Kinderen sterven in een alarmerend tempo na een COVID-injectie, bevestigen Britse gegevens

Kinderen sterven in een alarmerend tempo na een COVID-injectie, bevestigen Britse gegevens

Luister naar dit artikel

Het is bekend dat het zich ontwikkelende immuunsysteem van kinderen hen in gevaar brengt voor mogelijk dodelijke ziekten. Vandaar de vermeende reden voor shots.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De meeste mensen zijn echter verrast te horen dat de COVID-injecties het immuunsysteem van kinderen ondermijnen en hun risico op sterfte vergroten. Uit gegevens uit het Verenigd Koninkrijk blijkt zelfs dat kinderen in een alarmerend hoog tempo sterven nadat ze het coronavirus hebben gekregen.

Uit gegevens van de Britse regering blijkt dat kinderen met COVID-vaccinatie 137 keer meer kans hebben om te overlijden aan COVID-19 dan kinderen zonder vaccin

De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs bevestigd dat vaccinaties tegen het coronavirus een bijna 140 keer hogere dood onder kinderen hebben veroorzaakt. Deze bekentenis werd echter stilletjes gedaan om publieke kritiek op het vax-programma te ontmoedigen. Uit de gegevens bleek ook dat door COVID gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans hebben om door welke oorzaak dan ook te overlijden dan hun niet-gevaccineerde tegenhangers.

De gegevens die zijn gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS), een overheidsinstantie in het Verenigd Koninkrijk, werden kort erkend door enkele Britse mediakanalen en vervolgens snel onder het metaforische tapijt geveegd. De snelle verspreiding van de informatie, gevolgd door de plotselinge ommezwaai van de Britse reguliere media naar meer smakelijke nieuwsuitweidingen, komt neer op een bijna stille erkenning dat het vax-programma een netto negatief effect heeft op de menselijke gezondheid en enorme schade heeft berokkend aan onschuldige kinderen.

Gegevens bevestigen: de risico’s van COVID-injecties voor kinderen wegen veel zwaarder dan de voordelen

De ONS deed er alles aan om de verrassend hoge sterftecijfers te verbergen onder kinderen die de vax kregen. Degenen die de tijd namen om de tabellen van de overheidsinstantie te analyseren, konden het exacte sterftecijfer vaststellen. Toen gingen amateurwiskundigen aan het werk, waarbij ze de persoonsjaren van de ONS’s vaxxed cohort door 100.000 deelden en dat cijfer gebruikten om de totale sterfgevallen van elke vaxxed-groep te delen, waarbij het werkelijke sterftecijfer werd berekend door de vaccinatie-status.

Uit de gegevens blijkt dat drievoudig gevaccineerde jongeren een sterftecijfer hebben van meer dan 41 per 100.000 persoonsjaren. Aan de andere kant hebben kinderen met een enkele dosis vaxx een sterftecijfer van iets meer dan 3,2 per 100.000 persoonsjaren. Het sterftecijfer voor kinderen die niet zijn gevaccineerd, is 0,31.

Ondanks onvoorstelbare schade, blijft men aandringen op eindeloze shots die waarschijnlijk zullen doorgaan

De moraal van de hierboven gepresenteerde wiskunde is dat Pfizers eigen vax-formule om de werkzaamheid vast te stellen overduidelijk maakt dat de injectie met het coronavirus schadelijk is voor de menselijke gezondheid, vooral de gezondheid van onze kinderen. De sterftecijfers die door de Britse ONS naar voren worden gebracht, maken duidelijk dat de beweringen over de werkzaamheid van Pfizer gebaseerd waren op kale leugens die werden verspreid om het geld binnen te halen en zijn beursgenoteerde aandelen kunstmatig naar nieuwe echelons te verplaatsen.

Als je denkt dat Big Pharma wegloopt van zijn melkkoe, denk dan nog eens goed na. De komende jaren zullen waarschijnlijk meer shots worden ontwikkeld.

Op dit moment is het bewijs overweldigend. COVID-prikken zijn niet alleen onnodig, maar ronduit gevaarlijk voor kinderen en volwassenen. Dus vertel het alsjeblieft en blijf weerstand bieden aan de tirannie van Big Pharma terwijl we onze dappere nieuwe wereld doorkruisen.

Bronnen: Expose-news.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ademhalingsproblemen: rood alarm over een gecensureerde gezondheidswaarheid
Next Nieuwe studie toont aan dat hibiscusthee de ziekte van Alzheimer kan helpen bestrijden

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Medische Shocker: Sqaulene, een op olie gebaseerd ‘adjuvans’ dat vaak in vaccins wordt gebruikt, waarschijnlijk een belangrijke oorzaak van catastrofale ziekten, waaronder auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Een ding waarvan de CDC hoopt dat niemand ooit leert dat is dat op olie gebaseerde adjuvantia die vaak in vaccins worden gebruikt, onomkeerbare auto-immuunziekten en

Vaccinaties

Chili leert op de harde manier dat Chinese COVID-19-vaccins niet veel bescherming bieden

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Chili waarschuwen dat het COVID-19-vaccin, ontwikkeld door het Chinese bedrijf Sinovac, “zeer zwakke” bescherming biedt tegen het virus tot na de tweede dosis. Het

Vaccinaties

Gevaccineerde mensen bleken 600% meer kans te hebben om te overlijden aan covid “varianten” dan niet-gevaccineerde mensen

Luister naar dit artikel Degenen die zijn geïnjecteerd tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) hebben meer dan zes keer meer kans om te overlijden aan een circulerende “variant” zoals “Delta” dan niet-gevaccineerde mensen