Eerste diagnostische test voor long covid, detectie van spike-eiwit in bloed, start in september. Of is het ‘long vaccin’?

Eerste diagnostische test voor long covid, detectie van spike-eiwit in bloed, start in september. Of is het ‘long vaccin’?

Luister naar dit artikel

De eerste diagnose die is ontworpen om patiënten met Long Covid te identificeren, heeft de CE-IVD-markering in Europa gekregen, wat betekent dat deze klaar is voor zijn formele lancering in landen die de aanduiding deze maand accepteren. Het werkt door te zoeken naar “patronen van expressie van ontstekingsmarkers” in het bloed, en in het bijzonder naar het Covid-spike-eiwit dat aanhoudt in witte bloedcellen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Business Wire heeft het verhaal: De eenvoudige bloedtest kan helpen bij het objectief diagnosticeren van patiënten die lijden aan Post-Acute Sequelae of COVID-19 (PASC), algemeen bekend als Long Covid. De test, ontwikkeld door IncellDx, zal in september beschikbaar zijn voor voorschrijvers en patiënten via een van ‘s werelds grootste aanbieders van diagnostische diensten.

Een CE-markering geeft aan dat de incellKINE Long Covid In Vitro Diagnostic voldoet aan de vereisten van relevante Europese productrichtlijnen en voldoet aan alle vereisten van de relevante erkende Europese geharmoniseerde prestatie- en veiligheidsnormen…
De CE-markering wordt ondersteund door gegevens van een validatieonderzoek uitgevoerd door een van ‘s werelds grootste aanbieders van diagnostische diensten, waaruit blijkt dat de test een nauwkeurigheid van meer dan 90% biedt voor alle Covid-stammen.

De test is ontwikkeld op basis van klinische onderzoeken die zijn gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Frontiers in Immunology, waaruit bleek dat IncellDx-onderzoekers geloofwaardige, objectieve ziektescores voor Long Covid genereerden met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie om sets ontstekingsmarkers, cytokines en chemokines genaamd, te meten en te analyseren. . De onderzoeken toonden ook aan dat patiënten met een eerdere COVID-19-infectie en aanhoudende symptomen een duidelijk immunologisch profiel hadden dat werd gekenmerkt door patronen van expressie van ontstekingsmarkers. In een daaropvolgende publicatie vond IncellDx SARS CoV-2 S1-spike-eiwit in monocytische reservoirs van Long Covid-patiënten tot 15 maanden na acute infectie. Deze documenten zijn hier en hier te vinden.

Patterson voegde toe: “Long Covid vormt een aanzienlijke diagnostische en behandelingsuitdaging voor patiënten. Veel van de symptomen die gepaard gaan met langdurige Covid, waaronder vermoeidheid, hersenmist, kortademigheid, slapeloosheid en een breed scala aan cardiovasculaire problemen, kunnen gemakkelijk worden verward met andere aandoeningen zoals post-Lyme, ME-cvs, fibromyalgie of zelfs verkoudheid Het hebben van een effectief – en vooral een objectief – hulpmiddel om de aandoening te diagnosticeren is absoluut essentieel Een objectieve test die immuunsignaturen kan detecteren die specifiek zijn voor Long Covid is van vitaal belang voor een effectieve diagnose en om patiënten in staat te stellen een effectieve behandeling te zoeken.”

Patiënten die Long Covid hebben of denken te hebben, kunnen hier meer informatie vinden en zich aanmelden voor een test.

Een vraag is hoe het Long Covid zal onderscheiden van ‘Long Vaccine’. Hetzelfde onderzoeksteam achter deze test onderzocht ook of vaccinatie een soortgelijk syndroom veroorzaakte dat wordt gekenmerkt door aanhoudend spike-eiwit, immuunontsteking en de typische symptomen. Ze ontdekten dat dit het geval was: de persistentie van spike-eiwitten door vaccinatie bleek, zeiden ze, een “grote bijdrage” te zijn aan symptomen die vergelijkbaar zijn met Long Covid na vaccinatie. Verder, aangezien het spike-eiwit “alleen geleverd door vaccinatie vergelijkbare pathologische kenmerken kan veroorzaken”, concludeerden ze dat het ook een “belangrijke bijdrage” kan leveren aan Long Covid-symptomen na infectie. Met andere woorden, Long Covid na infectie kan worden veroorzaakt of verlengd door spike-eiwit uit het vaccin in plaats van door de infectie. Het is niet duidelijk of de nieuwe diagnostische test onderscheid zal maken tussen deze oorzaken (of dat dat mogelijk is).

Bronnen: Daily Sceptic

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous FDA geeft groen licht aan COVID-19-boostershots van Moderna, Pfizer
Next Wetenschappers reverse engineeren de Spaanse griep en klagen dat het niet dodelijk genoeg is

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Hier schrik ik wel even van; vanaf nu eet ik nooit meer voorverpakte bakjes fruit.

Luister naar dit artikel Die voorverpakte bakjes fruit zijn natuurlijk hartstikke hanig. Je hoeft niet alles te snijden, en je neemt het makkelijk mee naar school of werk. We voelen

Nieuws

Deze meid had verschrikkelijke nekpijn. Wat de dokters vonden was verschrikkelijk voor de ouders.

Luister naar dit artikel Rugpijn en nekpijn is flink stijgende overal in de wereld, en er is een oorzaak voor. Gemiddeld, spenderen we 5000 uur per jaar aan het lezen

Overig

Neanderthalers gebruikten 50.000 jaar geleden al plantaardige penicilline en aspirine als medicijn

Luister naar dit artikel Neanderthalers kenden al primitieve pijnmedicatie, zo is gebleken. Ze kenden een vorm van penicilline, duizenden jaren voordat de moderne wetenschap het ontdekte. Steun Health Bytes: alleen via