Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Luister naar dit artikel

Wetenschappers die onderzoek deden naar alcohol- en nicotineverslaving ontdekten dat het eten of drinken van te veel suiker dezelfde wegen activeerde als nicotine. Uit deze Australische studie bleek ook dat meer dan 70% van de geteste peutervoeding de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie voor het totaal aan suiker overschreed.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In 2018 heeft het VK een belasting ingevoerd met als doel de suikerconsumptie te verminderen als onderdeel van een groter doel om obesitas bij kinderen te verminderen. Op dat moment lanceerde de Australian Beverage Council een initiatief om de suiker in dranken de komende vijf tot zeven jaar met 25% te verminderen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 8 natuurlijke remedies voor eczeem
Next SCHOKKEND bewijs: COVID-shots zijn "van opzet giftig", gemaakt met een duidelijke bedoeling om schade toe te brengen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Veelbelovende antibacteriële laag gemaakt van groene thee en zout

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Northwestern University hebben van nature voorkomende polyfenolen in groene thee, rode wijn en donkere chocolade gebruikt voor het maken van een antibacteriële coating.

Onderzoek

Wordt anorexia veroorzaakt door een infectie?

Luister naar dit artikel Volgens onderzoekers van de BritseLancaster University in het wetenschappelijke tijdschrift Medical Hypotheses zou een foutje in het immuunsysteem na een bacteriële of virale infectie aan de

Onderzoek

Baanbrekend onderzoek: acupunctuur verslaat geïnjecteerde morfine tegen pijn

Luister naar dit artikel Uit een verbazingwekkende nieuwe studie is gebleken dat acupunctuur, de eeuwenoude praktijk waarbij naalden worden gebruikt om lichamelijke zelfgenezing te stimuleren, effectiever is dan intraveneuze morfine