Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

Luister naar dit artikel

Tegen het einde van de maand zullen de meeste mensen die “volledig gevaccineerd” zijn, een volledig door injectie geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) door corona virus (Covid-19) ontwikkeld hebben, suggereren nieuwe overheidsgegevens.
Onderzoekers van de Duitse regering ontdekten dat het immuunsysteem van volledig gevaccineerde mensen al is verslechterd tot gemiddeld -87 procent, afhankelijk van wanneer ze een prik kregen. Die afbraak zal alleen doorgaan totdat hun immuunsysteem volledig verdwenen is.
Het Robert Koch Institute (RKI) heeft de gegevens naar buiten gebracht, waaruit blijkt dat de volledig gevaccineerde nu gemiddeld een 87,7 procent lagere immuunrespons op de nieuwe Omicron variant hebben dan de niet-gevaccineerde.
“Dit betekent dat de gemiddelde Duitser nog maar de laatste 12,3 procent van zijn of haar immuunsysteem heeft om bepaalde soorten virussen en bepaalde vormen van kanker te bestrijden”, meldt de Daily Exposé.
Interessant is dat RKI in haar wekelijkse rapport van 30 december niet de normale tabellen voor de werkzaamheid van vaccins heeft opgesteld.
“Dit kan te wijten zijn aan de feestdagen (de Britten gaven het op 23 december volledig af) of misschien omdat de tabel rampzalig zou zijn voor de vaccins”, voegde de Exposé eraan toe.
“Maar we kunnen de Duitsers hier helpen door de berekening voor hen uit te voeren met behulp van de formule voor vaccineffectiviteit van Pfizer: Vaccineffectiviteit = effectiviteit van het immuunsysteem = (1-8.12)/8.12 = -7.12/8.12 = -87,7%.”


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volledig gevaccineerde immuunsystemen doen het SLECHTER dan de voorspellende modellen hebben ingeschat

In oktober werd voorspeld dat dit soort dingen zou gebeuren. Wetenschappers keken naar gegevens uit het UKHSA Vaccine Surveillance Report en concludeerden dat de degradatie van het immuunsysteem steeds erger zou worden bij volledig gevaccineerde personen.
Die cijfers werden door sommigen bespot omdat ze te ‘dag des oordeels’ waren. Het blijkt echter dat het eigenlijk onderschattingen waren.
De volledig gevaccineerden doen het slechter in termen van immuunsterkte dan zelfs de meest “pessimistische” datamodelleurs hadden verwacht.
“Dus Duitsland, met een degradatie van het immuunsysteem van 87,7%, heeft het 6,7% slechter gedaan dan ons model dat voorspelde, een degradatie van 81,0% dit jaar (voor meer dan 18 jaar op basis van 2 doses van het antivaccin in plaats van 3)”, meldde de Exposé .
“Het is de 3e dosis die het immuunsysteem echt doodt, zoals blijkt uit de ONS-gegevens voor Omicron … Deze cijfers betekenen dat als je Covid hebt en je 3 doses van het vaccin hebt gehad, je 4,45x meer kans hebt om Omicron te krijgen dan als je een niet-gevaccineerd Covid-geval bent. Maar het bovenstaande is slechts een schatting.”
Op basis van de laatste gegevens uit Duitsland weten we nu dat de volledig gevaccineerden 812 procent meer kans hebben om een Omicron infectie te ontwikkelen dan de niet-gevaccineerde. De niet-gevaccineerden zijn in feite acht keer beter beschermd tegen Omicron dan mensen die de prikken hebben genomen.
“En hoe meer prikken je neemt, hoe sneller de afbraak van je immuunsysteem vordert”, voegde de Exposé eraan toe. “Het lijkt er ook op dat de niet-gevaxxen kudde immuniteit tegen Covid-19 bereiken, terwijl de volledig gevaxxen het niet kunnen bereiken door de vaccins.”
“De Duitse cijfers hebben de zaak voor vaccinpaspoorten vernietigd en bewijzen op zichzelf in plaats daarvan het geval voor een onmiddellijk verbod op gentherapie en spike-eiwitvaccinatie.”
Het blijkt dat we ook gelijk hadden. Zogenaamde “vaccin-immuniteit” is eigenlijk gewoon nep-immuniteit. Het is op zijn best gebrekkig. In het slechtste geval vernietigt het het immuunsysteem, waardoor het niet in staat is om infecties van welke aard dan ook op natuurlijke wijze af te weren.
“Tegen eind januari zal elke volledig gevaccineerde persoon in beide landen ouder dan 30 jaar volledig door vaccin gemedieerde aids hebben”, concludeerde de Exposé. “Maar veel van het immuunsysteem dat momenteel nog over is om Omicron te bestrijden, zal zijn verdwenen.”
Bronnen: DailyExpose.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarschuwing voor Covid shots: zo ziet een bloedstolsel eruit wanneer VLOEIBAAR bloed verandert in een halfvaste gelatineuze massa in uw lichaam
Next Gebruik van mobiele telefoons kan DNA beschadigen, blijkt uit onderzoek

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Wetenschappers hebben de plak van Alzheimer van muizen verwijderd met niets anders dan licht en geluid

Luister naar dit artikel De ziekte van Alzheimer is een onomkeerbaar, progressief type dementie, dat geheugen-, denk- en gedragsproblemen veroorzaakt. De symptomen ontwikkelen zich langzaam en verergeren in de loop

Onderzoek

Het schild van de natuur: hoe een week biologisch eten de blootstelling aan giftige glyfosaat vermindert

Luister naar dit artikel Meer motivatie nodig om gezond te eten tijdens de zwangerschap? Uit een nieuwe studie gepubliceerd in het julinummer van Environmental Health Perspectives van juli 2023 blijkt

Onderzoek

Israëlische wetenschappers ontdekken plant die diabetes kan behandelen

Luister naar dit artikel Israëlische wetenschappers zijn tot de ontdekking gekomen dat een plant die in het Midden-Oosten groeit, kan worden gebruikt om diabetes te behandelen. Dr. Jonathan Gorelick van