SCHOKKEND bewijs: COVID-shots zijn “van opzet giftig”, gemaakt met een duidelijke bedoeling om schade toe te brengen

SCHOKKEND bewijs: COVID-shots zijn “van opzet giftig”, gemaakt met een duidelijke bedoeling om schade toe te brengen

Luister naar dit artikel

Degenen die bereid zijn om uit de reguliere nieuwscyclus te stappen en alternatieve standpunten te overwegen, speculeren over de vraag of Big Pharma COVID-shots met opzet of per ongeluk giftig heeft gemaakt. Ga wat graven en je zult zien dat Big Pharma en overheidsfunctionarissen binnen de regering coronavirus-injecties hebben gepromoot die van nature giftig waren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Geframed als de nieuwste en beste innovatie van de farmaceutische industrie, bleek de COVID-injectie een enorm netto-negatief voor de volksgezondheid te zijn. Zoals onthuld in BitChute-video’s(hieronder) en andere uithoeken van internet die de reguliere media verraderlijk bestempelen als “marginaal”, zijn COVID-shots een latente poging om de menselijke conditie in gevaar te brengen, zowel fysiek als spiritueel.

COVID-injectie is een biologisch wapen, blijkt uit overheidsdocumenten

Snel een paar eeuwen vooruit in de toekomst, en historici zullen terugkijken op onze huidige periode als een periode die wordt gekenmerkt door autoritair bewind, verborgen onder het mom van vermeende welwillendheid van bedrijven voor de mensheid. Hoewel sommige bedrijven de eer verdienen voor het ontwikkelen van nieuwe technologieën en oplossingen voor sociale problemen, heeft Big Pharma duidelijk snode plannen.

De hoofden van de farmaceutische grootmachten werken samen met de hoofden van federale en deelstaatregeringen die het best kunnen worden omschreven als corrupt tot in de kern. De kwaadaardige alliantie van het nieuwe tijdperk heeft geresulteerd in COVID-shots die zijn ontmaskerd als injecteerbare wapens die bedoeld zijn om het menselijk lichaam, geest en ziel te saboteren. Hoewel het moeilijk is om toe te geven, is de waarheid dat shots tegen het coronavirus niets meer zijn dan bioterrorisme gericht op belastingbetalers hier in het thuisland.

Verdoezelt de FDA de waarheid achter de COVID-shots?

Wanneer alles is gezegd en gedaan, en dit hoofdstuk van de Amerikaanse geschiedenis ten einde is, zullen degenen die trouw zijn aan de waarheid de FDA als verraderlijk beschouwen. De FDA heeft haar doel om het Amerikaanse publiek te beschermen tegen de potentiële gevaren van producten onder Emergency Use Authorization (EUA) niet vervuld.

Als de FDA haar missie zou nakomen, zou ze zonder uitzondering alle COVID-shots over de hele linie stopzetten. Deze overheidsinstantie is duidelijk gecompromitteerd door bioterroristen die zich voordoen als welwillende overheidsfunctionarissen en leidinggevenden van Big Pharma. De echte poppenspelers die de FDA beheersen, zijn mensen als Albert Bourla, de CEO van Pfizer, Stephane Bancel, de CEO van Moderna en vele anderen met een globalistische agenda om de bevolking onder controle te houden (en het aantal mensen dat leeft te verminderen).

Is er een mogelijkheid voor juridische stappen?

Als gerechtigheid zou zegevieren, zouden degenen die door injecties met het coronavirus zijn geschaad, zich verenigen om een class action-rechtszaak aan te spannen en te winnen tegen de federale regering van de Verenigde Staten van Amerika. De FDA en andere bureaucraten hebben zich echter tot het uiterste ingespannen om wettelijke aansprakelijkheid te minimaliseren.

EUA-producten zijn bijvoorbeeld vrijgesteld van wetten die het gebruik van goedgekeurde medicijnen, biologische geneesmiddelen en medische hulpmiddelen door artsen reguleren, waarvan wordt aangenomen dat ze onder de overkoepelende term ‘medische behandelingen’ vallen.

Kortom, geen enkele partij heeft de wettelijke verantwoordelijkheid, of wat advocaten gewoonlijk de “zorgplicht” noemen, jegens degenen die de coronavirus-injectie of andere EUA-producten ontvangen. Voeg daarbij het feit dat degenen die dergelijke producten leveren niet wettelijk verplicht zijn om geïnformeerde toestemming te geven over de risico’s of ingrediënten, en er is des te meer reden voor de federale overheid en Big Pharma om te blijven experimenteren met het publiek alsof ze proefkonijnen zijn .

De duidelijke oplossing voor dit raadsel is om stand te houden als burgerlijke libertariër. Weiger aanvullende COVID-injecties. Vraag zowel nationale als federale regeringen om veiligheidsnormen voor EUA-protocollen te implementeren en moedig andere gelijkgestemde strijders aan hetzelfde te doen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie
Next Gezondheidsnieuws over borstkanker: Stevia is de veiligste zoete keuze

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

WETENSCHAPSFRAUDE: Pfizer’s COVID-prik “placebo” controlegroep kreeg in plaats daarvan een MODERNA “vaccin” toegediend, bevestigt de preprint

Luister naar dit artikel Uit nieuw onderzoek gepubliceerd op Preprints.org blijkt dat de zogenaamde ‘placebo’-injecties die werden gebruikt in Pfizer’s Coronavirus (COVID-19) ‘vaccin’-onderzoeken geen echte placebo’s waren. Steun Health Bytes: alleen

Vaccinaties

Mazelen herleven dankzij Lockdowns

Luister naar dit artikel Volgend jaar is het ding om in de gaten te houden wat betreft de wereldwijde gezondheid de mazelen, dankzij de onderbreking van routinematige immunisatieprogramma’s als gevolg

Vaccinaties

Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Luister naar dit artikel De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ziet een teruglopende immuniteit bij kinkhoest, zo blijkt uit een artikel in Emerging Infectious Diseases. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige