BEVESTIGD: COVID-19-injecties veranderen de menstruatiecyclus van vrouwen, blijkt uit onderzoek

BEVESTIGD: COVID-19-injecties veranderen de menstruatiecyclus van vrouwen, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel

Een van de eerste zorgen over de COVID-19-shots van Pfizer en Moderna, die met genetische technologie werden vervaardigd en ontworpen, was de mogelijkheid dat deze opnamen de menselijke vruchtbaarheid zouden kunnen verstoren. Een deel van deze zorg is gebaseerd op onderzoek dat aantoont dat de lipidenanodeeltjes die mRNA uit de prikken bevatten, door het lichaam kunnen reizen en kunnen interageren met verschillende organen, waaronder de eierstokken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dergelijke zorgen werden snel onderdrukt door de reguliere media. Maar nieuwe onderzoeksgegevens dragen bij aan het groeiende bewijs dat aantoont dat de shots, als ze niet direct vruchtbaarheid aantasten, ze de gezondheid van vrouwen KUNNEN beïnvloeden door hun menstruatiecyclus te veranderen.

Bijna de HELFT van alle ondervraagde vrouwen had last van veranderingen in hun menstruatiecyclus na COVID-injecties
Een artikel van 11 juli 2022 op de website Science (titel: “Duizenden melden ongebruikelijke menstruatiepatronen na COVID-19-vaccinatie”) wijst op de zorgwekkende trend van veranderingen in de menstruatiecyclus na COVID-injecties. Ze citeren enquêtegegevens op basis van een totale steekproef van 165.000 respondenten.

In Science Advances, nadat ze hun paper in februari voor het eerst als preprint beschikbaar hadden gesteld, ontdekten de auteurs van het onderzoek dat op basis van eerdere gegevens bijna de helft (42 procent) van de vrouwen die reageerden tijdens hun post-vaxperiode zwaarder bloedde dan normaal. In een andere onderzoeksgroep meldde twee derde van de postmenopauzale vrouwen doorbraakbloedingen, evenals 40 procent van de personen die geslachtsbevestigende hormoontherapie ondergingen.

De auteurs concluderen dat “verhoogde bloedingen kunnen optreden na SARS-CoV-2-vaccins”, terwijl ze erkennen dat hun steekproef mogelijk niet echt representatief is voor de grotere populatie en dat de statistiek van 42% veel hoger is dan andere onderzoeken die ook menstruatie-onregelmatigheden aan het licht hebben gebracht post-vax.

Ondanks het groeiende bewijs dat deze injecties de menstruatie van een vrouw op zijn minst tijdelijk kunnen veranderen, blijven de onderzoekers, samen met het dekkende Science-artikel, volhouden dat het niet bewezen is dat de COVID-shots in het algemeen de vruchtbaarheid negatief beïnvloeden.

“Over het algemeen”, schrijven de auteurs in hun preprint, “zijn veranderingen in menstruatiebloedingen niet ongewoon of gevaarlijk, maar aandacht voor deze ervaringen is nodig om vertrouwen in de geneeskunde op te bouwen.” Sommige onderzoeken, waaronder een prospectieve cohortstudie van januari 2022, gepubliceerd in de Journal of American Epidemiology, suggereren inderdaad dat infectie met SARS-CoV-2 zelf, in tegenstelling tot COVID-19-vaccinatie, in feite kan worden geassocieerd met een kortetermijndaling van mannelijke vruchtbaarheid.

Dit is echter nog een relatief ontluikend gebied van onderzoek naar COVID-vacins, en toekomstig onderzoekswerk is nodig om ons meer duidelijkheid te geven over de vraag of en hoe deze injecties de reproductieve gezondheid kunnen beïnvloeden. Vooral omdat – zoals het Science-artikel opmerkt – “klinische proeven met COVID-19-vaccins niet op zoek waren naar effecten op de menstruatiecyclus.”

Zo niet de shot … hier zijn zeven andere dingen die de menstruatiecyclus van een vrouw kunnen beïnvloeden

Als vrouw kan je menstruatiecyclus goede aanwijzingen geven voor je hormonale balans en algehele gezondheid en welzijn. Menstruele onregelmatigheden “zijn meestal niet ernstig”, zegt Mayo Clinic, maar ze kunnen “soms gezondheidsproblemen signaleren”. Hier zijn zeven mogelijke oorzaken van abnormale menstruatie, naast vaxxes, zwangerschap en borstvoeding:

  • Eetstoornissen (bijv. anorexia nervosa)
  • Extreem gewichtsverlies
  • Overmatige lichaamsbeweging
  • Polycysteus ovariumsyndroom (PCOS)
  • Voortijdig ovariumfalen (ook bekend als primaire ovariële insufficiëntie, dit verwijst naar het verlies van de normale ovariële functie vóór de leeftijd van 40 jaar)
  • Pelvic inflammatory disease (PID), een mogelijk levensbedreigende infectie van de voortplantingsorganen
  • Baarmoederfibromen (niet-kankerachtige gezwellen in de baarmoeder), die zware en/of langdurige menstruatie kunnen veroorzaken
    Als u zich zorgen maakt over uw menstruatiecyclus, neem dan contact op met een vertrouwde zorgverlener.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onverwachte allergie VERLICHTING van een veel voorkomende plantenstof
Next Bloedarmoede door ijzertekort bij oudere volwassenen verzwakt de spieren, verdubbelt het risico op overlijden

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Covid-19-onderzoek naar werkzaamheid van maskers afgewezen door tijdschriften omdat niemand ‘dapper’ genoeg is om resultaten te publiceren – Deense onderzoekers

Luister naar dit artikel Een grootschalig onderzoek in Denemarken dat probeerde te bepalen of maskers de verspreiding van Covid-19 helpen stoppen, is door verschillende prestigieuze tijdschriften afgewezen. De auteurs lieten

Onderzoek

Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Luister naar dit artikel Wetenschappers die onderzoek deden naar alcohol- en nicotineverslaving ontdekten dat het eten of drinken van te veel suiker dezelfde wegen activeerde als nicotine. Uit deze Australische

Onderzoek

5 dingen die er met je lichaam gebeuren als je stopt met vlees eten

Luister naar dit artikel Meer dan de helft van de Nederlanders eet minstens drie dagen per week geen vlees. Daar hebben ze allerlei redenen voor. Zo vinden ze het onethisch