Waarom je je telefoon niet in je broekzak moet stoppen

Waarom je je telefoon niet in je broekzak moet stoppen

Luister naar dit artikel

Er is tot nu toe weinig bewijs gevonden voor de schadelijkheid van gsm-straling. Toch noemt de Wereldgezondheidsorganisatie het mogelijk kankerverwekkend. Ook de Amerikaanse professor Devra Davis waarschuwt voor de straling van mobiele telefoons.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ze bestudeerde jarenlang de effecten ervan. In een gesprek met het National Institute of Environmental Health Sciences zegt ze: “Steeds meer mensen stoppen hun toestel in hun beha of in hun broekzak. Door wat ik weet over de straling van de telefoons, baart dit me heel wat zorgen.”

Professor Davis vertelt in het gesprek over een specifiek geval waarbij een jonge vrouw tumoren in de borst ontwikkelde in exact dezelfde vorm als de gsm die ze gewoonlijk op die plek in haar beha stopte. Ook in je broekzak zou de mobiele telefoon schadelijk kunnen zijn.

“Kijk maar eens in de gebruiksaanwijzing van je iPhone, daarin staat letterlijk het advies dat je dit beter niet doet,” zegt Davis. “Een studie heeft namelijk aan het licht gebracht dat dit de botdichtheid in het bekken kan aantasten. Daarom kan het verstandig zijn je smartphone in een handtas en niet in je broekzak te bewaren.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chemo is dodelijker dan helemaal geen behandeling
Next CM waarschuwt voor stijgend gebruik van antidepressiva bij jongeren

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen zich ophopen in het lichaam

Luister naar dit artikel Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt: de wereld is een radioactieve nachtmerrie geworden. De komst van magnetrons, Wi-Fi-routers, draadloze mobiele telefoons, slimme meters

Straling

Deense leerlingen tonen gevaar van Wifi aan met experiment

Luister naar dit artikel Deense brugklasleerlingen verbazen wetenschappers met hun Wifi experiment Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens

Onderzoek

Nieuwe studie bewijst dat mobiele telefoons kanker veroorzaken

Luister naar dit artikel De wetenschappers hadden gelijk: je kunt kanker krijgen van je mobieltje. Uit een nieuwe studie blijkt dat de straling van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten