Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

$ 26 miljard: dat is hoeveel Pfizer verwacht te verdienen in 2021 dankzij zijn COVID-shot, goed voor meer dan een derde van de omzet van de farmaceutische gigant.

Maar zelfs nu Pfizer naar verluidt van plan is om deze maand een aanvraag in te dienen voor volledige FDA-goedkeuring van zijn experimentele medicijn, beginnen artsen en individuen serieuze vragen te stellen over de mogelijkheid dat dit experimentele medicijn zou kunnen afstoten of schade zou kunnen berokkenen aan mensen die ervoor kiezen om ongevaccineerd te blijven, inclusief ernstig veranderde menstruatie.

Wat we weten over virale uitscheiding – van natuurlijke infecties en injecties

Virale uitscheiding van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, vindt plaats wanneer het virus via niezen, hoesten, ademen of spreken uit het lichaam van een besmet persoon wordt vrijgegeven. Het virus kan zich dan van persoon tot persoon verspreiden.

Het is een bekend fenomeen dat injecties die levende, maar verzwakte versies van virussen bevatten, ook kunnen afstoten. Bijvoorbeeld, de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) stellen op hun website dat uitscheiding “gebruikelijk” is bij de levende verzwakte griepprik.

En een paper uit 2012, gepubliceerd in Pediatrics Child Health, geeft toe dat er een “vaccin-type mazelenvirus” in omloop is, wat bijdraagt aan een groeiend vermoeden dat de bof-mazelen-rubella (MMR)-injectie zelf enkele “uitbraken” van mazelen kan veroorzaken.

Anekdotisch bewijs wijst op veranderde menstruatie, en andere ongebruikelijke symptomen bij mensen die de experimentele COVID-injectie niet hebben gekregen (maar in de buurt zijn van mensen die dat wel hebben)

Tijdens de COVID-19-pandemie delen duizenden niet-gevaccineerde mensen alarmerende anekdotische ervaringen over ongewone gezondheidsproblemen nadat ze in de buurt waren geweest van mensen die de experimentele COVID-injecties hebben gekregen, waaronder ernstig veranderde menstruatiecycli, miskramen en COVID-19-symptomen en/of positieve testresultaten . In het licht hiervan circuleert er een vraag:

Kan de COVID-injectie mensen schaden die deze niet hebben ontvangen?

De huidige medische consensus stelt dat uitscheiding niet kan gebeuren door injecties die geen levend virus bevatten, zoals het geval is met de mRNA COVID-shots van Pfizer en Moderna. En hoewel de opname van Johnson & Johnson live versies van een adenovirus bevat, kan het adenovirus naar verluidt niet repliceren, en daarom zou de prik naar verluidt niet kunnen uitscheiden.

Ondanks deze verzekeringen blijven er vragen.

Over het algemeen zijn er nog niet genoeg gegevens om te bevestigen of COVID-prikken kunnen worden uitgestoten. Huidig (conventioneel) wetenschappelijk bewijs suggereert van niet. Maar de overweldigende hoeveelheid persoonlijke verhalen die suggereren dat er iets anders aan de hand is, mogen niet over het hoofd worden gezien en zo snel worden gebagatelliseerd – niet wanneer de medicijnen zich nog in hun experimentele fase bevinden.

Immers, aangezien de Big Pharma-bedrijven niet alle ingrediënten hebben bekendgemaakt die ze in hun experimentele medicijnen gebruikten, ligt het niet buiten het bereik van de mogelijkheid dat iets in de COVID-opnames schade zou kunnen toebrengen aan onbevangen individuen.

Een preprint-studie uit maart 2021 die op BioRxiv werd gepubliceerd, toonde bijvoorbeeld aan dat antilichamen tegen het SARS-CoV-2-spike-eiwit worden gedetecteerd in het speeksel van ontvangers van mRNA-opnamen. Dit geeft de mogelijkheid weer dat deze antilichamen zich verspreiden naar anderen van mensen met een prik en hun gezondheid aantasten.

Pfizer heeft naar verluidt ook strengen van de bacterie E. coli gebruikt om de injectie te maken, en het is niet bekend of er resten van E. coli in het eindproduct zitten.

Zoals met veel dingen over de pandemie, zal de tijd het leren. Blijf ons volgen, want we blijven dit probleem nauwlettend volgen.

Bronnen:

Rumble.com
Finance.Yahoo.com
TGHN.org
Nebraskamed.com
Mayoclinic.org
NIH.gov
Montanadailygazette.com
CDC.gov
Biorxiv.org
Northwestern.edu

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Geneeskrachtige kruiden behandelen effectief duizenden covid-19-patiënten in Chinese ziekenhuizen
Next Het drinken van dit nitraatrijke sap biedt KRACHTIGE voordelen voor mensen met hartfalen

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Wereldberoemde conventionele Arts haalt uit naar de COVID VACCINS

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Kliniek in Zweden gaat regelrecht in tegen Big Pharma. Zie hier hoe de autoriteiten meteen over hun nek gaan

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat