Ademhalingsproblemen: rood alarm over een gecensureerde gezondheidswaarheid

Ademhalingsproblemen: rood alarm over een gecensureerde gezondheidswaarheid

Luister naar dit artikel

Oefen je kritische denkvaardigheden, breng jezelf terug naar je pre-pandemische mentaliteit en je zult je een tijd herinneren waarin het illegaal was om in het openbaar maskers te dragen. Hoewel het technisch gezien illegaal was om een masker of bandana op te zetten die het gezicht verbergt in winkels, banken en andere openbare gelegenheden, werden de wetten gewijzigd toen het virus begon te circuleren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maskers die bedoeld zijn om ‘de verspreiding van het virus te stoppen’ hebben alles behalve dat gedaan. Hoewel weinigen bereid zijn het toe te geven, is de waarheid dat maskers die mensen dwingen hun kooldioxide gedurende de dag in te ademen, schadelijker zijn dan een zogenaamd virus zelf. Bovendien wijst onderzoek ook uit dat het uitgebreide gebruik van maskers, vooral maskers die strak op het gezicht zitten, aanzienlijke schade kan aanrichten als gevolg van het inademen van extreem grote hoeveelheden kooldioxide.

Wegscheuren van de misvatting van maskeren

Er wordt vaak gezegd dat mensen sociale maskers opzetten voor acceptatie. Het tijdperk van het coronavirus luidde echter tastbare maskers in die zogenaamd de verspreiding van COVID zouden helpen vertragen of stoppen. Fysieke maskers die over neus en mond worden geplaatst, beperken de ademhaling, waardoor dragers gedwongen worden hun eigen koolstofdioxide in te ademen. Het inademen van kooldioxide op hoge niveaus is ongezond. Met name artsen en wetenschappers luiden de noodklok over de gevaren van het inademen van kooldioxide, vooral door kinderen.

Naarmate er meer gegevens binnenkomen, wordt het steeds duidelijker dat het inademen van de eigen kooldioxide terwijl je 4 tot 8 uur per dag in een klaslokaal zit, gevaarlijk is voor de menselijke gezondheid. De moraal van het verhaal is dat maskering, of het nu het onzichtbare sociale masker is of het fysieke masker dat over neus en mond wordt geplaatst, schadelijk is voor het fysieke en mentale welzijn.

Duitsland erkent de schade van consistent maskeren

Hoewel autoritairen en Big Pharma-managers in de Verenigde Staten graag maskers in alle openbare instellingen willen promoten, zijn andere landen niet van plan om zo’n rigide sociale controle in te voeren. Zo schrijven politici in Duitsland voor dat werknemers die voor hun werk gedwongen worden een N95-masker op te zetten, een certificaat krijgen dat aantoont dat ze een dergelijke bedekking kunnen dragen.

Hoewel er een veronderstelde noodzaak is om een N95-masker te dragen, moeten Duitse werknemers die de bedekking dragen om het anderhalf uur een pauze van een half uur nemen. Met andere woorden, de Duitse regering geeft toe dat het dragen van een masker gedurende de werkdag of schooldag inherent schadelijk is voor de menselijke gezondheid.

Een studie uitgevoerd door de Duitse Universitaire Geneeskunde Rostock heeft vastgesteld dat maskers schadelijk verhoogde niveaus van koolstofdioxide in het bloed kunnen veroorzaken, formeel aangeduid als hypercarbia. Verhoogde kooldioxidegehalten kunnen ook ongezonde schommelingen in de bloeddruk, een daling van de arteriële zuurstof en nadelige effecten op de stofwisseling veroorzaken.

Maskeren is geworteld in sociale acceptatie

Kritische denkers benadrukken snel hoe het dragen van een masker tijdens de aanhoudende pandemie een indicatie is van het signaleren van deugd, in tegenstelling tot vermeende bezorgdheid voor het grotere goed. Degenen die in het openbaar een masker dragen, staan trots op hun morele hoge grond van waaruit ze metaforisch neerslaan op degenen beneden. Het masker is een symbool van conformiteit en vermeende welwillendheid voor anderen. De gezichtsbedekking symboliseert ook onze wanhopige strijd om een virus uit te roeien dat onze sociale structuren en economie in minder dan een half decennium heeft gedecimeerd.

Hoewel het voor sommige mensen lijkt alsof maskeren een zinvolle actie is, toont de wetenschap aan dat het inademen van kooldioxide schadelijk is voor de gezondheid. Voeg daarbij het feit dat maskers de gezelligheid verminderen in ons door schermen gedomineerde tijdperk van sociale media, en er is nog meer reden voor de samenleving om maskers opnieuw te verbieden in alle omgevingen behalve voor chirurgische operatiekamers.

Het komt erop neer dat een persoon die zijn of haar gezicht verbergt een bedreiging vormt voor de openbare veiligheid. Wat voor zin heeft het om bijna alomtegenwoordige bewakingscamera’s toe te staan als ze de gelaatstrekken van een overvaller, plunderaar of inbreker niet kunnen identificeren? Het argument van de “geest van het utilitarisme”, aangeprezen door pro-maskers, kan ook worden gebruikt om erop aan te dringen dat maskers opnieuw worden verboden in naam van de openbare veiligheid en ter bevordering van het grotere goed van het collectief.

Een betere oplossing voor volksgezondheidsproblemen is het promoten van de waarde van het eten van een gezond, biologisch dieet en andere immuunversterkende activiteiten zoals lichaamsbeweging! Maar in alle eerlijkheid zou ik niet rekenen op volksgezondheidsdeskundigen om binnenkort een gezond leven te promoten.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 17 procent van de tieners had hartklachten na hun tweede mRNA-prik van Pfizer, zo blijkt uit een nieuw collegiaal getoetst artikel
Next Kinderen sterven in een alarmerend tempo na een COVID-injectie, bevestigen Britse gegevens

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Gelukkig 2023!

Luister naar dit artikel Een nieuw jaar, een nieuw ronde met nieuwe kansen! Wij van Healthbytes wensen u een gezegend 2023 in goede gezondheid Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

Overig

De 6 Slechtste Voedingsmiddelen Voor Slaap

Luister naar dit artikel De slechtste voedingsmiddelen voor slaap De kwaliteit van de slaap is een van de pijlers van een goede gezondheid, samen met fysieke activiteit, een goede hydratatie,

Overig

Ik slaap zoveel beter nu ik gestopt ben met DIT. Kan niet geloven dat ik hier nu pas achter kom…

Luister naar dit artikel Ik denk dat de meeste van jullie al kunnen raden wat ik ga vertellen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de