Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Luister naar dit artikel

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ziet een teruglopende immuniteit bij kinkhoest, zo blijkt uit een artikel in Emerging Infectious Diseases.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers keken naar een uitbraak in 2013 op een peuterschool in Florida, waarbij 26 leerlingen tussen de één en vijf jaar oud, twee medewerkers en 11 familieleden werden besmet met kinkhoest.

Meerderheid volledig gevaccineerd

De studie werd uitgevoerd omdat de meerderheid van de besmette individuen alle aanbevolen vaccinaties tegen het virus had gekregen. Vijf van de leerlingen, waaronder twee met kinkhoest, waren niet volledig gevaccineerd.

In een klaslokaal waarin alle leerlingen het kinkhoestvaccin hadden gekregen, lag het besmettingspercentage op 50 procent.

Aanpassen

“Door deze uitbraak maken wij ons zorgen over de effectiviteit van het vaccin in deze leeftijdscategorie,” schrijven de onderzoekers. Het aantal gemelde gevallen van kinkhoest is tussen 2000 en 2012 verzesvoudigd, aldus de CDC. De teruglopende immuniteit zou die toename kunnen verklaren, zo valt te lezen in het artikel.

De wetenschappers voegen toe dat het virus zich als gevolg van genetische veranderingen zou kunnen aanpassen aan immuniteit. Meer onderzoek moet uitwijzen of het gaat om een geïsoleerd geval of dat er sprake is van een opkomende trend.

[Natural News]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous I’m not lovin’ it: Storm van kritiek op McDonald’s na onthulling echte ingrediënten ‘kaassticks’
Next Minder suiker en meer vezels tegen depressie!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Hoe India vecht tegen Bill Gates en Vaxx-blessures

Luister naar dit artikel Vandaag sluit ik me aan bij de terugkerende gast Yohan Tengra om zijn betrokkenheid bij een recente rechtszaak met betrekking tot vaxx-verwondingen te bespreken. Steun Health

Vaccinaties

KOORTSSTUIP NA MAZELENVACCINATIE

Luister naar dit artikel Ongeveer 1 op de 1000 kinderen krijgt een koortsstuip als gevolg van de vaccinatie tegen bof, mazelen en rode hond (BMR). Dat blijkt uit onderzoek gepubliceerd

Vaccinaties

Dr. Oz: HPV-vaccin gekoppeld aan auto-immuungebeurtenissen

Luister naar dit artikel Het Gardasil-vaccin werd voor het eerst goedgekeurd voor de preventie van het humaan papillomavirus (HPV) in juni 2006. Het werd uiteindelijk toegevoegd aan het immunisatieschema voor