WINST Bloedklonten: Medicare besteedde vorig jaar meer dan $ 15 miljard aan bloedverdunners, nadat covid-prikken klonten in het bloed veroorzaakten

WINST Bloedklonten: Medicare besteedde vorig jaar meer dan $ 15 miljard aan bloedverdunners, nadat covid-prikken klonten in het bloed veroorzaakten

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Hoeveel miljoenen Amerikanen krijgen bloedverdunners voorgeschreven voor de schade die de COVID-19-stollingsshots op dit moment aan hun bloedvatenstelsel aanrichten? Toch zullen die bloedverdunners niet eens werken voor de bizarre, rubberachtige, nano-tech stolsels gevormd in de lichamen van de geïnjecteerde, omdat ze niet hetzelfde zijn als normale bloedstolsels. Weten de artsen van alle ziekenhuizen dit al? Zullen de “bloed” -verdunners überhaupt werken voor die kristallijne structuren en nanodraden die zware metalen ophopen in het bloed van de gevaccineerden?

Grote farmaceutische bedrijven verzilveren vaccin-geïnduceerde stolsels die een enorme groei veroorzaken in de verkoop van bloedverdunners

Ja, Big Pharma verzilvert de COVID-19 “stollingsshots” door bloedverdunners voor te schrijven (en de prijs op te drijven) voor Amerikanen die geen idee hebben wat er met hun lichaam gebeurt of waarom. Pharma de stolsels “behandelt”, ook al kunnen dit soort stolsels niet worden uitgedund of opgelost door rattengif (recept Eliquis en Xarelto).

Sinds de valse verkiezing van Resident Biden is NUL bereikt om de torenhoge prijzen van blockbuster-medicijnen, waaronder bloedverdunners, aan te pakken. Elk jaar worden ongeveer 30 miljoen recepten voor bloedverdunners ingevuld door apothekers in Amerika, waarvan ongeveer de helft voor de ultra-dure merknaam.

Een op de 10 Amerikanen ouder dan 75 jaar neemt er dagelijks een. Verwacht dat dat aantal omhoogschiet nu de stollingsshots effect hebben, en de nanostolsels zware metalen in het bloed accumuleren en groeien. Verwacht dat de boostershots voor COVID-19 miljoenen giftige spike-“eiwit” -prionen zullen toevoegen aan het vasculaire systeem van 270 miljoen Amerikanen van alle leeftijden, wat bijdraagt ​​​​aan de chaos van bloedstolsels en het voorschrijven van rattengif (bloedverdunners) dat zal ‘ niet eens helpen. Met andere woorden, zoek naar veel meer mensen onder de 75 jaar die nu bloedverdunners krijgen voorgeschreven, aangezien driekwart van alle Amerikanen is geïnjecteerd met Fauci Flu-nanotech-prikken.

Bloedverdunners Eliquis en Xarelto hebben sinds 2015 al bijna $ 50 miljard opgeleverd, nu kosten ze meer dan $ 500 per maand
De prijs van merknaam bloedverdunners heeft op de een of andere manier de Biden-flatie overtroffen, en er is nu geen houden meer aan. Elk jaar stijgen de kosten aanzienlijk. Deze kosten TIEN KEER de hoeveelheid Warfarine, een nu generieke versie van hetzelfde. Ze veroorzaken allemaal afschuwelijke bijwerkingen, waarbij ze de dood riskeren door inwendige bloedingen als het slachtoffer (voorgeschreven patiënt) uitglijdt, of struikelt, of valt en bijvoorbeeld met zijn hoofd of heup op een harde vloer of badkuip stoot.

Amerika betaalt VIJF KEER MEER voor deze dure medicijnen dan andere landen, en bloedverdunners zullen niet eens werken om door COVID-19-vaccin veroorzaakte stolsels te voorkomen of op te lossen. Wat een schande en een enorme, illegale zwendel. Eloquis is het 4e best verkopende medicijn ter wereld, sinds 2020. Stel je voor. Bovendien is het het duurste medicijn voor ALLE Medicare. Toeval? Wij denken van niet. Elk jaar worden ongeveer 35.000 meldingen van bijwerkingen ingediend voor oraal ingenomen anticoagulantia, waaronder 3.000 sterfgevallen, plus duizenden gevallen van inwendige bloedingen en bloedingen, meestal in het hoofd.

Xarelto is ‘s werelds 10e best verkopende medicijn en de 3e duurste voor Medicare, voorgeschreven aan meer dan een miljoen patiënten. Heeft u atriale fibrillatie, onregelmatige hartslag of ritmestoornis, of misschien myocarditis of pericarditis? Dat komt hoogstwaarschijnlijk van de Fauci Flu-stolselshots. Verwacht dat artsen in heel Amerika deze farmaceutisch lucratieve pillen voorschrijven die helemaal niet zullen helpen.

Een congreslid staat stelt: “De prijzen voor deze twee concurrerende producten zijn elk jaar gestegen sinds ze op de markt zijn gekomen met een snelheid die de inflatie ver overtreft, zonder enige betekenisvolle verbeteringen aan de medicijnen of enige duidelijke stijging van de productiekosten.”

Bronnen:

HealthcareFinanceNews.com

FiercePharma.com

Archive.ahrq.gov

Health.usnews.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Veranderingen in serotonineniveaus veroorzaken GEEN depressie, concluderen wetenschappers
Next Circadiane ritmeverstoring blijkt vaak voor te komen bij psychische stoornissen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Indiase voedselveiligheidsautoriteit waarschuwt tegen voedsel dat MSG (E621) bevat

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Tijd voor wat slaap: 3 Slaapmythen DEBUNKED

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Brillen worden een ding van het verleden! Deze nieuwe technologie geeft mensen bovenmenselijke visie in enkele minuten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat