Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Denemarken heeft aangekondigd dat mensen onder de 18 jaar het COVID-vaccin niet meer mogen krijgen.

Degenen die hun eerste injectie wilden, werden na 1 juli afgesneden en niemand in de leeftijdsgroep – behalve degenen die als “hoog risico” worden beschouwd en een doktersbriefje hebben mogen na 1 september een tweede injectie nemen.

“Kinderen en adolescenten worden slechts zeer zelden ernstig ziek van COVID-19 met de omicron-variant. Daarom is het vanaf 1 juli 2022 niet meer mogelijk voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar om de 1e shot te nemen, en vanaf 1 september 2022 is het niet meer mogelijk om de 2e shot te nemen ’, staat in een regeringsverklaring.

Hoewel velen waarschijnlijk opgelucht zijn omdat het betekent dat vaccinmandaten niet meer naar school zullen komen, hebben maar weinigen het voorbeeld van Denemarken gevolgd, en als de wetenschap universeel is, is het een raadsel waarom ze dat niet hebben gedaan.

Ondanks deze beslissing van Denemarken komen baby’s nu bijvoorbeeld in aanmerking voor drie rondes van Moderna’s Covid-vaccin in Canada, ook al vormt COVID geen grotere bedreiging voor baby’s dan de griep, en Health Canada geeft toe dat ze geen veiligheidsgegevens op de lange termijn hebben.

Bovendien hebben verschillende gezondheidsautoriteiten onlangs de risico’s van nadelige effecten van de COVID-vaccins benadrukt.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid tweette onlangs dat er een kans van 1 op 5000 is dat mensen een “ernstig nadelig effect” krijgen van de vaccins.

Dit kwam slechts enkele dagen nadat de CMHO van Ontario weigerde te zeggen dat gezonde mensen “zouden” moeten worden gestimuleerd met wat hij een “therapeutisch middel” noemde vanwege het risico op myocarditis van 1 op 5000.

Hoewel het erop lijkt dat steeds meer autoriteiten waarschuwen voor de risico’s van vaccins – die volgens Denemarken groter zijn dan het risico van COVID voor jongeren en gezonde mensen – zijn maar weinig landen bereid om ronduit te zeggen dat de risico’s opwegen tegen de voordelen.

Bronnen: The Counter Signal


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Chilipepers: van het bestrijden van kanker tot het voorkomen van hartziekten, hier zijn 6 gezondheidsvoordelen van deze pittige favoriet
Next Verlicht de symptomen van eczeem door DEZE voedingsmiddelen te elimineren

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Denk twee keer na: 9 redenen om GEEN griepprik te nemen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Wel of geen vaccinatie, wie is nu een gevaar voor wie?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat