Pharmaceutisch bedrijf’s vergunning opgeschort door vaccin verantwoordelijk voor sterilisatie van 500.000 vrouwen en kinderen

Pharmaceutisch bedrijf’s vergunning opgeschort door vaccin verantwoordelijk voor sterilisatie van 500.000 vrouwen en kinderen

Luister naar dit artikel

Een door de overheid gesponsorde gedwongen sterilisatie op grote schaal heeft naar verluidt plaatsgevonden in Afrika volgens oppositieleiders en het publiek dat tegen de regering tekeergaat. Een industrieel farmaceutisch laboratorium heeft sindsdien zijn licentie opgeschort door de Kenya Accreditation Service als gevolg van de controverse.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De oppositieleider van Kenia, Raila Odinga, die zichzelf dinsdag heeft ingezworen als president, beweerde dat ten minste 500.000 jonge meisjes en vrouwen onvruchtbaar kunnen zijn, na een tetanusvaccin dat in 2014 en 2015 door de overheid is toegediend.

De controverse begon in 2016 en eindigde toen Agriq-Quest Ltd, een farmaceutisch bedrijf in Nairobi, ruzie kreeg met het ministerie van Gezondheid in Kenia over hun vaccinaties tegen tetanus en polio. Een groep katholieke artsen maakte oorspronkelijk de beschuldigingen die beweerden dat de vaccins een hormoon kunnen bevatten dat gevaarlijk is voor jonge vrouwen en potentiële sterilisatie kan veroorzaken.

Zoals de Agence de Presse Africaine meldde:

Odinga zei dat meisjes en vrouwen tussen 14 en 49 jaar uit de snelst groeiende bevolking van het land geen kinderen zullen krijgen, vanwege een door de staat gesponsorde sterilisatieoefening die aan het land werd verkocht als een tetanusvaccinatie.

De katholieke kerk werd genegeerd toen het een sterke maar eenzame campagne tegen de massale tetanusvaccinatie startte, nadat het bezorgdheid had geuit over de veiligheid van het vaccin dat werd gebruikt, zei hij.

Destijds beweerde de Katholieke Kerk in Kenia dat het tetanusvaccin dat door de regering van Kenia en VN-agentschappen werd gebruikt, was besmet met een hormoon (hCG) dat miskramen kan veroorzaken en sommige vrouwen steriel kan maken.

“Het standpunt van de kerk werd bepaald door wat er was gebeurd in Mexico, Nicaragua en de Filippijnen, waar de verschillende regeringen samen met de WHO / UNICEF soortgelijke campagnes hadden gevoerd met tetanustoxoïd geïmpregneerd met bèta-choriongonadotrofine (BhCG) dat permanente onvruchtbaarheid bij meisjes en vrouwen veroorzaakt , ‘Ging Odinga verder.

Odinga zegt dat ze door analyse van monsters hebben bevestigd dat de gebruikte vaccins besmet waren met het hormoon.

“Vandaag kunnen we aan het land bevestigen dat de katholieke kerk gelijk had. Honderdduizenden van onze meisjes en vrouwen, tussen 14 en 49 jaar, uit de snelst groeiende bevolking van het land zullen geen kinderen krijgen, vanwege de door de staat gesponsorde sterilisatie die als tetanusvaccinatie naar het land werd verkocht, “verklaarde hij.

Nadat de licentie van Agriq-Quest was geschorst, wees het bedrijf met de vinger naar de overheid. Ze beweerden dat de beslissing van de regering om hun vergunning op te schorten te wijten was aan het feit dat Agriq-Quest weigerde de tests voor hen te onderzoeken.

Volgens Business Dailly Africa, toen Agriq-Quest de testen op de vaccins uitvoerde, ontdekten ze dat de vermoedens van de katholieke kerk juist waren.

Zoals BDA meldde: “De resultaten van het bedrijf uit tests op de flesjes toonden aan dat de monsters van de vaccins besmet waren zoals door de katholieke kerk was beweerd en Agriq-Quest beweerde dat de regering wilde dat de resultaten werden gewijzigd om aan te tonen dat ze geschikt waren om worden toegediend aan vrouwen en kinderen. ”

Volgens Odinga, zoals gemeld door APA, was de regering, om een of andere mysterieuze reden, vast besloten om het land te misleiden, terwijl ze opzettelijk Keniaanse meisjes en vrouwen steriliseerde.

“De vaccins waren een grote misdaad tegen vrouwen. Vrouwen moeten kiezen wanneer ze kinderen willen krijgen en hoe ze deze moeten plaatsen, ‘zei hij.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat de overtuiging dat tetanusvaccinaties burgers steriliseren een lange tijd controverse in Kenia is geweest en vóór deze claims is weerlegd.

Nadat de discussie was begonnen, zeiden de UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie, ondanks claims van tests die aantoonden dat ze besmet waren, later dat de vaccins veilig waren en werden verkregen van een vooraf gekwalificeerde fabrikant.

Volgens Odinga hebben ze echter toegang gekregen tot de analyse van vier hoog aangeschreven instellingen, zoals Agriq Quest Ltd, de Nairobi Hospital Laboratories, de Universiteit van Nairobi en Lancet Kenya.

“Deze resultaten geven allemaal aan dat het Tetanus-toxische vaccin een hoog gehalte aan bèta-choriongonadotropinehormoon (BhCG) bij de mens heeft dat steriliteit bij vrouwen veroorzaakt.”

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deze arts vertelt de waarheid en krijgt doodsbedreigingen van andere artsen
Next ID2020 en partners lanceren programma om digitale ID middels vaccins te leveren

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Indiase medicijnfabrikant zoekt goedkeuring voor noodgebruik voor Covid-19-vaccin met 3 doses, aangeprezen als 's werelds eerste 'genetisch gemanipuleerde plasmide-DNA'-vaccin

Luister naar dit artikel Een Indiase medicijnfabrikant heeft een Emergency Use Approval (EUA) aangevraagd voor zijn Covid-19-vaccin, dat wordt toegediend in een regime van drie doses. Het bedrijf beweert dat

Vaccinaties

VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

Luister naar dit artikel Mark Geier werkte 10 jaar voor de Amerikaanse gezondheidsdienst, de National Institutes of Health (NIH) en ook was hij als hoogleraar verbonden aan de Johns Hopkins

Vaccinaties

Gevaccineerde mensen bleken 600% meer kans te hebben om te overlijden aan covid “varianten” dan niet-gevaccineerde mensen

Luister naar dit artikel Degenen die zijn geïnjecteerd tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) hebben meer dan zes keer meer kans om te overlijden aan een circulerende “variant” zoals “Delta” dan niet-gevaccineerde mensen