17 procent van de tieners had hartklachten na hun tweede mRNA-prik van Pfizer, zo blijkt uit een nieuw collegiaal getoetst artikel

17 procent van de tieners had hartklachten na hun tweede mRNA-prik van Pfizer, zo blijkt uit een nieuw collegiaal getoetst artikel

Luister naar dit artikel

Onderzoekers in Taiwan dragen bij aan het steeds negatiever wordende beeld van de impact die de mRNA Covid-vaccins hebben op de harten van jonge mannen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De onderzoekers voerden elektrocardiogrammen (ECG’s) uit, die het hartritme meten, op 4.928 middelbare scholieren in Taipei City, de hoofdstad van Taiwan, voor en na hun tweede Pfizer-injectie. Meer dan 90 procent van de studenten was man.

Ze ontdekten dat 51 studenten significante veranderingen in hun ECG’s hadden na de tweede Pfizer-prik. Een van hen werd gediagnosticeerd met myocarditis en vier anderen hadden “significante” hartritmestoornissen. Onder hen was een student met voortijdige ventriculaire contracties, wat het risico op plotselinge hartdood kan verhogen.
“Het aritmie-triggerende effect van het BNT162b2 (Pfizer)-vaccin moet verder worden bestudeerd om op te helderen”, schreven de wetenschappers.

Bron

Merk op dat vier van de vijf studenten met de ernstigste problemen geen pijn op de borst of andere voor de hand liggende problemen meldden na de tweede injectie.

Nog eens 10 studenten vermoedden pericarditis, een ontsteking van het zakje rond de hartspier, maar echocardiogrammen bevestigden de diagnose niet. De onderzoekers karakteriseerden het geval van myocarditis als “mild” en zeiden dat alle studenten in de loop van de tijd verbeterden.

De wetenschappers publiceerden hun bevindingen vorige week in het collegiaal getoetste European Journal of Pediatrics.

De onderzoekers meldden ook dat bijna een op de vijf studenten pijn op de borst, hartkloppingen of andere problemen meldde na hun tweede prik. Het percentage was veel hoger na de tweede injectie dan de eerste, wat suggereert dat het vaccin zelf – en niet de angst eromheen – de problemen veroorzaakte.

Bronnen: alexberenson.substack.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Sociale media kunnen de hersenen van kinderen veranderen - studie
Next Ademhalingsproblemen: rood alarm over een gecensureerde gezondheidswaarheid

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Hoe een pindakaas test de ziekte van Alzheimer kan detecteren

Luister naar dit artikel Alzheimer is een uiterst vreselijke en slopende ziekte die veel mensen treft. Helaas heeft de ziekte van Alzheimer ook zijn tol geëist van de vrienden en

Onderzoek

Ja, je kunt TE schoon zijn – en het maakt je gevoelig voor superbacteriën

Luister naar dit artikel Veel mensen krijgen ziektes van bacteriën, virussen en andere pathogenen vanwege slechte hygiëne. Echter, een nieuwe studie laat zien dat te schoon zijn je ook gevoelig

Nieuws

Parasiet zorgt ervoor dat vrouwen meer kinderen krijgen

Luister naar dit artikel Vrouwen die een bepaalde parasitaire worm met zich meedragen hebben meer kans om zwanger te worden, zo blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Californië.