Explosief: volgens een nieuwe Zwitserse studie lopen alle mRNA COVID-injectie-ontvangers hartschade op

Explosief: volgens een nieuwe Zwitserse studie lopen alle mRNA COVID-injectie-ontvangers hartschade op

Luister naar dit artikel

Laten we ons een waarheidsverteller voorstellen in het jaar 2020 die hartstochtelijk volhoudt dat de mRNA-prik onomkeerbare hartbeschadiging zou veroorzaken. Zo iemand zou zijn gekruisigd als staatsvijand, anti-vaxxer of erger. Snel vooruit naar vandaag, en wat ooit werd beschouwd als een marginale samenzweringstheorie, blijkt nu de realiteit te zijn.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een Zwitsers onderzoek heeft onlangs onthuld dat ontvangers van mRNA COVID-vaccins legitiem hartletsel hebben opgelopen. Duik diep in de details van de studie en je zult zien dat de potentieel dodelijke hartaandoening van myocarditis werd gevonden bij 3% van de prikontvangers.

mRNA-gentherapie is een directe bedreiging voor het hart

In tegenstelling tot de propaganda die door de reguliere media rechtstreeks in uw huiskamer wordt gebracht, is de waarheid dat mRNA-gentherapie routinematig letsel aan het hart veroorzaakt. Uit de Zwitserse studie blijkt dat COVID-vax de troponinespiegels bij alle vaccin-ontvangers doet stijgen.

Houd er rekening mee dat een troponinetest de niveaus van troponine T- of troponine I-eiwitten in het bloed meet. Deze eiwitten komen vrij wanneer de hartspier beschadigd is.

Onderzoekers ontdekten ook dat een schokkend percentage van de prikontvangers – een op de bijna vijfentwintig gevallen – bezweek aan subklinische myocarditis. Verhoogde troponinespiegels, waaronder letsel aan het hart, kwamen voor bij gevaccineerde-individuen van alle leeftijden en demografieën.

De onderstaande video geeft een uitstekend overzicht van het recente onderzoek en waarom het ertoe doet.

De bevindingen van de studie zijn alarmerend. Het is duidelijk dat COVID-vaccinaties de gezondheid van degenen die ze krijgen in gevaar brengen.

De hartblessures rechtvaardigen vragen over de ware motivatie van Big Pharma en de overheid om te eisen dat de bevolking de injectie neemt om te werken, naar school te gaan en deel te nemen aan sociale functies buitenshuis.

De reguliere media zullen de waarheid tot het einde verdoezelen

Het is niet verwonderlijk dat de hoofden van de reguliere media de details blijven verdoezelen van elke vaccin-studie die in tegenspraak is met het officiële ‘veilige en effectieve’ verhaal. Dit komt omdat ze zich geen ander discours kunnen veroorloven dan het versterken van de berichten van de overheid. Degenen die in de feiten geïnteresseerd zijn, richten zich echter op koude, harde gegevens, ongeacht of deze overeenkomen met het verhaal van de reguliere media.

John Gibson, een econoom en vrijheidsstrijder gevestigd in Nieuw-Zeeland, benadrukt bijvoorbeeld het sterke verband tussen booster shots en een toename van het sterftecijfer. Bekijk de gegevens van Gibson eens goed en je zult zien dat er bijna 20 extra dodelijke slachtoffers vallen voor elke 100.000 COVID-boostershots. Een soortgelijk verband werd gelegd door Australische en Japanse onderzoekers, wat aangeeft dat het aantal sterfgevallen werd veroorzaakt door de mRNA-shots in tegenstelling tot het COVID-virus zelf.

Correlatie of oorzakelijk verband: Dat is de vraag

Aanvullende analyses van de ware impact van de COVID-prik en de daaropvolgende boosterprikken zullen uiteindelijk het verhaal vertellen van deze unieke historische gebeurtenis. Het zal echter enige tijd duren voordat de wetenschappelijke en medische gemeenschap heeft vastgesteld of er een direct oorzakelijk verband of slechts een correlatie is tussen de COVID-boosterprikken en oversterfte, hartletsel en andere nadelige gezondheidsresultaten.

Het hierboven beschreven Zwitserse onderzoek rechtvaardigt een voortdurende verkenning van dit ongemakkelijke en enigszins controversiële onderwerp. Degenen die trouw zijn aan de waarheid en rechtvaardigheid zullen een open geest behouden, de gegevens in overweging nemen zoals deze in de komende jaren worden onthuld, en het nieuws bekendmaken over de duivelse obsessie van Big Pharma met sociale controle ten koste van persoonlijke autonomie.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 1616 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, waarvan 1114 doden, sinds COVID-injectie
Next Vitamine K stopt de groei van kankertumoren, onthult een nieuwe studie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Experts constateren dat vitamine D symptomen van COPD kan verzachten

Luister naar dit artikel Een studie toont aan dat vitamine D meer is dan alleen goed voor de botten: het kan symptomen van chronische obstructieve longziekte (COPD) verlichten, maar alleen

Onderzoek

Dit is precies de reden waarom Big Pharma zich zo fel verzet tegen medicinale cannabis

Luister naar dit artikel Tegenstanders van medicinale cannabis zeggen vaak dat het legaliseren van cannabis zal leiden tot drugsmisbruik. Nu medicinale cannabis in een aantal Amerikaanse staten al enkele jaren

Onderzoek

7 GIFTIGE ingrediënten in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging

Luister naar dit artikel Uit een nieuw onderzoek waarbij honderden producten op chemicaliën zijn getest, is gebleken dat giftige per- en polyfluoralkylstoffen (PFAS), ook wel ‘forever chemicaliën’ genoemd, op grote