De claim ‘asymptoomloze drager’ was FICTIE: tenzij een persoon symptomen vertoont, vindt overdracht van COVID zelden plaats, blijkt uit onderzoek van de Lancet

De claim ‘asymptoomloze drager’ was FICTIE: tenzij een persoon symptomen vertoont, vindt overdracht van COVID zelden plaats, blijkt uit onderzoek van de Lancet

Luister naar dit artikel

Een van de meest prestigieuze medische tijdschriften ter wereld heeft een artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat de asymptomatische overdracht van het Coronavirus (COVID-19) een mythe is die in werkelijkheid niet bestaat.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De nieuwe studie, die werd gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet’s Microbe, en die het ‘stille verspreider’-verhaal volledig uitwist dat het establishment gebruikte als ‘bewijs’ om universele maskering te stimuleren, onthult dat mensen die ‘positief’ testen op COVID maar geen symptomen vertonen zelden of nooit de ziekte doorgeven aan iemand anders.

Vroege ‘pandemische’ onderzoeken beweerden dat tot de helft van alle nieuwe gevallen van de Fauci-griep plaatsvond omdat iemand zonder symptomen de griep aan iemand anders doorgaf zonder het te beseffen. We weten nu dat deze vroege onderzoeken vals waren, in sommige gevallen met opzet, om een agenda door te drukken.

“De vroege onderzoeken brachten de volksgezondheidsautoriteiten ertoe te betogen dat iedereen te allen tijde een masker moet dragen wanneer hij zich op openbare of drukke plaatsen bevindt”, schrijft Tom Ozimek voor The Epoch Times. “Dit heeft op zijn beurt bijgedragen aan het draconische universele maskeringsbeleid, ook op scholen, in een poging de verspreiding van COVID-19 te verminderen.”

“Dr. Anthony Fauci, voormalig directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), ontmoedigde bijvoorbeeld aanvankelijk het dragen van universele maskers in het begin van de pandemie, maar maakte later een ommekeer”, voegt Ozimek eraan toe, en merkte op dat in juli 2020 Fauci beweerde dat hij van gedachten was veranderd omdat “we ons de omvang van de asymptomatische verspreiding niet realiseerden.”

Als je niet ziek bent, kun je COVID niet verspreiden

Het blijkt dat Fauci loog. Iets, of iemand, overtuigde hem ervan een ommekeer te maken en plotseling te beslissen dat alle Amerikanen, ongeacht de symptomen, te allen tijde een masker moesten dragen wanneer ze binnenshuis waren of in de buurt van andere mensen in de omgeving.

Nu het hele concept van stille transmissie is ontkracht met deze laatste Lancet-studie, heeft de regering geen benen meer om op te staan in een poging de burgers tot een nieuwe ronde van COVID-beperkingen te dwingen.

De studie werd uitgevoerd door onderzoekers van het Imperial College London en er waren niet-gevaccineerde gezonde volwassen deelnemers tussen de 18 en 30 jaar bij betrokken die opzettelijk besmet waren met COVID.

Onderzoekers volgden de deelnemers in een gecontroleerde omgeving, terwijl de deelnemers hun symptomen drie keer per dag zelf rapporteerden. Onderzoekers verzamelden ook dagelijks neus- en keeluitstrijkjes van de deelnemers om te zoeken naar het virus.

De deelnemers kregen ook te horen dat ze een masker moesten dragen, dat regelmatig werd onderzocht op het virus, net als de handen van de deelnemers. Onderzoekers onderzochten ook zowel de lucht die de deelnemers inademden als de oppervlakken van de kamers die ze tijdens het onderzoek gedurende minimaal 14 dagen bewoonden.

Uiteindelijk ontdekten onderzoekers dat minder dan 10 procent van alle virale emissies van geïnfecteerde deelnemers plaatsvond voordat hun eerste symptomen zich voordeden. Dit betekent dat vrijwel de enige keer dat COVID zich verspreidde, was wanneer iemand die symptomen vertoonde het met een ander deelde.

Bronnen: TheLancet.com, TheEpochTimes.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kokosolie kan de hersenen redden van de ziekte van Alzheimer
Next Covid-mRNA-injecties hebben de VAIDS-epidemie veroorzaakt, waarschuwt studie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

GEBRUIK VAN MONDKAPJES OP LANGE TERMIJN KAN BIJDRAGEN AAN GEAVANCEERDE STADIA VAN LONGKANKER, ALDUS STUDIE

Luister naar dit artikel Een recente studie in het tijdschrift Cancer Discovery wees uit dat inademing van schadelijke microben kan bijdragen aan longkanker in een vergevorderd stadium bij volwassenen. Langdurig

Onderzoek

Eerste studie identificeert sterfterisicofactoren geassocieerd met Coronavirus in Wuhan

Luister naar dit artikel Ouder zijn, tekenen van sepsis vertonen en bloedstollingsproblemen hebben bij opname in het ziekenhuis zijn belangrijke risicofactoren die samenhangen met een hoger risico op overlijden door

Natuurlijk

Onderzoek vindt dat spirulina de bloeddruk verlaagt

Luister naar dit artikel Spirulina is gemakkelijk een van de meest krachtige superfoods van de natuur. De blauwgroene microalgen staan hoog aangeschreven vanwege de indrukwekkende voedingswaarde en antioxiderende activiteit en