1616 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, waarvan 1114 doden, sinds COVID-injectie

1616 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, waarvan 1114 doden, sinds COVID-injectie

Luister naar dit artikel

Het is zeker niet normaal dat zoveel voornamelijk jonge sporters een hartstilstand krijgen of overlijden tijdens het sporten, maar dit jaar gebeurt het. Veel van deze hartproblemen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-vaccin hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit kan gebeuren met mensen die geen COVID-vaccin hebben gekregen, wijzen de enorme aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Belangrijke opmerkingen: Het aantal doden is inbegrepen in het totale aantal. Er zijn ook tientallen meldingen die niet zijn meegenomen in het totale aantal dat in de kop wordt weergegeven omdat ze (mogelijk) niet vaccingerelateerd zijn.

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-vaccinprogramma’s over de hele wereld uitvoeren, blijven herhalen dat “het COVID-vaccin een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is”.

Naar aanleiding van hun uitspraak volgt hier een niet-uitputtende en continu groeiende lijst van voornamelijk jonge sporters die in 2021/2022 grote medische problemen hadden na het ontvangen van één of meerdere COVID-vaccins. Aanvankelijk werden veel van deze niet gemeld. We weten dat veel mensen werd verteld om niemand te vertellen over hun bijwerkingen en dat de media er geen melding van maakten. Ze begonnen te gebeuren en namen toe na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media berichten nog steeds niet het meest, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd instorten als gevolg van een plotselinge hartstilstand. Velen van hen sterven – meer dan 50%.

We merken ook dat veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd. Dus nu ontvangen we enkele berichten dat er geen bewijs is van het evenement of de vaccinatiestatus. Dat komt deels doordat deze informatie wordt achtergehouden.

Meer mensen schrijven ons om ons te vertellen dat we in veel gevallen de vaccinatiestatus van een persoon niet hebben genoemd. Daar is een goede reden voor. Geen van de clubs wil deze informatie vrijgeven. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers hebben te horen gekregen dat ze het niet mogen onthullen. De meeste van hun familieleden zullen er niets over zeggen. Geen van de media stelt deze vraag. Dus, wat zullen we doen? Nu stoppen? Nee, we zullen zoveel mogelijk informatie verzamelen zolang deze nog beschikbaar is, want uiteindelijk zal er meer informatie naar buiten komen en zullen we hier zijn om deze samen te stellen. Zal het iets betekenen? We weten het niet. Wat we wel weten is dat er een gezamenlijke wereldwijde inspanning is om deze informatie te laten verdwijnen, zodat alleen al het feit ons vertelt dat het moet worden verzameld, onderzocht en opgeslagen, zodat andere onderzoekers ernaar kunnen kijken om te zien of er bruikbare patronen zijn. .

We hebben ongeveer een dozijn keer het woord “shot” vervangen door “injectie” omdat de vertaling in andere talen is verbeterd, op advies van een lezer.

We waarderen de atleten die in deze lijst worden genoemd (of hun families) enorm die hebben bevestigd wat er met hen is gebeurd, zodat de waarheid bekend kan worden. Ze geven om hun medesporters, ook al doen de clubs, hun sponsors, media, politici en zogenaamde gezondheidswerkers dat niet.

Op de lijst staan veel professionele atleten en amateursporters van hoog niveau. Het zou niet verstandig zijn om te proberen de dood van elke persoon op de planeet te melden, dus hebben we een categorie mensen geselecteerd die fit genoeg zouden moeten zijn om een lang en gezond leven te leiden. Dit betekent dat als een persoon redelijk fit en gezond is en wat aan atletische activiteiten doet, in plaats van een ongeschikte “couch potato”, ze in deze lijst kunnen worden opgenomen. Vanzelfsprekend zijn dit alleen de personen die ons door lezers zijn gemeld of die we tijdens onderzoek hebben ontdekt.

Er zijn veel landen of staten met een grote bevolking, die bijna geen rapporten in onze lijst hebben. Dat betekent waarschijnlijk dat gebeurtenissen niet aan ons worden gemeld. De werkelijke aantallen doden en gewonden zijn waarschijnlijk veel hoger dan we hier vermelden.

