Farmaceutisch gecontroleerde medische wetenschap is gevaarlijk voor de gezondheid, blijkt uit nieuw onderzoek

Farmaceutisch gecontroleerde medische wetenschap is gevaarlijk voor de gezondheid, blijkt uit nieuw onderzoek

Luister naar dit artikel

Is wetenschap te koop? Dat is een beladen vraag. Hoewel we ons laten geloven dat wetenschap puur en onbevooroordeeld is, vertelt de geschiedenis een ander verhaal. In de jaren vijftig was de wetenschap bijvoorbeeld uitverkocht aan de tabaksindustrie toen onderzoekers en wetenschappers de boodschap propageerden dat tabak ‘veilig’ was. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Door de jaren heen hebben we gezien dat specifieke bedrijfstakken de wetenschap in hun wurggreep hielden, de uitkomsten van klinische onderzoeken manipuleerden, wetenschappelijke fraude pleegden, of erger. En deze manipulatie heeft zijn weg gevonden naar de farmaceutische industrie. Het is niet alsof het publiek het niet weet, of het op zijn minst vermoedt, en de machthebbers weten de score. Maar de macht van het almachtige geld wint uiteindelijk, en de wetenschap is net zo corrupt en ingewikkeld geworden als het politieke systeem.

Big Pharma manipuleert de wetenschap met gekochte en betaalde wetenschappelijke studies

Als u denkt dat de mate van manipulatie simpelweg neerkomt op het verdraaien van de resultaten van klinische onderzoeken of het verbergen van ongunstige uitkomstgegevens voor nieuwsgierige blikken, denk dan nog eens goed na, want de situatie is veel erger dan dat. Farmaceutische bedrijven manipuleren de wetenschap om hun eigen duistere agenda’s te promoten, met als direct gevolg de dood en het lijden van onnoemelijke aantallen mensen.

Big Pharma heeft de wetenschap in haar achterzak en leidt de medisch-wetenschappelijke gemeenschap met weinig tot geen aandacht voor schade aan het leven van mensen. Dus, wat winnen ze? Twee dingen: geld en macht. Ze willen het vermogen van de consument om keuzes te maken over hun gezondheid aan banden leggen terwijl ze die arena domineren. Het is een touwtrekken waarbij de winnaar vooraf is bepaald – en het is niet de consument.

Tegenwoordig betalen farmaceutische bedrijven artsen, tijdschriften, patiëntenorganisaties, universiteiten, politici en meer om hun invloed uit te oefenen om wat voor medicijn dan ook van de week te promoten. Het zijn niets minder dan steekpenningen die zoveel professionals graag accepteren.

De aandeelhouders zijn immuun voor eventuele sancties die kunnen voortvloeien uit de illegale praktijken van de bedrijven die zij steunen. Alleen de bedrijven worden aansprakelijk gesteld en het lijkt erop dat niemand echt oplet.

De corruptie is diep en wijd

Ondanks wat veel mensen denken, blijken zelfs de meest gerenommeerde medische tijdschriften banden te hebben met Big Pharma. Farmaceutische bedrijven beheersen veel gezondheids- en medische tijdschriften. Deze bedrijven houden hun macht boven de hoofden van de tijdschriften en kunnen dreigen artikelen in te trekken met peer reviews die tot ongunstige conclusies komen.

In wezen dwingen ze het tijdschrift ertoe zich terug te trekken uit de peer reviews, en het resultaat is verwaterde bevindingen en rapportage. Op de een of andere manier heeft Big Pharma de volledige controle om ervoor te zorgen dat de auteurs van de studie met de “juiste” resultaten komen en de juiste conclusies trekken.

COVID-19 bewijst verder de ongelooflijke controle die farma heeft over wetenschap en geneeskunde

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat de COVID-19-pandemie op een gigantische leugen was gebaseerd. En natuurlijk speelden de makers van COVID-shots een grote rol in de zwendel.

Gezien het feit dat veel fabrikanten van COVID-shots in de loop der jaren forse boetes hebben gekregen voor verschillende criminele activiteiten, is het geen verrassing dat ze hebben deelgenomen aan het bestendigen van de COVID-leugen. Pfizer heeft bijvoorbeeld een lang crimineel verleden en wordt beschuldigd van illegale marketing, het achterhouden van informatie over de gevaren van bepaalde drugs en het verkeerd voorstellen van experimentele resultaten.

Ondanks de miljarden dollars aan boetes en zware sancties houden deze bedrijven zich regelmatig bezig met illegale handelspraktijken. Pfizer is een van de grotere spelers, maar veel farmaceutische bedrijven zijn op de vingers getikt voor het onderdrukken van ongunstige onderzoeksresultaten en het omkopen van artsen. Maar in plaats van naar de rechter te stappen, onderhandelen ze stilletjes over een schikking waardoor het allemaal verdwijnt, en het publiek is niet wijzer.

Laten we niet vergeten: mensen raken gewond (en gaan zelfs dood) door deze giftige geneesmiddelen. De levenskwaliteit van zovelen komt in het gedrang omdat farmaceutische bedrijven miljarden willen verdienen, en als ze gepakt worden, betalen ze ervoor dat hun problemen verdwijnen. De talloze inconsistenties en tegenstrijdige informatie rond de COVID-19-injecties zijn een ander voorbeeld van fraude – maar deze keer zijn de bedoelingen misschien slechter dan velen bereid zijn te accepteren.

De vraag is dus: kun je het je veroorloven om de wetenschap te vertrouwen? Kun je echt zeker weten dat de nieuwste blockbuster-medicijnen van Big Pharma solide wetenschap hebben om ze te ondersteunen of dat iemand werd betaald om te zeggen dat ze werken?

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarom nemen voedselallergieën toe bij volwassenen en kinderen? Onderzoek brengt een verontrustende oorzaak aan het licht
Next Verhoog de natuurlijke weerstand van uw lichaam tegen kanker met curcumine

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Waarschuwing: Hart lijdt onder vitamine K tekort

Luister naar dit artikel Uit een jarenlang onderzoek door de Universiteit van Maastricht en onafhankelijke berekeningen door de Universiteiten van Leuven, Amsterdam en Groningen blijkt dat vitamine K tekort ervoor

Onderzoek

Onderzoek wijst uit: zelfs vóór de zwangerschap is stress al schadelijk voor de baby

Luister naar dit artikel Al langer is bekend dat chronische stress tijdens de zwangerschap slecht is voor de ongeboren vrucht. Nu hebben wetenschappers ontdekt dat stress zelfs voordat een vrouw

Onderzoek

Lockdown-onderzoek vindt een niet-gediagnosticeerde geestelijke gezondheidscrisis bij nieuwe moeders

Luister naar dit artikel Nieuwe moeders ervoeren verontrustend hoge percentages depressie en angst tijdens de eerste lockdown, heeft ons nieuwe onderzoek onthuld. Een van de belangrijkste factoren die ertoe bijdroegen