Big Pharma heeft een vies trucje achter de hand als het gaat om kindervaccins

Big Pharma heeft een vies trucje achter de hand als het gaat om kindervaccins

Luister naar dit artikel

De controverse rond kindervaccins sluimert al een tijdje, vooral door de snelle stijging van het aantal gevallen van autisme. Hoewel de zogenaamde ‘wetenschappelijke gemeenschap’ geen consensus heeft bereikt over een mogelijk verband tussen vaccins en de neurologische ontwikkelingsstoornis, is het publieke scepticisme alleen maar gegroeid. Dit wantrouwen werd nog groter toen de regering op agressieve wijze COVID-vaccins begon te promoten, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen – die een zeer laag risico liepen. De griep was waarschijnlijk gevaarlijker voor deze arme kinderen. De ‘experts’ verzekerden ons dat de vaccins veilig waren, maar de publieke verdenking ging door het dak na een stijging van het aantal plotselinge sterfgevallen onder verder gezonde mensen – waaronder veel kinderen. Dit riep veel vragen op over de daadwerkelijke veiligheid van deze vaccins, evenals over andere prikken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze zorgen zouden zeer gerechtvaardigd kunnen zijn gezien het zeer bedrieglijke trucje dat de overheid en Big Pharma met ouders en kinderen hebben uitgehaald. Het staat bekend als het ‘Placebo-piramidespel’. Deze methode wordt gebruikt om de goedkeuring van vaccins voor kinderen te versnellen.

Aaron Siri onthult het ‘Placebo-piramidesysteem’ dat wordt gebruikt om kindervaccinaties te licentiëren
“Wat Dr. Offit schreef is ‘alle vaccins worden getest in placebo-gecontroleerde onderzoeken voordat er een vergunning voor wordt verleend’… Het probleem is dat dit niet waar is… Hij heeft het volkomen mis als hij die bewering doet… Als voorbeeld: het oorspronkelijke Prevnar-vaccin, Prevnar 7, was klinisch getest tegen een ander experimenteel vaccin [geen placebo]. En dan in dat klinische onderzoek het aantal bijwerkingen dat optrad tussen de gevaccineerde groep en de controlegroep die een ander experimenteel vaccin kreeg… aangezien dat percentage van de schade hetzelfde was, werd het als veilig beschouwd. Toen ze Prevnar 13 in licentie gingen geven, gebruikten ze Prevnar 7 als controlevaccin.”

Aaron Siri onthult het ‘Placebo-piramidespel’ dat wordt gebruikt om kindervaccinaties te licentiëren

Er komt nog meer informatie over deze bedrog naar buiten. Dit is wat X-gebruiker, die de anonieme naam ‘It Guy’ draagt, te zeggen had nadat Dr. Paul Offit bekende dat sommige kindervaccins helemaal NIET op placebo waren getest.

Deze truc wordt uitgebreid behandeld in het boek “Turtles All the Way Down”
De meeste kindervaccins worden niet getest tegen een placebo, maar tegen een eerdere versie van het vaccin.

De (gebrekkige) veronderstelling is dat het eerdere vaccin al veilig is gebleken; daarom is de enige test die nodig is, of de nieuwe slechter is.

Je ziet meteen waar deze circulaire logica toe leidt.

Het is een van de vele smerige trucjes die Big Pharma gebruikt om hun medicijnen ‘veiliger en effectiever’ te laten lijken dan ze zijn.

Ouders moeten goed geïnformeerd zijn over dit soort informatie, zodat ze weloverwogen en veilige keuzes kunnen maken over wat er in de systemen van hun kinderen terechtkomt. Dit geldt vooral in de nasleep van de COVID-crisis, die het vertrouwen van het publiek in onze zogenaamde experts duidelijk heeft aangetast.

Via De New York Times:

Het Amerikaanse publiek had veel van zijn vertrouwen verloren, zowel in deskundigen op het gebied van de volksgezondheid als in regeringsleiders, en maakte zich minder zorgen dan voorheen over Covid-19, blijkt uit een onderzoek dat begin mei werd uitgevoerd en donderdag werd vrijgegeven door het Pew Research Center.
Vertrouwensbeoordelingen voor volksgezondheidsfunctionarissen, zoals die van de Centers for Disease Control and Prevention; voor staats- en lokale gekozen functionarissen; en voor president Biden daalde het percentage in het onderzoek van 43 procent naar 54 procent – veel lager dan tijdens de vroege stadia van de pandemie.

Het trieste is dat het eigenlijk vrij eenvoudig is om het te testen tegen een echte placebo. Wees gewoon eerlijk tegen de ouders dat hun kind mogelijk een placebo krijgt en terug moet komen voor het eigenlijke vaccin als zij dat willen. Ze doen dit waarschijnlijk niet omdat dit eventuele bijwerkingen aan het licht zou brengen en hen op de lange termijn geld zou kosten.

Bronnen: Revolver.news

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Studie onderzoekt ZORGELIJK verband tussen vaak voorgeschreven medicijnen en ernstige infecties bij kinderen
Next N95 COVID-maskers stellen dragers bloot aan gevaarlijke niveaus van giftige, kankerverwekkende chemicaliën, zo blijkt uit een NIH-onderzoek

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

CDC houdt gegevens achter over hartontsteking na vaccinatie tegen COVID-19

Luister naar dit artikel Ondanks de talloze meldingen van nadelige bijwerkingen en sterfgevallen in verband met vaccins tegen het Coronavirus (COVID-19), heeft de Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

Vaccinaties

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Luister naar dit artikel Het vaccineren van te vroeg geboren baby’s leidt tot bijwerkingen zoals koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dat blijkt uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers in het tijdschrift JAMA

Vaccinaties

Is het mazelenvaccin gevaarlijker dan de ziekte?

Luister naar dit artikel Vanwege de recente golf van gemelde gevallen van mazelen in de VS, dringen gezondheidsinstanties er bij alle burgers op aan ervoor te zorgen dat ze volledig