Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen zich ophopen in het lichaam

Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen zich ophopen in het lichaam

Luister naar dit artikel

Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt: de wereld is een radioactieve nachtmerrie geworden. De komst van magnetrons, Wi-Fi-routers, draadloze mobiele telefoons, slimme meters en alle daarmee samenhangende technologie – inclusief 5G-technologie – richt grote schade aan aan de menselijke gezondheid in een mate die nog nooit eerder in de geschiedenis is gezien.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Elke grote mobiele telefoonmaatschappij met uitzondering van Rusland en een paar andere plaatsen waar 5G verboden is – maakt gebruik van 5G, en binnenkort ook 6G, transmissieknooppunten waar en wanneer ze maar kunnen, ondanks dat er geen veiligheidsstudies zijn die aantonen dat chronische blootstelling aan 5G veilig is. Het gevolg is wijdverbreide ziekte in allerlei vormen.

Het type 5G dat in heel Amerika wordt ingezet, is voornamelijk afhankelijk van een bandbreedte die bekend staat als de millimetergolf. Dit is hetzelfde type straling dat wordt aangetroffen in de naakte lichaamsscanners op Amerikaanse luchthavens, en het is bekend dat het een branderig gevoel op de huid veroorzaakt. Dit is de reden waarom veel luchtreizigers zich afmelden en in plaats daarvan kozen voor een invasieve pat-down. Millimetergolfstraling wordt ook in verband gebracht met oog- en hartproblemen, een onderdrukte immuunfunctie, genetische schade en vruchtbaarheidsproblemen.

De Federal Communications Commission (FCC) geeft openlijk toe dat er nog geen enkel onderzoek naar 5G is uitgevoerd, noch door het agentschap zelf, noch door een van de grote spelers in de telecommunicatie-industrie – en er zijn ook geen studies gepland voor de toekomst. Dit betekent dat mensen dag in dag uit worden gefrituurd door een ongeteste stralingssoort, waarvan de langetermijneffecten nog steeds aan het licht komen.

Mensen worden niet alleen blootgesteld aan 5G-torens die millimetergolven uitzenden, maar ook aan de draagbare apparaten die ermee communiceren. Dit omvat met 5G uitgeruste ‘smartphones’, laptops, tablets en allerlei andere elektronische draadloze apparaten.

Volgens Dr. Joseph Mercola veroorzaakt aanhoudende blootstelling aan microgolffrequenties zoals die uitgezonden door deze producten mitochondriale dysfunctie, evenals de productie van peroxynitriet, een schadelijke stof die ontstaat wanneer een bepaald vrij radicaal genaamd superoxide-anion reageert met stikstofmonoxide (NO). ). Het eindresultaat is de potentiële vorming van allerlei chronische gezondheidsproblemen, niet in de laatste plaats hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid, om er maar een paar te noemen.

“Peroxynitriet interageert met lipiden, DNA en eiwitten via directe oxidatieve reacties of via indirecte, radicaalgemedieerde mechanismen”, legt een onderzoek uit 2008 uit, gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Physiological Reviews. “Deze reacties veroorzaken cellulaire reacties, variërend van subtiele modulaties van celsignalering tot overweldigende oxidatieve schade, waardoor cellen necrose of apoptose ondergaan.”

Uit de studie bleek verder dat de vorming van peroxynitriet, pathogeen gesproken, een directe rol speelt bij ernstige gezondheidsproblemen zoals beroerte, hartinfarct, chronisch hartfalen, diabetes, circulatoire shock, chronische ontstekingsziekten, kanker en neurodegeneratieve aandoeningen.

In een petitie die door meer dan 230 internationale EMV-wetenschappers bij de Verenigde Naties (VN) werd ingediend, werd verder uitgelegd dat chronische blootstelling aan EMV op niveaus die de regeringen van de wereld als ‘veilig’ beschouwen, ook verband houdt met een reeks andere gezondheidsproblemen. .

