Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Luister naar dit artikel

Denemarken heeft aangekondigd dat mensen onder de 18 jaar het COVID-vaccin niet meer mogen krijgen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Degenen die hun eerste injectie wilden, werden na 1 juli afgesneden en niemand in de leeftijdsgroep – behalve degenen die als “hoog risico” worden beschouwd en een doktersbriefje hebben mogen na 1 september een tweede injectie nemen.

“Kinderen en adolescenten worden slechts zeer zelden ernstig ziek van COVID-19 met de omicron-variant. Daarom is het vanaf 1 juli 2022 niet meer mogelijk voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar om de 1e shot te nemen, en vanaf 1 september 2022 is het niet meer mogelijk om de 2e shot te nemen ’, staat in een regeringsverklaring.

Hoewel velen waarschijnlijk opgelucht zijn omdat het betekent dat vaccinmandaten niet meer naar school zullen komen, hebben maar weinigen het voorbeeld van Denemarken gevolgd, en als de wetenschap universeel is, is het een raadsel waarom ze dat niet hebben gedaan.

Ondanks deze beslissing van Denemarken komen baby’s nu bijvoorbeeld in aanmerking voor drie rondes van Moderna’s Covid-vaccin in Canada, ook al vormt COVID geen grotere bedreiging voor baby’s dan de griep, en Health Canada geeft toe dat ze geen veiligheidsgegevens op de lange termijn hebben.

Bovendien hebben verschillende gezondheidsautoriteiten onlangs de risico’s van nadelige effecten van de COVID-vaccins benadrukt.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid tweette onlangs dat er een kans van 1 op 5000 is dat mensen een “ernstig nadelig effect” krijgen van de vaccins.

Dit kwam slechts enkele dagen nadat de CMHO van Ontario weigerde te zeggen dat gezonde mensen “zouden” moeten worden gestimuleerd met wat hij een “therapeutisch middel” noemde vanwege het risico op myocarditis van 1 op 5000.

Hoewel het erop lijkt dat steeds meer autoriteiten waarschuwen voor de risico’s van vaccins – die volgens Denemarken groter zijn dan het risico van COVID voor jongeren en gezonde mensen – zijn maar weinig landen bereid om ronduit te zeggen dat de risico’s opwegen tegen de voordelen.

Bronnen: The Counter Signal

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chilipepers: van het bestrijden van kanker tot het voorkomen van hartziekten, hier zijn 6 gezondheidsvoordelen van deze pittige favoriet
Next Verlicht de symptomen van eczeem door DEZE voedingsmiddelen te elimineren

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Deze opzienbarende documentaire over vaccins mág je niet missen

Luister naar dit artikel Dit is de eerste aflevering van de onthullende documentaireserie The Truth About Vaccines (De waarheid over vaccins). Het is de meest uitvoerige serie die ooit is

Vaccinaties

Ernstige allergie toegevoegd aan de bijwerkingen van AstraZeneca Covid: EU-regulator

Luister naar dit artikel Ernstige allergieën moeten worden toegevoegd aan de mogelijke bijwerkingen van AstraZeneca’s coronavirusvaccin nadat waarschijnlijke verbanden zijn gevonden met een aantal gevallen in Groot-Brittannië, zei de EU-regulator

Nieuws

KINDEREN AFGENOMEN VAN OUDERS DIE VITAMINE K INJECTIE WEIGEREN

Luister naar dit artikel Sinds 1961 heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) aanbevolen dat alle pasgeborenen een vitamine K1-injectie krijgen om ongecontroleerde bloedingen veroorzaakt door vitamine K-tekort te voorkomen.