FDA geeft groen licht aan COVID-19-boostershots van Moderna, Pfizer

FDA geeft groen licht aan COVID-19-boostershots van Moderna, Pfizer

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zoals voorspeld, heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onlangs een belangrijke aankondiging gedaan met betrekking tot de nieuwste iteratie van mRNA COVID-shots van farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna.

Deze aankondiging komt precies op de hielen van een soortgelijk besluit van het Britse Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) – het besluit om door te gaan en Moderna’s zogenaamde “bivalente” COVID-booster goed te keuren.

Ondanks het ontbreken van adequate klinische onderzoeksgegevens, verleent de FDA toestemming voor gebruik in noodgevallen voor “bijgewerkte boosters” van Pfizer, Moderna

Op 31 augustus 2022 heeft de FDA officieel toestemming voor noodgebruik verleend aan onlangs bijgewerkte versies van de op genen gebaseerde COVID-prikken van Pfizer en Moderna. “De bivalente vaccins, die we ook wel ‘bijgewerkte boosters’ zullen noemen”, legt de FDA uit, “bevatten twee messenger-RNA-componenten (mRNA) van het SARS-CoV-2-virus, een van de oorspronkelijke stammen van SARS-CoV-2. en de andere gemeen tussen de BA.4- en BA.5-lijnen van de ommicron-variant van SARS-CoV-2.” De bivalente versie van Pfizer is goedgekeurd voor gebruik “als een enkele boosterdosis bij personen van 12 jaar en ouder”, en Moderna’s is goedgekeurd voor gebruik “als een enkele boosterdosis bij personen van 18 jaar en ouder”.

Een beetje vreemd om de regering te horen praten over ons nog steeds in een “noodgeval”, nietwaar? Per slot van rekening hebben de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) onlangs hun pandemische responsregels versoepeld, waardoor de nadruk meer kwam te liggen op individuele besluitvorming – in feite hebben “niet-gevaccineerde mensen nu dezelfde begeleiding als gevaccineerde mensen”, vatte NPR samen. .

Het groene licht van Pfizer en Moderna van de FDA komt ook ondanks twijfels over de werkelijke effectiviteit van deze “bijgewerkte boosters”, evenals het gebrek aan adequate gegevens over menselijke proeven die werden gebruikt om tot deze conclusie te komen.

Ongelooflijk, binnen enkele dagen na deze aankondiging van de FDA, kwam het Witte Huis met eigen nieuws – de behoefte aan, je raadt het al, jaarlijkse prikken.

Amerikanen moeten zich voorbereiden op eindeloze boostershots, zoals voorspeld

Op 6 september 2022 gaf Dr. Anthony Fauci – vertrekkend hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en Chief Medical Advisor van de Amerikaanse president Biden – in een persconferentie van het Witte Huis toe dat de op genen gebaseerde COVID-prikken een “jaarlijkse” aangelegenheid voor Amerikanen zullen worden.

“Bij afwezigheid van dramatisch verschillende varianten”, zegt Fauci, “bewegen we waarschijnlijk in de richting van een pad met een vaccinatiefrequentie die vergelijkbaar is met die van het jaarlijkse griepvaccin, met jaarlijkse bijgewerkte COVID-19-injecties die overeenkomen met de momenteel circulerende stammen voor de meeste van de bevolking.”

Dr. Ashish Jha, Covid-19-responscoördinator van het Witte Huis, sprak ook tijdens de briefing, waar hij terloops een ongelooflijke bekentenis liet vallen: “Voor het eerst sinds december 2020 hebben deze vaccins, onze vaccins, het virus ingehaald.”

U zult zich herinneren dat december 2020 de allereerste keer was dat deze COVID-injecties aan Amerikanen werden gegeven buiten klinische proeven om. Met andere woorden, Dr. Jha lijkt te erkennen dat de zwaar gepropageerde shots in het beste geval alleen in de eerste paar weken van de massale uitrol werkten … nog een andere reden om de zogenaamde “veiligheid en werkzaamheid” van de derde of meer doses in twijfel te trekken.

Trouwens, als het idee van jaarlijkse COVID-shots je bekend voorkomt, kan het zijn omdat veel mensen voorspelden dat dit precies de koers is die het COVID-shot-fiasco zou nemen – een voorspelling die eerder in de pandemie werd gedaan en afgedaan als wappie onzin.

In het licht van dit nieuws is het moeilijk om je niet af te vragen: van alle individuen die schaamte, schuldgevoelens en dwang gebruikten om anderen sterk onder druk te zetten om COVID-shots te nemen – van sociale media-beïnvloeders tot beroemdheden, politici tot uitvoerende leiders – hoeveel van hen nog steeds plichtsgetrouw deze booster-shots jaar na jaar zullen nemen? Als een eerder gevaxxed persoon op een bepaald moment besluit dat ze een andere dosis willen uitstellen of weigeren, denk je dan dat ze het zelfbewustzijn hebben om de totale hypocrisie van hun persoonlijke medische beslissing te herkennen?

De kans dat veel eerder gevaccineerde individuen zich zullen afmelden voor toekomstige shots is trouwens niet laag. Uit de huidige CDC-gegevens blijkt dat terwijl 2 op de 3 in aanmerking komende Amerikanen een dubbele prik krijgen, slechts 1 op de 3 een aanbevolen boosterdosis heeft gekregen (een relevante statistiek: de CDC zegt dat slechts de helft van de in aanmerking komende Amerikanen hun jaarlijkse griepprik kreeg tijdens het seizoen 2020-2021 ). En toch zijn we hier, kijkend naar onze regering die aandringt op nog meer boosterdoses terwijl we de herfst- en wintermaanden ingaan.

Bronnen:

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Stop wagenziekte met deze natuurlijke remedies
Next Eerste diagnostische test voor long covid, detectie van spike-eiwit in bloed, start in september. Of is het 'long vaccin'?

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

SCHOKKEND: Hydrogel en gereduceerd grafeenoxide gevonden in 12 merken COVID-injecties

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Dodelijke medische HOAXES waarin miljarden westerlingen nog steeds geloven

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Gynaecoloog: “Je baby stierf omdat je voor een thuisbevalling koos”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat