WETENSCHAPSFRAUDE: Pfizer’s COVID-prik “placebo” controlegroep kreeg in plaats daarvan een MODERNA “vaccin” toegediend, bevestigt de preprint

WETENSCHAPSFRAUDE: Pfizer’s COVID-prik “placebo” controlegroep kreeg in plaats daarvan een MODERNA “vaccin” toegediend, bevestigt de preprint

Luister naar dit artikel

Uit nieuw onderzoek gepubliceerd op Preprints.org blijkt dat de zogenaamde ‘placebo’-injecties die werden gebruikt in Pfizer’s Coronavirus (COVID-19) ‘vaccin’-onderzoeken geen echte placebo’s waren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Met de titel ‘Forensic Analysis of the 38 Subject Deaths in the 6-Month Interim Report of the Pfizer/BioNTech BNT162b2 mRNA Vaccine Clinical Trial’, werd in het artikel, dat nog niet door vakgenoten is beoordeeld, gekeken naar 38 proefpersonen die tussen 27 juli 2020 stierven, toen fase 2/3 van de klinische proef van Pfizer begon, en 12 maart 2021, aan het einde van Pfizers halfjaarlijkse tussentijdse rapport over de resultaten.

Onderzoekers zeggen dat hun analyse van deze gevallen uniek is omdat het de eerste studie vertegenwoordigt die is uitgevoerd door een niet-gelieerde groep die ooit naar de originele gegevens van de klinische studie BNT162b2 mRNA-injectie van Pfizer en BioNTech (CA4591001) heeft gekeken.

De Pfizer-BioNTech-studie omvatte 44.060 proefpersonen, gelijkelijk verdeeld over twee groepen: één die dosis 1 ontving van de BNT162b2-mRNA-prik van de bedrijven, of een ‘placebocontrole’ die een 0,9 procent zoutoplossing bevatte.

In week 20 van de proef ontving de BNT162b2-mRNA-prik op onwettige wijze een Emergency Use Authorization (EUA) van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), die de veiligheid en effectiviteit van ivermectine negeerde, als voorbeeld, en overging tot het haasten van de EUA voor de Pfizer-BioNTech-injectie.

Toen die EUA eenmaal was afgegeven, kregen proefpersonen die de ‘placebo’ kregen de BNT162b2-injectie aangeboden. De meesten van hen accepteerden het, op enkele tegenstanders na, en Pfizer-BioNTech rapporteerde vervolgens dat het aantal sterfgevallen in de gevaccineerde versus de placebogroep gedurende de eerste twintig weken ‘geen significant verschil’ vertoonde.

Pfizer en BioNTech moeten worden vervolgd wegens FRAUDE en MISDADEN TEGEN DE MENSHEID

De manier waarop Pfizer-BioNTech met de cijfers knoeide en de ‘placebo’s’ deden het lijken alsof de prikken veilig en effectief waren. Wat de twee bedrijven echter niet hebben onthuld, is het feit dat het grootste deel van hun ‘placebo’-groep in feite was geprikt met echte COVID-injecties.

De enige groep die het aantal sterfgevallen tot nul zag dalen, was de werkelijk niet-gevaccineerde groep, die erg klein was, terwijl alle anderen óf ziek werden óf stierven in een tempo dat overeenkomt met wat we nu weten dat gebruikelijk is onder de volledig geprikte mensen.

Wat vooral interessant is, is dat het onderzoek een 3,7-voudige toename liet zien in het aantal sterfgevallen als gevolg van cardiovasculaire voorvallen onder degenen die de BNT162b2-reeks injecties namen – een toename die Pfizer-BioNTech gemakshalve niet heeft gerapporteerd of openbaar gemaakt.

Wat erger is, is dat Pfizer-BioNTech in plaats daarvan ook in het geheim ten minste enkele van zijn ‘niet-gevaccineerde’ leden van de controlegroep de mRNA-prik van Moderna gaf om het te laten lijken alsof de BNT162b2-injectie veel veiliger en effectiever is dan deze in werkelijkheid is.

“Op 23 december 2020 ontving de proefpersoon dosis 1 van het Moderna-mRNA… stierf op 11 januari 2021”, legt de voordruk uit.

De proefpersoon in kwestie was een 65-jarige Spaanse man met een medische voorgeschiedenis die onder meer longfibrose en hypertensie omvatte. Dankzij de immunosuppressie door de Moderna-prikken stierf de man vrij snel – en Pfizer-BioNTech classificeerde hem officieel als een ‘niet-gevaccineerde’ COVID-dood.

Bronnen: Preprints.org, 100percentfedup.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous N95 COVID-maskers stellen dragers bloot aan gevaarlijke niveaus van giftige, kankerverwekkende chemicaliën, zo blijkt uit een NIH-onderzoek
Next De Duitse gezondheidsautoriteiten pleiten er bij de parlementaire commissie voor dat ze de nadelige vaccingebeurtenissen nog moeten evalueren omdat het er te veel zijn

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Studies: Aluminium in vaccins veroorzaakt schade aan brein en zenuwstelsel

Luister naar dit artikel In bepaalde vaccins die beschikbaar zijn in Nederland zitten aluminiumverbindingen, zoals aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat. Deze verbindingen behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin. Steun

Vaccinaties

“Vaccin tegen baarmoederhalskanker had nooit goedgekeurd mogen worden”

Luister naar dit artikel Een groep van 64 Japanse vrouwen die te kampen hebben met gezondheidsproblemen als gevolg van vaccins tegen baarmoederhalskanker, gaat een rechtszaak aanspannen tegen de Japanse overheid

Vaccinaties

Ingrediënten vaccinaties veroorzaken groei tumoren

Luister naar dit artikel Als ouder wil je alleen het beste voor je kind. Maar op meerdere fronten worden ouders gebombardeerd met het idee dat vaccinaties een cruciale rol spelen