Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Luister naar dit artikel

Wetenschappers die onderzoek deden naar alcohol- en nicotineverslaving ontdekten dat het eten of drinken van te veel suiker dezelfde wegen activeerde als nicotine. Uit deze Australische studie bleek ook dat meer dan 70% van de geteste peutervoeding de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie voor het totaal aan suiker overschreed.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In 2018 heeft het VK een belasting ingevoerd met als doel de suikerconsumptie te verminderen als onderdeel van een groter doel om obesitas bij kinderen te verminderen. Op dat moment lanceerde de Australian Beverage Council een initiatief om de suiker in dranken de komende vijf tot zeven jaar met 25% te verminderen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 8 natuurlijke remedies voor eczeem
Next SCHOKKEND bewijs: COVID-shots zijn "van opzet giftig", gemaakt met een duidelijke bedoeling om schade toe te brengen

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Gerechtvaardigd: door Trump aangeprezen COVID-19-medicijn hydroxychloroquine werkt, volgens een nieuwe studie

Luister naar dit artikel Het antimalariamedicijn dat president Trump voorstelde als een mogelijke behandeling voor coronavirus, hydroxychloroquine, verlaagde met succes het sterftecijfer onder gehospitaliseerde COVID-19-patiënten in de meest recente studie

Onderzoek

De voor- en nadelen van slapen met je huisdier

Luister naar dit artikel Sommige eigenaren van gezelschapsdieren schuwen het idee om hun goedgetrainde huisdieren op hun bed te laten slapen, maar anderen vinden het niet erg om hun harige

Onderzoek

Britse wetenschappers: “Wij denken suikerziekte te kunnen bestrijden met cannabis”

Luister naar dit artikel Bestanddelen van cannabis worden momenteel door onderzoekers van de Universiteit van Aberdeen en de Universiteit van Bristol gebruikt tegen nierproblemen bij diabetes. Zo’n 40 procent van