Gegevens van vorig jaar

Het Internationaal Olympisch Comité in Lausanne, Zwitserland, bestudeerde documenten van internationale databanken van 1966 tot 2004. Die documenten wijzen op 1.101 plotselinge sterfgevallen bij atleten onder de 35 jaar, een gemiddelde van 29 atleten per jaar, de sporten met de hoogste incidentie zijn voetbal en basketbal. (NIH-document)

Een studie door Maron over plotseling overlijden bij Amerikaanse atleten, van 1980 tot 2006 in achtendertig sporten, identificeerde 1.866 sterfgevallen van atleten met een hartaandoening, met een prevalentie van hypertrofische cardiomyopathie.

Tussen 2005 en 2006 waren er gemiddeld zesenzestig (66) sterfgevallen per jaar, waarvan 82% tijdens wedstrijden of trainingen.

Met dank aan onderzoekerslezers voor het ontdekken van deze rapporten en dit verhaal in het Spaans: Momento Deportivo.

In 2021 en 2022 is hartziekte tot nu toe niet genoemd. Hypertrofische cardiomyopathie werd twee keer genoemd, maar die twee meldingen werden vermeld in de lijst “niet vax-gerelateerd”. “Vergroot hart” werd slechts drie keer genoemd, maar er waren geen aanwijzingen dat dit een langdurig of recent probleem was (mogelijk als gevolg van vaccinschade).

Uit bovenstaande blijkt dat er in voorgaande jaren 66 sterfgevallen per jaar waren, maar tot nu toe zijn er 89 gemeld in januari 2022.

 

Groeiend rapport

Dit verhaal zal in de loop van de tijd groeien naarmate er nieuwe informatie wordt toegevoegd. Als u bewijs heeft van informatie die wij nog niet hebben, of als u een correctie heeft, stuur deze dan via ons contactformulier, met zoveel mogelijk informatie. Nuttige informatie is de naam van de persoon, de leeftijd, wat er met hem of haar is gebeurd, of hij of zij het (de) COVID-vaccin(s) had, de datum van de gebeurtenis of het overlijden, een link naar een nieuwsbericht.

Speciale dank aan lezers die correcties hebben aangebracht, fouten hebben gevonden die we hebben gemist of nieuwe informatie hebben verstrekt waarvan we niet op de hoogte waren. Het is nu een echte teamprestatie en dat waarderen we.

Momenteel worden 39 nieuwe rapporten beoordeeld. 9 december 2022.

Voor de sceptici die geloven dat dit normaal is, voel je vrij om de volgende 18 woorden te herhalen, na het lezen van elke naam in deze lijst.

Herhaal dit na het lezen van elke regel

“Het COVID-vaccin is een normaal vaccin. Het COVID-vaccin is veilig. Deze verwondingen en sterfgevallen zijn normaal.”

Spelers praten

Buitenspel geplaatste sporters met “ziekte” niet opgenomen in dit rapport

Veel sportteams hebben nu meerdere buitenspel staande spelers. Het zijn er tientallen. De teams en Big Media verbergen dit, denkend dat niemand het zal merken. Deze beschadigde spelers worden niet in dit rapport weergegeven als ze alleen als “ziekte” worden gerapporteerd, maar ze zouden de moeite waard zijn om te volgen, omdat het niet normaal is om er zoveel te hebben. Hun immuunsysteem is waarschijnlijk aangetast door “iets”, dus ze zullen openstaan voor veel dingen die ze normaal gesproken zouden kunnen afschudden. We laten het aan anderen over om deze te volgen – we hebben onze handen vol aan het onderzoek voor deze lijst, gaan terug in de tijd om nieuwe informatie te vinden die voorheen niet beschikbaar was, en brengen kleine correcties aan als ze worden ontdekt. Het komt er uiteindelijk allemaal uit.

Lijst met verwondingen

Hier is een niet-uitputtende lijst van gemelde verwondingen. De meeste waren hartstilstand.

