HOGER risico op kanker na COVID-injecties, bevestigen gegevens van de Amerikaanse overheid

HOGER risico op kanker na COVID-injecties, bevestigen gegevens van de Amerikaanse overheid

Luister naar dit artikel

Een van de belangrijkste punten van kritiek op de ongekende druk om zoveel mogelijk mensen te injecteren met de Pfizer- en Moderna-COVID-injecties, is dat deze cash-cow-medicijnen een gloednieuwe technologie bevatten die nog nooit eerder bij mensen is gebruikt buiten de onderzoeksomgeving. En ja, dat is belangrijk: zelfs als het waar is dat mRNA-technologie volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) “al tientallen jaren” is bestudeerd, moet u zich eens voorstellen hoeveel door de FDA goedgekeurde producten er na de jaren of zelfs decennia van gebruik, werd vastgesteld dat ze behoorlijk schadelijk waren, oeps…


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Als het gaat om deze mRNA COVID-injecties, zijn de veiligheidsrisico’s op de lange termijn gewoon onbekend – het kan ook niet anders – wat betekent dat het al dan niet nemen van de shots ALTIJD een kwestie van persoonlijke keuze moet zijn, niet iets dat wordt gedwongen of opgedrongen mag worden aan onschuldige burgers. Dit betekent ook dat volksgezondheidsfunctionarissen waakzaam moeten zijn bij het identificeren van mogelijke veiligheidssignalen om te voorkomen dat meer mensen onnodig worden geschaad door deze COVID-prikken.

Besteden de juiste mensen voldoende aandacht? En suggereerden officiële gegevens van de regering van de Verenigde Staten echt dat de COVID-prik kanker veroorzaakt?

VAERS-gegevens onthullen een enorme piek in kankerdiagnoses na COVID-prikken, ver boven het historische percentage van alle andere vaccinaties die in de afgelopen 13 jaar zijn toegediend

Volgens Exposé News bevestigen recente gegevens van de Amerikaanse overheid dat het aantal nieuwe kankerdiagnoses na een mRNA COVID-prik met een onvoorstelbare hoeveelheid toeneemt.

De gegevens zijn afkomstig van het Amerikaanse passieve vaccin-veiligheidsbewakingssysteem, bekend als Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Hier is hoe het eruit schudt:

 1. Tussen december 2020 en 5 augustus 2022 zijn er 2.579 kankergerelateerde bijwerkingen gemeld na de COVID-prikken
 2. Tussen 2008 en 2020 zijn er echter slechts 791 kankergerelateerde bijwerkingen gemeld die verband houden met alle andere gecombineerde Amerikaanse vaccins

Specifiek kijkend naar de griepprik (waarvan er tussen 2008 en 2020 meer dan 1,7 miljard doses zijn toegediend, volgens de CDC, wat veel meer is dan het huidige aantal COVID-doses dat in de VS wordt gegeven op slechts 606 miljoen), worden de COVID-shots geassocieerd met meer dan 40 keer zoveel nieuwe kankergevallen dan de eerste; volgens de analyse van Exposé News hebben deze COVID-prikken 143.233,33% meer kans om kanker te veroorzaken dan griepprikken

VAERS-gegevens bewijzen natuurlijk geen oorzakelijk verband, maar het kan ons wijzen op correlaties die verder onderzoek rechtvaardigen. Bovendien weten we dat VAERS in het verleden ook ondergerapporteerd is, wat betekent dat het WARE aantal personen dat kort na hun COVID-prikken nieuw gediagnosticeerd is met kanker, veel, veel hoger zou kunnen zijn … en wie weet wat er vijf, tien of twintig jaar in de toekomst kan gebeuren .

Voor het geval ze de doelpalen verplaatsen en de geschiedenis herschrijven om er zeker van te zijn dat de dingen in het verhaal passen … hier zijn de HUIDIGE levenslange risico’s van kanker voor mannen en vrouwen
Het is naïef om te denken dat de kortstondige “powers that be” nooit het Amerikaanse publiek probeert te bedonderen door definities te veranderen, webpagina’s te “herzien” en de geschiedenis virtueel te herschrijven. Dus, voor het geval dat gebeurt met de kankercijfers in de VS, laten we documenteren wat de huidige “officiële” gegevens zeggen, ter wille van het nageslacht.

Volgens de American Cancer Society zijn dit de levenslange risico’s van enkele van de meest voorkomende soorten kanker bij mannen:

 • Blaaskanker: 1 op 26
 • Colorectale kanker: 1 op 24
 • Longkanker: 1 op 16
 • Melanoom van de huid: 1 op 27
 • Alvleesklierkanker: 1 op 49
 • Prostaatkanker: 1 op 8

Evenzo zijn dit de levenslange risico’s van enkele van de meest voorkomende soorten kanker bij vrouwen:

 • Blaaskanker: 1 op 86
 • Borstkanker: 1 op 8
 • Colorectale kanker: 1 op 25
 • Longkanker: 1 op 17
 • Melanoom van de huid: 1 op 40
 • Eierstokkanker: 1 op 85
 • Pancreaskanker: 1 op 61
 • Baarmoederkanker: 1 op 32
 • Schildklierkanker: 1 op 55

In totaal zal ongeveer 4 op de 10 mensen (39,5 procent) op enig moment in hun leven de diagnose kanker krijgen, volgens het National Cancer Institute – al een schokkend hoge schatting op basis van gegevens van 2015-2017. De vraag is of we de komende vijf tot tien jaar een dramatische stijging van het levenslange kankerrisico zullen zien? Zo ja, zouden de mRNA COVID-shots en hun mogelijke nadelige effect op het menselijke immuunsysteem er iets mee te maken kunnen hebben?

Natuurlijk kan de beslissing om een ​​gezonde levensstijl aan te houden en een duurzame, gezondheidsbewuste levensstijl aan te nemen een groot verschil maken voor uw individuele kankerrisico. En hoewel het onderzoek geen uitsluitsel geeft, hebben we wel enkele gegevens (bijvoorbeeld een artikel van augustus 2020 gepubliceerd in Frontiers in Oncology) en tal van plausibele methoden waarmee stress kan bijdragen aan de ontwikkeling van kanker of deze kan verergeren.

Houd dus rekening met uw algehele stressniveau en uw gewoonten op het gebied van nieuws en sociale media. Het is inderdaad belangrijk om goed geïnformeerd te zijn, maar het is ook belangrijk om je te concentreren op wat je kunt controleren en niet al je energie te laten opslokken door angst.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuwe studie toont aan dat mRNA-vaccin van Pfizer in slechts 6 uur DNA wordt, in vitro
Next Vaccinverhaal stort in omdat onderzoek van Harvard aantoont dat prikken gevaarlijker zijn dan COVID

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Herfst, tijd voor GÉÉÉN griepprik..!

Luister naar dit artikel Veel Nederlanders hebben in oktober van de huisarts een oproep gekregen voor een griepprik. De brief ging vergezeld van een foldertje van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en

Vaccinaties

Een giftige cocktail: wat zijn de andere toxines die in vaccins worden gevonden?

Luister naar dit artikel Het maakt niet uit aan welke kant van het vaccindebat u valt, het is gemakkelijk te begrijpen waarom vaccins zo controversieel zijn. Niemand wil dat ziekten

Vaccinaties

Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

Luister naar dit artikel Tegen het einde van de maand zullen de meeste mensen die “volledig gevaccineerd” zijn, een volledig door injectie geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) door corona virus (Covid-19)