging van mazelen vlekjes aan de gezonde baby:

nbc-fake3

Deze geanimeerde GIF laat zien waar de “mazelen” vlekken zijn toegevoegd om het publiek te laten denken dat deze gezonde baby besmet was met mazelen:

nbc-fake-4

Hiermee menen wij aangetoond te hebben hoe de MSM de boel belazerd om hun mening op te dringen aan de argeloze kijkers. Voor wie het hele verhaal over deze NBC Hoax wil lezen, is hier de link naar de bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Verbeter uw darmgezondheid om psychische stoornissen te voorkomen
Next Saffraan kan helpen om leeftijdgerelateerd verlies van gezichtsvermogen te keren

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Trump waarschuwt tegen griepprik: “Ik injecteer geen troep in mijn lichaam”

Luister naar dit artikel De griepprik wordt ook wel gezien als de grootste zwendel in de medische geschiedenis. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Vaccinaties

“Zorgen over vaccinatie moeten serieus worden genomen”

Luister naar dit artikel Het is onterecht om ouders die vragen hebben bij vaccinatie van hun kinderen weg te zetten als onkritisch. Dat stelt Steven van den Brink in het

Overig

Unity Video: een samenwerking tussen miljoenen mensen tegen medische mandaten en voor bescherming van de gezondheid van kinderen

Luister naar dit artikel Met grote opwinding en hoop op een gezondere en vrijere wereld delen we deze ongelooflijke video en vragen we je deze door te geven aan je