5G-gevecht: inwoners van Sacramento vechten om 5G-zendmasten te verwijderen

5G-gevecht: inwoners van Sacramento vechten om 5G-zendmasten te verwijderen

Luister naar dit artikel

Op dit moment is er in de stad Sacramento een strijd gaande tussen bezorgde burgers en Verizon. Het geschil – dat zich richt op een stadsbrede installatie van 5G-antennesystemen – is vergeleken met David en Goliath.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maar het moet nog worden gezien of de underdog (dat wil zeggen, de bewoners) in dit geval zal winnen voor de openbare veiligheid boven bedrijfswinsten.

Wat is het probleem? Het blijkt dat de lokale overheid samenwerkt met de telecommunicatie-industrie om honderden 5G-antennesystemen in de hele gemeenschap te installeren. Buurtbewoners zijn hier niet blij mee – en wij geven hen geen ongelijk: hun gezondheid en veiligheid van het huis staan op het spel.

Het gevaar van 5G-technologie wordt verborgen voor het publiek

Weet je niet veel over 5G? De overheid ook niet. (Of, zo zeggen ze!) En dat is het punt!

Door velen beschouwd als experimentele cellulaire netwerktechnologie, heeft 5G nul (je leest dat goed, NUL) wetenschappelijke langetermijnstudies waaruit blijkt dat het veilig is. Nogmaals, dat laten ze ons geloven – als u het de telecommunicatie-industrie vraagt.

Je zou denken dat onze overheidsinstanties voor “gezondheidszorg” zich hier druk om zouden maken, aangezien 5G een krachtige reeks radiogolven gebruikt om mobiele telefoonsignalen uit te zenden.

En, in het geval u het gemist heeft, hebben de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Internationaal Agentschap voor Onderzoek naar Kanker (IARC) alle radiofrequentie-straling al geclassificeerd als “mogelijk carcinogeen”. Dit is gebaseerd op dier- en mensstudies die associaties hebben gevonden tussen blootstelling aan radiofrequentie en een verhoogd risico op kanker, tumoren en onderdrukking van het immuunsysteem, om er maar een paar te noemen.

Toch moeten we geloven dat een overwicht van deze krachtige radiogolfzenders – geïnstalleerd in stadsstraten en op ooghoogte met ramen van de tweede verdieping – onschadelijk zou moeten zijn?

Geeft de stad Sacramento om zijn burgers?

Laat maar zitten, zegt de stad Sacramento. Nu, in opdracht van stadsambtenaren – en onder auspiciën van een twee jaar oude deal onder leiding van burgemeester Steinberg – is Verizon begonnen met de installatie van 5G-antennes op stadslichtmasten in de stedelijke gemeenschap van Californië.

Voorstanders zeggen dat dit de connectiviteit en communicatie voor duizenden mensen zal vergroten – ondertussen steken ze hun kop in het zand over de gevolgen voor de gezondheid van deze bijziende beslissing. Vergeet niet: de 5G-technologie is afhankelijk van krachtige elektromagnetische straling – die een zeer hoge frequentie en korte golflengten omvat.

Dit betekent dat deze netwerken dichterbij de grond zendende apparaten (dus zenders op lichtpalen in plaats van verre zendmasten) nodig hebben om te kunnen werken – en nog veel meer.

Veel bewoners zien al negatieve gezondheidseffecten bij hun familieleden en jonge kinderen. Om het nog erger te maken, wordt verwacht dat deze stralingsemitterende 5G-antennesystemen de waarde van het onroerend goed zullen verlagen en het moeilijker zullen maken om huizen in de toekomst te verkopen.

Bovenstaande speelt zich uiteraard af in de VS, maar ook hier in Nederland gebeurd het zelfde. Zoals u hier kunt lezen worden gemeenten in Nederland door de regering verplicht om mee te werken aan de 5G ramp in wording.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wasverzachter is een hoofdoorzaak van luchtverontreiniging binnenshuis. Maak je eigen met dit recept
Next Meer dan een miljoen kinderen jonger dan zes jaar nemen psychiatrische medicijnen in Amerika

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Wifi en elektromagnetische velden schadelijk voor de gezondheid

Luister naar dit artikel Hoe WiFi en andere elektromagnetische velden Biologische schade veroorzaken Onze moderne wereld is een elektromagnetische soep gevuld met peulvruchten, radiofrequenties, computerschermen, draadloze signalen, en een groot

middeltjes

NIEUWE STUDIE toont aan dat dit extract de schadelijke effecten van EMF-straling vermindert

Luister naar dit artikel Hoewel de draadloze industrie beweert dat blootstelling aan draadloze straling “veilig” is, hebben talrijke onderzoeken aangetoond dat EMF-straling schadelijk is voor het menselijk lichaam. Elke dag

Straling

EXPLOSIEF NIEUW Onderzoek: mobiele telefoons bedreigen de hersenen, maar de ‘experts’ blijven het een complottheorie noemen

Luister naar dit artikel De telecommunicatie-industrie zou graag zien dat we geloven dat het verband tussen mobiele telefoons en kanker niet doorslaggevend is. Maar de wetenschap geeft ons zeker een