Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Luister naar dit artikel

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ziet een teruglopende immuniteit bij kinkhoest, zo blijkt uit een artikel in Emerging Infectious Diseases.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers keken naar een uitbraak in 2013 op een peuterschool in Florida, waarbij 26 leerlingen tussen de één en vijf jaar oud, twee medewerkers en 11 familieleden werden besmet met kinkhoest.

Meerderheid volledig gevaccineerd

De studie werd uitgevoerd omdat de meerderheid van de besmette individuen alle aanbevolen vaccinaties tegen het virus had gekregen. Vijf van de leerlingen, waaronder twee met kinkhoest, waren niet volledig gevaccineerd.

In een klaslokaal waarin alle leerlingen het kinkhoestvaccin hadden gekregen, lag het besmettingspercentage op 50 procent.

Aanpassen

“Door deze uitbraak maken wij ons zorgen over de effectiviteit van het vaccin in deze leeftijdscategorie,” schrijven de onderzoekers. Het aantal gemelde gevallen van kinkhoest is tussen 2000 en 2012 verzesvoudigd, aldus de CDC. De teruglopende immuniteit zou die toename kunnen verklaren, zo valt te lezen in het artikel.

De wetenschappers voegen toe dat het virus zich als gevolg van genetische veranderingen zou kunnen aanpassen aan immuniteit. Meer onderzoek moet uitwijzen of het gaat om een geïsoleerd geval of dat er sprake is van een opkomende trend.

[Natural News]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’
Next Minder suiker en meer vezels tegen depressie!

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Luister naar dit artikel Denemarken heeft aangekondigd dat mensen onder de 18 jaar het COVID-vaccin niet meer mogen krijgen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Vaccinaties

Wetenschappers zijn ‘geschokt’ en ‘gealarmeerd’ over wat er in de mRNA-injecties zit

Luister naar dit artikel Begin 2023 deed genomicswetenschapper Kevin McKernan een toevallige ontdekking. Terwijl hij een experiment uitvoerde in zijn laboratorium in Boston, gebruikte McKernan enkele flesjes met mRNA-Pfizer- en

Nieuws

KINDEREN AFGENOMEN VAN OUDERS DIE VITAMINE K INJECTIE WEIGEREN

Luister naar dit artikel Sinds 1961 heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) aanbevolen dat alle pasgeborenen een vitamine K1-injectie krijgen om ongecontroleerde bloedingen veroorzaakt door vitamine K-tekort te voorkomen.