  • Hartstilstand
  • Bloedstolsels of trombose
  • Hartinfarct
  • Onregelmatige hartslag
  • Aritmie
  • Neuropathie
  • Dood

Militaire dood neemt toe

Thomas Renz, een Amerikaanse advocaat, zegt dat de DMED-database (Defense Medical Epidemiology Database) van het Amerikaanse leger aantoont dat in de eerste 10 maanden van 2021 de “morbiditeit door alle oorzaken” 11 keer (1100%) toenam ten opzichte van het voorgaande jaar. Renz heeft informatie van DoD-klokkenluiders. Het Ministerie van Defensie is naar verluidt actief bezig met het verwijderen van gegevens uit de database, mogelijk om de genocide op militair personeel te verdoezelen.

Hij zei ook dat ze verwachten dat de cijfers voor 2022 met 5000% zullen stijgen – d.w.z. 50 keer het voorgaande jaar.

Goede wetenschappelijke rapporten

Onze voortdurende updates van de grafiek in dit bericht tonen duidelijk de toename van bijwerkingen bij sporters.

Een persoon zei dat we dingen verborgen hielden omdat we alleen “het meest kale” van 2022 laten zien. Sorry daarvoor, maar we hebben geen glazen bol om in de toekomst te kijken. Het enige wat we verwachten is dat a) sommige mensen “verbaasd” zullen blijven over het aantal sterfgevallen onder atleten in de komende maanden, en b) hoewel het februari is, zullen verwondingen en sterfgevallen die in voorgaande maanden plaatsvonden, blijven voorkomen. ontdekt in de toekomst.

We weten dat we niet alle rapporten over hartstilstand hebben en niet alle sterfgevallen. De sportclubs verzwijgen nog steeds de gevallen waarin spelers niet zijn overleden en het nieuws niet hebben gehaald. We vermoeden dat veel spelers die “leden aan een mysterieuze ziekte” werd verteld om naar huis te gaan, te rusten en in stilte te lijden.

Data van eerste vaccinaties

De data van de eerste “beschikbare” vaccinaties variëren over de hele wereld, in verschillende staten en verschillende steden. We hebben een kleine verzameling gegevens in een apart artikel en we weten dat er proeven waren in de maanden vóór de officiële uitrol, dus alleen omdat een land op een bepaalde datum met de uitrol begon, wil dat nog niet zeggen dat sommige mensen hun vaccinaties niet hebben gekregen in de weken en maanden daarvoor. Als we definitief bewijs krijgen dat iemand niet gevaccineerd is, passen we het dossier aan. Ambtenaren en de media doen nu geweldig werk door alle nuttige informatie te verbergen. Ze noemen gevaccineerde mensen ook unvaxed als het niet meer dan twee weken na hun vaccinatie is, en als ze aan hun booster toe zijn en ze die niet nemen, worden ze als unvaxed bestempeld. (d.w.z. de regering en de media vertellen leugens – het is een slim plan, maar het is nog steeds een leugen.)

De eerste menselijke proeven van Australië met een kandidaat-COVID-19-vaccin waren bijvoorbeeld de Novavax NVX-CoV2373 in Melbourne op 26 mei 2020. Er is geen documentatie waaruit blijkt wie aan de proeven heeft deelgenomen. De Therapeutic Goods Administration keurde het Pfizer-BioNTech-vaccin goed op 25 januari, het Oxford-AstraZeneca-vaccin op 16 februari en het Janssen-vaccin op 25 juni. Fase 1a is gestart op 21 februari 2021 en fase 1b van de uitrol is gestart op 22 maart.

De Filippijnen zijn begin november 2020 begonnen met fase 3 COVID-19-vaccinonderzoeken. Fase 3 is het punt waarop duizenden mensen worden gevaccineerd, voordat goedkeuring voor uitrol wordt overwogen, en mensen werden in de voorgaande maanden gevaccineerd.

Clubs verbergen vaccinatie-informatie nu

Hier is een demonstratie van hoe sportclubs niet willen dat de verwondingen of sterfgevallen van hun spelers in verband worden gebracht met de COVID-vaccins. Het vertelt het verhaal waarom ze niet zullen melden welke van hun spelers is gevaccineerd en wanneer. Sunderland FC-manager Lee Johnson suggereerde dat de COVID-vaccins mogelijk de hartproblemen van zijn doelman, Lee Burge, hebben veroorzaakt. De club ontsloeg de manager vervolgens.

Vorm uw eigen conclusies waarom de club de manager zou ontslaan die om zijn spelers geeft.