“De effecten omvatten een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugenstoornissen, neurologische aandoeningen en negatieve gevolgen voor het algemeen welzijn bij mensen. Schade gaat veel verder dan het menselijk ras, aangezien er steeds meer aanwijzingen zijn voor schadelijke gevolgen voor zowel het planten- als het dierenleven.”

5G had überhaupt nooit goedgekeurd mogen worden: het is niet getest en onveilig

Tot nu toe hebben deze pleidooien aan de toezichthouders van de overheid om iets te doen niets opgeleverd. Een oproep uit 2017 voor een moratorium op 5G-technologie werd genegeerd, ondanks dat deze werd onderschreven door meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen die zeggen dat 5G verboden moet blijven “totdat de potentiële gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers die onafhankelijk zijn van industrie.”

“Het is bewezen dat RF-EMF schadelijk is voor mens en milieu”, voegde deze groep velddeskundigen eraan toe, en merkte verder op dat “5G de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden aanzienlijk zal vergroten bovenop de 2G-, 3G-, 4G- en Wi-Fi-technologie. , enz. voor reeds bestaande telecommunicatie.”

Dr. Ronald Powell, PhD, een gepensioneerde wetenschapper in de toegepaste natuurkunde aan de Harvard University, is van mening dat “er geen veilige manier is om 5G in onze gemeenschappen te implementeren … er zijn alleen ‘slechte manieren’ en ‘slechtere manieren’”, zegt hij. .

Verbazingwekkend genoeg gaan er van de ruim 35.000 gepubliceerde artikelen over elektromagnetische velden slechts zeven over medische of biologische onderzoeken. En niet bij één van deze zeven ging het om het moduleren of pulseren van het signaal, zoals in het echte leven gebeurt bij 5G-transmissie, volgens Dr. Joel M. Moskowitz, PhD, directeur van de Center of Family and Community Health School of Public Health aan UC Berkeley.

In de afgelopen 100 jaar is de blootstelling aan elektromagnetische velden maar liefst een quintiljoen maal toegenomen – een quintiljoen is een miljoen biljoen, of een miljoen miljoen miljoenen. Dat is veel meer straling dan een mens zich zelfs maar kan voorstellen of kwantificeren, laat staan dat het heel lang kan duren voordat er ernstige gezondheidsproblemen ontstaan.

Een paar eenvoudige manieren om uw blootstelling aan EMF en 5G te helpen minimaliseren, is door bijvoorbeeld geen 5G-telefoon te gebruiken. Het is ook ideaal om uw huis te ontdoen van zoveel mogelijk ‘slimme’ apparaten en apparaten, en om uw telefoon en draadloze router ‘s nachts uit te zetten terwijl u slaapt.

Bronnen: ChildrensHealthDefense.org, ncbi.nlm.nih.gov

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous MUIZENGENEESKUNDE: Nieuw goedgekeurde COVID-prikken zijn alleen getest op muizen – slechts ACHT van hen – en NOOIT op mensen
Next ONDERZOEK: Verbindingen in koffie en thee kunnen voorkomen dat leverkankercellen zich verspreiden

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

5G-gevecht: inwoners van Sacramento vechten om 5G-zendmasten te verwijderen

Luister naar dit artikel Op dit moment is er in de stad Sacramento een strijd gaande tussen bezorgde burgers en Verizon. Het geschil – dat zich richt op een stadsbrede

Straling

Waarom je je telefoon niet in je broekzak moet stoppen

Luister naar dit artikel Er is tot nu toe weinig bewijs gevonden voor de schadelijkheid van gsm-straling. Toch noemt de Wereldgezondheidsorganisatie het mogelijk kankerverwekkend. Ook de Amerikaanse professor Devra Davis waarschuwt

Straling

Wist jij hoe schadelijk Wifi is voor de gezondheid? Dit zijn de harde feiten..

Luister naar dit artikel In bijna elk huishouden is er wel Wifi aanwezig. Het is nou eenmaal een eerste levensbehoefte geworden. Wifi schijnt dus erg slecht te zijn voor de