Gelukkig 2023!

Gelukkig 2023!

Luister naar dit artikel

Een nieuw jaar, een nieuw ronde met nieuwe kansen! Wij van Healthbytes wensen u een gezegend 2023 in goede gezondheid


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Mazelen herleven dankzij Lockdowns
Next Ontdek 4 natuurlijke manieren om gingivitis en tandplak te bestrijden

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Nieuw boek waarschuwt: Laat je niet doodmaken door je dokter!

Luister naar dit artikel Arts Erika Schwartz wond er geen doekjes om toen ze een titel koos voor haar nieuwste boek: Laat je niet doodmaken door je dokter. Het boek gaat

Overig

Leven ernstig ziek meisje (6) gered door cannabisolie. Haar moeder doet nu een boekje open

Luister naar dit artikel De Britse Jayla Agbonlahor (6) kreeg vlak na haar eerste verjaardag plotseling last van een mysterieuze ziekte. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Overig

116 wetenschappers beschuldigen de WHO ervan de chemische risico’s van PFAS voor de menselijke gezondheid te negeren

Luister naar dit artikel Het lijkt erop dat de Environmental Protection Agency (EPA) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opnieuw terugkomen op beweringen die ze eerder maakten over “Forever Chemicals” en de