Definitief bewijs van vaccinatie

De zogenaamde factcheckers proberen te zeggen dat, omdat we niet altijd een definitief bewijs van vaccinatie hebben, 100% van de gegevens die we verzamelen waardeloos is. Nou, goed nieuws, factcheckers, jullie hebben niet alleen ongelijk, jullie zijn idioten.

Hoewel er historisch gezien elk jaar een relatief klein aantal sterfgevallen door sporters is die niet het gevolg waren van ouderdom of kanker, is er nog nooit zoiets gebeurd sinds de start van de COVID-vaccinatieproeven. En ze weten het, maar het kan ze niet schelen. We zullen doorgaan met het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over elke persoon die overlijdt. Dit zijn echte mensen, niet alleen cijfers.

Zoals we elders zeiden, verzamelen we gegevens. Andere mensen kunnen deze gegevens gebruiken en toevoegen, als ze kunnen, om te onderzoeken wat ze maar willen. Daar laten we ons niet door afleiden, ook niet als families, clubs, overheden en de media informatie voor ons achterhouden. We willen families geen pijn doen, maar families kunnen geen echte gegevens verbergen, omdat dat andere mensen kan schaden.

Volgens regeringen is nu 90-95% van de bevolking over de hele wereld gevaccineerd, dus de factcheckers hebben een probleem. Als dat klopt, dan is zo ongeveer iedereen gevaccineerd. Als het niet waar is, dan liegen de regeringen, mogelijk met als doel degenen die hun vaccinaties niet willen, om verschillende redenen, te dwingen. We zullen zoveel mogelijk gegevens publiceren als we kunnen vinden, en van tijd tot tijd zullen wij en lezers informatie ontdekken die niet eerder werd gevonden, en deze zal worden toegevoegd.

Haatpost en doodsbedreigingen

Naast het ontvangen van nieuwe gevallen en updates van waarschuwingslezers, ontvangen we ook haatmail en doodsbedreigingen/wensen. Haters moeten een leven krijgen. De sporters die aan deze bijwerkingen en sterfgevallen leden, hebben hier niet om gevraagd. De tienduizenden andere mensen ook niet. Ze dachten allemaal dat ze het juiste deden. Velen werden gedwongen om zich te laten vaccineren. Wanneer u of een van uw kinderen of familieleden een van deze bijwerkingen overkomt, zult u blij zijn dat we al deze gegevens verzamelen. Als jij een van de haters bent die denkt dat vaccinatie de uitweg is uit deze nachtmerrie, lees dan het verhaal over drie jonge vrouwen wier leven verwoest is door het vaccin.

We gaan niet stoppen met waar we mee bezig zijn. Update april 2022: de haatmail en doodsbedreigingen zijn gestopt – de overweldigende hoeveelheid gegevens is nu wijdverspreid en het is te laat om te voorkomen dat ze naar buiten komen.

Interessante notities

Verschillende lezers stuurden een video over de Australische cricketspeler Shane Warne. De man in de video is Blair Cottrell – hij is NIET de zoon van Shane Warne. We kunnen de bewering dat Shane Warne eerder klaagde over pijn op de borst, of dat hij van plan was medische hulp te zoeken in Indonesië, nog niet verifiëren. We merken een klein aantal sterfgevallen op die later als “zelfmoord” zijn gemarkeerd, maar geen verklaring – we zijn voortdurend op zoek naar bijgewerkte rapporten, maar een verklaring van zelfmoord zonder andere reden levert niets nuttigs op. We zijn nog aan het zoeken.

Waar zijn de serieuze factcheckers?

Lezers schrijven ons en vragen om vergelijkingen met voorgaande jaren. Sommigen zeggen dat zonder dat deze resultaten niets betekenen. Dat is niet waar, want als we dit in voorgaande jaren hadden gezien, zou het algemeen bekend zijn en zouden anderen het hebben gedocumenteerd. We beginnen net hieraan te werken – het is veel werk.

Waar zijn de factcheckers? Waar is de reguliere media? Sommigen hebben stapels geld van Bill Gates. Waarom bewijzen ze niet dat we ongelijk hebben door allemaal op te stapelen en de gedocumenteerde sterfgevallen van atleten uit 2019, 2018, 2017 en het voorgaande decennium te tonen?

Ze zijn nergens te vinden omdat dit aantal sterfgevallen door atleten abnormaal is en dat weten ze. Ze hebben geld van mensen die niet willen dat journalisten rondsnuffelen. Daarom proberen ze deze rapporten niet grondig te factchecken of cijfers van voorgaande jaren te tonen.

Volg deze link om de handouts van de Gates Foundation te zien aan enkele media die dit zouden kunnen doen. NPR in de VS ontving bijvoorbeeld $ 24 miljoen.

De Gates Foundation financierde ook veel onderzoeksjournalistieke centra, met ongeveer $ 38 miljoen. Zou dat de reden kunnen zijn waarom journalistieke nieuwsgierigheid opeens niet meer bestaat?

Een paar zwakke pogingen om deze gegevens te “ontmaskeren” beginnen naar buiten te komen, maar ze pikken een klein aantal inzendingen uit en proberen dat te gebruiken om alles te verdisconteren.

Met dank aan vele bijdragers

Veel mensen dragen hieraan bij, sommigen indirect door te rapporteren aan Telegram-groepen en andere websites. Er zijn veel duplicaten en in sommige gevallen melden mensen dingen die we al maanden hebben, maar elk rapport helpt, want soms is er een klein stukje informatie dat we niet eerder hadden, zoals een datum, een autopsierapport, een naam spelling, of een verslag van maanden geleden dat nooit in het nieuws is gekomen. Dat was het geval met Chuck “Kali Muscle” Kirkendall. Handige websites zijn onder andere DVDbeaver, The COVID Blog.

Ernstige reacties en sterfgevallen gaan door

Dat is de huidige lijst … de meeste, zo niet al deze atleten hebben hartproblemen gekregen na COVID-vaccins. Op het moment van schrijven waren er 28 overleden. Dat was niet normaal, maar toen, 10 dagen later, werden 56 doden genoteerd en de aantallen stijgen. Elk ander echt vaccin zou al lang eerder van de markt zijn gehaald. De media zouden vragen stellen. Ze zouden regeringen onder druk zetten. Maar dat zijn ze niet. En regeringen blijven tv- en radio- en krantenadvertenties plaatsen om mensen aan te moedigen hun 1e, 2e, 3e, 4e covid19-injectie te nemen. Misschien zeggen de reguliere media daarom weinig, omdat ze overheidsgeld inzamelen voor advertenties?

De sterfgevallen en ernstige reacties zullen doorgaan totdat er zoveel mensen sterven dat het duidelijk wordt dat het vaccin 10x tot 100x erger is dan het virus dat het zou moeten behandelen.

Deze atleten zijn de kanaries in de mijn die ons waarschuwen voor dreigend gevaar. Ze worden verborgen zodat de mensen die niet opletten de waarschuwing niet zien.

We zien de sporters alleen omdat ze in de schijnwerpers staan. De nobodies – oftewel de meeste burgers – halen het nieuws niet.

Meer informatie

Bronnen: goodsciencing.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gezondheidsnieuws over borstkanker: Stevia is de veiligste zoete keuze
Next Explosief: volgens een nieuwe Zwitserse studie lopen alle mRNA COVID-injectie-ontvangers hartschade op

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Farmaceutische bedrijven plegen wetenschappelijke fraude om klinische vaccin proeven te manipuleren

Luister naar dit artikel Waarom worden we verondersteld “de wetenschap te vertrouwen” – wat eigenlijk niet beter klinkt dan het blindelings volgen van dogma’s – terwijl het in twijfel trekken

Onderzoek

Studie: Hoog cholesterol leidt niet tot hartziektes, medicatie heeft dus geen enkele zin

Luister naar dit artikel Hoog cholesterol veroorzaakt in tegenstelling tot wat we altijd geloofd hebben helemaal geen hartaandoeningen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Cholesterol verlagen met medicijnen om de

Onderzoek

Vetarm dieet kan juist dodelijk zijn. Deze omvangrijke studie laat zien waarom

Luister naar dit artikel Een vetarm dieet verhoogt het risico op vroegtijdig overlijden met een kwart, zo blijkt uit een omvangrijke studie waar The Independent over bericht. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks